65

Ковидиот

преди 2 месеца

Възраждане бяха единствените които се обявиха против измамата с ваксините и маските и всичките лъжи околко грипа. Не че те бяха единствените нормални, но само те се осмелиха, другите си трайкаха или припяваха в хора на мнозинството на ковидиотитe, за да не загубят местенцето.

64

Истината

преди 2 месеца

Комунизма не бе лош,но някой комунисти в кавички го извратиха.Истинските комунисти са избити преди 1944г,а после са яхнали вълната комунисти -калпазани.Голямата грешка беше че трябваше да дадат на хората по голяма свобода,като модела на Тито в Югославия.

63

Христо Христов

преди 2 месеца

"По нейните думи европейските инвестиции в чисти технологии в последните години далеч изпреварват САЩ и Китай" - за сметка на това резултатите изостават далеч от тези в Китай и даже от САЩ. Благодарение на пилеенето на пари от Брюксел.

62

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 68 Който държи парите, оръжията и властта командва. Друг може да промени нещо само с реки от кръв и то това не е сигурно. Така е паднала бастилията, когато хората са обезумели от терора на властниците. Обаче властниците нахитряха и следят народите да не стигат до границата на обезумьването. Само дето сега властта в САЩ е достатъчно безумна, за да не се сети за това и да им обърне каруцата нагоре с колелата, продължавайки в този дух.

61

Христо Христов

преди 2 месеца

"и настоя ЕС да ускори задълбочаването на единния пазар, с по-малко бюрокрация." - като за целта ще има повече програми с повече субсидии и създаване по-голяма зависимост на бизнес и обществото от Брюксел.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Какво разбрах аз . Значи развеждам се , децата да се оправят и да се самоопределят .Аз самият трябва да съм някакъв пол по избор от 234 , трябва да карам електрическа кола , ако нямам пари тротинетка , да слушам Тейлър Суифт ,Лейди Гага , Немо и тн. Няма да имам националност защото ше съм космоплит и европеец .Тока ми трябва да е само от солари , а заимата да живея най много на 18градуса .Храната трябва да ми е от веригите , със насекоми и полезни трансмазнини .

59

Анонимен

преди 2 месеца

До Валдес Да така е след дългогодишна грижлива селекция от САЩ, избутване нагоре и поставяне начело на тъпооумни негодници, които могат само едно - да им служат вярно. Всеки умен, переспективен, интелигентен лидер със своя добра визия различна от тази на САЩ (примерно Орбан или Фицо) му смачкват фасона, за да има място за тези

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тази Фашистка е време да Падне от високо!!!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Ти от личния си джоб ли вадиш, че да командориш всички? Да плащат вашата изкуствено създавана корупция с "емисии" и да не си ползват местните въглища хората; да отнемат нивите, за да си сложат слънчеви панели, които вие продавате и да остават токсични отпадъци от тях, които да се трупат или неефективната водородна енергия, която е неефективна и с нисък КПД? Я стига циркове!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Румънската евродепутатка , облечена в народна носия и сложиха намордника на устата за да не говори . Това се случва в европарламента , защото има каза в очите че са служители на сатаната .

55

Валдес

преди 2 месеца

Всички в Брюксел и шефовете на ЕС са болни хора.Увредени мозъци с психични отклонения.Няма нито един нормално мислещ човек.

54

Паххаха!

преди 2 месеца

Разбрах защо се казва "зелена сделка" - защото ни пратиха за зелен хайвер, а корупционерите от върхушката изкупиха именията в латинска Америка. Икономиката отиде по дяволите, отбраната е само на хартия, а санкциите са абсолютно фиаско. Фон дер Лайен се оказа шуробаджанак на Борисов, захвърляйки умно-красивите :D ЕС е обречен на провал, поменете ми думата. Ако не се изчистим от тия клоуни много ще плачем в близкото бъдеще.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До Тази е осъдена... - Как ще я махат, като вече я преизбраха?!

52

Лекар

преди 2 месеца

58, за това е в кавички

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 53 ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! Тази НИКОГА, АМА НИКОГА не е избирана за каквото и да е в EU!!! И сега има една формална процедурка за замазване на очите, при която марионетките на САЩ в EU от посолството са ги "инструктирали" кого да препоръчат за длъжността - техния предан агент, памперс Фон Дер Лаайнен! До тук с демокрацията - нещо като управлението на България от посолството, чрез същите тези марионетки.

50

Анонимен

преди 2 месеца

До ЛекарТо комунизъм нямаше , до социализъм я докархме , но си абсолютно прав .

49

Анонимен

преди 2 месеца

Тия откровенно ни смятат за овце ! Може ли поне да се махнем и да отидем да живеем и работим в Русия ,Китай или някоя по уредена и свободна държава ? Тая лелка , какво ще прави ако случайно спечели Тръмп ? Ами каквоще прави ако овцете се усетят и подпалят Париж например ?

48

Лекар

преди 2 месеца

През "комунизма" не беше толкова зле

47

Тази е осъдена...

преди 2 месеца

...вече от европейският съд за кражби в особено големи размери и злоупотреба с власт с цел кражба на последните. Махайте я тази крадла!

46

Бум

преди 2 месеца

ЕС е новият и по опасен СССР.