38

До 33

преди 3 месеца

Ами могат да те снимат и от такова разстояние,че даже няма да видиш,че те снимат

37

Rothmans Royal

преди 3 месеца

Фейк , мейкк , хората все още си остават яко спрели щомпозволяваме шепа дебелогъзи , изперкали нарциси да решават съдбата на милиони заради егото и амбициите си , хората не са създадени да се избиват помежду си за глупости, ще призная че човечеството върви напред , когато вместо да се караме и избиваме , почнем да изпращаме на война хора като Зеленски и семействата им.

36

До хейтърчето

преди 3 месеца

Снимат жени. В Телеграм е пълно с клипове. Мъжете вече са рядкост. Нали си русофоб. Заминавай за Укра.

35

Кръчматъ

преди 3 месеца

Тц,тц,тц...., що тъй, бе??? -))) Великите укри май нещо не щът да воюват за Укропия..., хубаво им е по Европатъ, хапват и пийват на соц. помощи и съ праят на "патриоти", ама "Дистанционни"!!!!! -))) Умните бегаха, балъците станаха на тор!!!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Кулеба да тръгва към фронта. Това е справедливост. Тези които ся напуснали Украйна не им се умира заради болните амбиции на Зеленски. На всички е ясно че Украйна територии няма да си върне и колкото повече проточва войната толкова по малка ще става

33

Възрожденец

преди 3 месеца

А колко реклами на украинки на фронта въртят. Пропаганда да ходят и жени да воюват. И има *** утки се връзват и отиват. После в Телеграма "стават звезди" с клипчета, където са осакатени и обезобразени завинаги.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Възрожденец, ахам, и оставят тоя дето снима без да го арестуват, или поне да му вземат телефона, нали така... Знам че копейките сте с много ниска интелигентност, но все пак понякога не си ли се замислял че тези клипове може да са монтажи, и да са пуснати от вашата руска пропаганда?

31

Зелен наркоман

преди 3 месеца

Обещавам дървени костюми за всички укри.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Руската пропаганда дебне навсякъде, особено в Днес :)))

29

Анонимен

преди 3 месеца

Само в Канада ли , ами в Щатите , наглите укри са навсякъде, и имат пак претенции

28

Възрожденец

преди 3 месеца

Викаш фейк? Май не си тледал в Телеграм е пълно с клипчета как хващат мъже от улицата, пред домовете им и насила ги качват в колата и на фронта. Ако мислиш, че е фейк, хващай сака и заминавай доброволец за Наркото.

27

До 22

преди 3 месеца

Е те да като жени с едни деликатни болести и злобеят,че другите не са болни

26

Анонимен

преди 3 месеца

Зеля, на Златните има много жипари, чийто собственици, можеш да убиеш чрез Спецназ

25

Анонимен

преди 3 месеца

Поредния фейк, нормален за про-руските сайтове! По-лесно е да се пускат такива партенки, отколкото да се напише примерно че в два руски региона горят огромни, неконтролируеми пожари - в сибирския окръг Тува, както и в Якутия, а поради разрушените отношения със Запада и Япония, няма кой да окаже помощ на Русия, която очевидно не може да се справи с пожарите!

24

Анонимен

преди 3 месеца

тези в Канада,дето ги организираха украинските фондации и тях ли?

23

До 19

преди 3 месеца

Е те хубаво избягали,ама защо ми наглят тук и си мислят ,че някой им е длъжен

22

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е изгубена кауза на САЩ но те искат да завлекат Европа също да не са само те измамените

21

Mirc

преди 3 месеца

Украйна по-добре да издебне как да се оттърве от това кръвожадно еврейче, въвлече ги в пряка война ,орева света за оръжия , докато братовчедите му изтребват децата и жените на Палестина на воля с мълчанието на ЕС и благословията на САЩ на дименцията

20

Велик

преди 3 месеца

Да дойдат по Черноморието ни да оберат малко.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Драмата е по улиците на украйна, истинска драма, какво ли не съм гледал, дори как отвлякоха мъж пред очите на бебето и жена му, като ky4e