80

Анонимен

преди 3 месеца

Главчев, като иде сам, тамън ще каже нещо, толкова е подготвен. То не е като тук да повтаряш папагалски нато, ЕС, евроценности. Радев поне е наясно.

79

Българин

преди 3 месеца

Благородно завиждам на Украинците че имат такъв президент! А ние- мyнчовец!Също и че имат такава велика държава за която да умират!

78

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност ще осинджирят Пеевски където и когато да стъпи в щатите или Великобритания

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 77 И двамата не трябва да са там. Главчев, защото по това време ще е НИКОЙ, а Радев, защото един кремълски чорап няма какво да търси на среща на НАТО. Ако го поканят да отиде да участва на срещата на Русия със Северна Корея. При шефовете си.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Споко, наборната служба няма да се връща, няма да умираме, други ще умират за нас. Ние сме в НАТО и имаме пета статия, значи ако една страна бъде нападната, другите трябва да и окажат помощ ако пожелаят. Ако Путин ни нападне, САЩ ще пожелаят да ни помогнат и ще започнат 3св и 360 милиона американци ще пожелаят според петата статия да умрат в ядрена война и да ни защитят от путинската агресия на диктатора Путин който без абсолютно никакъв повод и без абсолютно никаква причина си напада суверенни страни които просто мирно и тихо си стоят и нищо не правят.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Вземете Пеевски,на синджир,да го показвате по улиците!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ще се изложим пред света, като *** в центъра на Ню Йорк, примерно. А, че е най великия град на планетата, вярно е, как сглупих, че не останах там. Велик град, Велика нация.

73

адолф

преди 3 месеца

Мааалиййййй......Деса ще мине като "бурята невада" през вашингтонските молове. Дано да са ги заредили подобаващо като за нея.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Умно решение. Предварително да уточнят позицията!

71

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ,да! Но служебния премиер ,ооради каква причина!? Освен да му носи дисагите!

70

Един от народа

преди 3 месеца

Добре е и двамата да отидат, народът ще плати както винаги! Ние сме щедър народ!

69

Анонимен

преди 3 месеца

Аз бих се притесняваш много на място на Радев,ако Джокера ме покани да летя с него. Нали нямат право президент и премиер да летят заедно, защото са ценни за държавата? Празноглавчев е бъдещ затворник заради заплахите му срещу служителката в ООН, от него може да очакваш всичко, дори и саможертва в името на падишаха. тези хора не са раждани от майка, югоконтрабсндата ги ***

68

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 73 Мне, самоназначи се, за да могат двамата заедно с действията си да ни РЕЗИЛЯТ пред останалите ни партньори. Вече няколко пъти го направиха и съвсем не е случайно, че е така.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Може би на гламаците им се изясни защо Главчев се самоназначи за външен министър. За да диша във врата на Президента баси.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До До 54 90% от нещата които си написал са руски фейкове и опорки.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Оня, дето се мисли за президент, знае ли английски, за къв *** ще го пращаме на такава важна среща. Другият ръб, още по не става за там. Пратете някой, който ще подкрепи войната, не измислени страхливци.

64

До 59

преди 3 месеца

Че какво му е лошото да има различни мнения, дори спор? Нима в спора не се ражда истината или за вас истина е само и единствено това, което кажат началниците отвън? Ето за това вече не сме държава, а просто една територия!

63

Българин

преди 3 месеца

До Симов от София Бойко също е слуга на Путин, тъй че е даже логично да се опитат да извъртят такъв номер на България, като отидат двамата за да ни излагат нарочно със скандалите които ОЩЕ ОТСЕГА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ЩЕ ЗАФОРМЯТ.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Vsemete boika ze snae ezizi I da Im prevezda taka ste spestim sa prevodaz

61

До 54

преди 3 месеца

Само дето аз не виждам нищо от НАТО всичко,което имаме като оръжие е от времето на Варшавския договор ,да тогава купувахме от Русия като първо получавахме после плащахме с консерви и домати,а сега купуваме самолети със заеми,плащаме в долари и кога ще ги получим май работата стана "Човека взе парите и каза ще видим"