17

Y

преди 1 месец

Време е да сложим Х на коментатори като Х.

16

Анонимен

преди 1 месец

Войната я започна САЩ и САЩ може да я спре договаряйки се с Русия.

15

Зеленый наркоман

преди 1 месец

Време е някой да напълни Зозо със ситно джепане.

14

Х

преди 1 месец

Тръмпи.... Освен да спреш парите, друго не можеш. Според мен и това няма да направиш. Голям лъжец.

13

Анонимен

преди 1 месец

тръмп явно се надценява не може да каже на Зеленски какво да прави нито на Путин. от един утепан старец та на друг и двамата са позор за америка

12

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 месец

Доналд Ван Гог щял да слага край на войната!!! Не вярвайте на политици в предизборна кампания,всичко зависи от Големите пари!

11

Ха-ха

преди 1 месец

Край на войната значи край на Зеленски!

10

Анонимен

преди 1 месец

До 7.... Това се нарича "такса спокойствие" и ще се плаща от всеки, който иска да бъде охраняван... Има го по целия свят.. А ако не иска, ще дойдат руснаците..

9

Хм

преди 1 месец

Най-вероятно Тръмп ще приложи сирийския сценарий в Украйна.Тоест,докъдето е стигнал Путин-остава за Русия,другото-за Америка.Което впрочем е неизгодно за Русия,но пък идеално за САЩ.Ако Путин беше водил войната както трябва,то сега щеше да получи целия ляв бряг на Днепър+Одеса.Дето се вика-да се сърди на себе си.

8

Зозо

преди 1 месец

Тромпета скоро ще го гърмят наистина, не на шега.

7

Анонимен

преди 1 месец

СВО ще спре в момента, в който краварника спре помощите.. Само дето на клоуна няма да му хареса, защото ще трябва да дава много обяснения...

6

баба мара

преди 1 месец

ще ги спре друг път а защо иска 2.5 процента за военни разходи на всяка страначленка на нато тои е бизнесмен тои не е миролюбец аз не вярвам на него за нищо

5

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп не е системен политик. Човекът си има собствен ред и собствени виждания, не обича войни. Военните също не са политици, обичат военщината, но мразят войната. Проблемът е, че точно тези, които не знаят много за войната, с лека ръка ни тламкат към нея.

4

Да бе!

преди 1 месец

Доналд Тръмп е фантазьор като Делян Пеевски-морето му е до колене...

3

Анонимен

преди 1 месец

Всички искат мир.Даже украинците.Тях ги мобилизират насила и в знак на протест палят колите на ТЦК.Само някакви кръвожадни пишат тук за кръв.От Холивуд са се впрегнали да пишат против Тръмп,защото те се нуждаят от кръв.Правили си инжекции в лицето със серум от кръв,,за да изглеждали по-млади.На интервюта си го признават.Това са съвременните модерни вампири,на които не им пука от коя част на света ще смучат кръв.Затова и дават пари да се пръска с метални частици и да се затъмнява слънцето.

2

Анонимен

преди 1 месец

А как ще я спре, то нали НАТО то не участва във войната па щяло да я спре.

1

Оранжевият клоун

преди 1 месец

Приказки за наивници