425

Анонимен

преди 3 месеца

президентът Гешев проверяваше Възграждане за регистрацията им, но Ристьо Бойкикев организира простести срещу тази проверка. Сега трябва да се проверят доходите му, както и средствата за апартамента в Белгия. Една проверка на фигуранта също няма да е зле да се направи.

424

Мачкай Русийо!

преди 3 месеца

80%русофили в България.Какво очакват?Англия винаги е била срещу нашата страна. Нали знаете за прословутата фраза на Чърчил ,, София трябва да бъде унищожена и превърната в картофена нива"и ,,Българите не трябва да съществуват като народ"!Руснаците може да са всякакви,пияни-заляни,но са си оставили костите на връх Шипка,за да ни дадат свободата! Децата ми също знаят за тази истина,колкото и да ги атлантизират в училище!Така е било и така ще бъде,признателност към Русия,а англичаните кучета ги яли

423

!

преди 3 месеца

В България 90% от хората са ЗА Русия! Таймс да го д...! Писна ми от елементарна краварщина!

422

БОКО И ШИШИ

преди 3 месеца

Боко тиквата и Пеевски свинята работят срещу Европа. Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята. Амин

421

БОКО И ШИШИ

преди 3 месеца

ГЕРБ ДПС ИТН дъното и *** АТАКА ревът за СССР тези партии са предатели на България. Руски поток Сърбия Унгария Турция. Дано Боко тиквата и Пеевски свинята се съберат в Магнитски. Бог да пази България от ГЕРБ ИТН дъното и ДПС свинята

420

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната краваронацистка статия.АмериканскиБоклуци.

419

Някой

преди 3 месеца

Втълпяват ни чувство за вина, за да може да ни изнудват да доказваме евроатлантизма си като даваме, даваме...даваме...пари, оръжия...децата си. Политици, не се вързвайте на тези психологически уловки.Каквото и да направим, те винаги ще ни презират.За тях сме източноевропейци, хора трето качество, руски шпиони и т.н. Работете така, че да се съхраним, не се поддавайте на провокации.

418

Юлиян до 537

преди 3 месеца

Ами вие къде бяхте през това време,евроатлантически "шарани" безпросветни?Нали вие определяхте"насоките","евроатлантическата ориентация",приватизацията."Насоките"и"ориентациите"ви стигаха само до първото чиновническо бюро,до първия директорски борд,до който успявахте да се докопате.После Русия ви била виновна.

417

Лилипутин

преди 3 месеца

В България Путин си има пРезидент, партии-БСП и Възраждане. От тези по-големи шпиони,които затриха родината ни няма.

416

ароматния пръч

преди 3 месеца

Ква почва бееее?У нас е кво наредят началниците!Еле,ако имахме Орлан и ние не знам кви писания ша имаше тогава.При това Унгария вееднократно е страдала от Русия било като част от Австроунгарската империя,било като част от Варшавския договор.У нас населението си е благодарно за освобождението и всичко това поредната помия спрямо президента с местен източник и не е трудно да се досети човек от кои партии са.И винаги е така от тези хора през годините.Не знам обаче каква е ползата за САЩ или е вреда

415

ОФ

преди 3 месеца

Изминаха някакви си 2-3 дни от финалното фиаско на байДжо и телефонният разговор м/у министрите на отбраната на Пиндостан и РФ, а вече наблюдаваме данни за първите случаи на евакуация на пиндостанските средства за разузнаване и наблюдение от зоната на конфликта. С байДжо е свършено. Просроченият губи поддръжка и ще капитулира. Следите ли ми мисълта? Говоря ви за най-близкото бъдеще.

414

Анонимен

преди 3 месеца

Доста сапунена формулировка "безпрецедентно ниво на шпионските игри". Днес, абсолютно реален факт е, че руските войски продължават щурма на Нью-Йорк.

413

ДраскачитеОтТимез

преди 3 месеца

са 100% пропагандисти, като техното Хайли Лайкли (нямам доказателства но си въобразявам че е много вероятно). Това са левите психопати - пропагандисти искащи всеки един да е като тях. Промити мозъци.

412

Агент ХХХL

преди 3 месеца

Джеймс Бонд да духа супата.

411

Юлиян

преди 3 месеца

Имам час при пластичен хирург за клъцване и после силикон в гърдите. Винаги съм мечтал да съм Юлия.

410

Лечков

преди 3 месеца

Еййй Киряче недей така ве брат че се изложихме с гeй порно в национален ефир пред цяла Америка. Ако искаш в съблекалнята след мача да се пpacкаме

409

100% Алеко

преди 3 месеца

А какво мислите за лудото американско лято и по специално момента когато двама бг съотборници си бъъркахха отзаад?

408

Много дрън дрън

преди 3 месеца

Малко обяснение, абе що е така. Ако след перестройката обещаваните реки на благоденствието бяха потекли към всички еднакво, сега Запада щеше да е лелеяната цел на всеки българин. Но, голямо НО, болшинството бяха излъгани от болшевиките. Потънаха по дълбоко в мизерията. Резултата е видим. Странното е, че никоя от така наречените прозападни партии не прави нищо съществено за да се противопостави на тази тенденция. Защо ли?

407

От рушка курва

преди 3 месеца

по долен е само русофила

406

Киркор Киркоров

преди 3 месеца

на краснаяСволоч са.