73

Киро острото

преди 2 месеца

Не забравяй и пудела. И той се бореше.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече лъжат, толкова повече се оплитат в лъжите си. Хората видяха всичко.Много подценяват българите. Дали е защото много дълго време не са живели в България или ги подценяват понеже са алчни и с малко политически опит, няма как да се определи, но факта, че продължават да лъжат толкова елементарно говори едно - подценяват българите. А българите не са за подценяване. Оцелявахме през най- трудните времена с чувството за оцеляване.Ще оцелеем и сега. Но Денков и сектата им едва ли ще оцелее.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Е, как се борите бе хамстер хомосексуален?Че вие крадете най-много от всички бе,чак такова както при вас никога не е било.Най-много крадете,най-много лъжете и сте най-некомпетентни от всички.*** лъжлив.

70

Кольо Сапуна

преди 2 месеца

ПП-раците сами се насаждат, ама от самолюбие не могат да се усетят....

69

Анонимен

преди 2 месеца

От кога мишоци като теб се били борили с корупцията. Вие до окрадохте България каквото остана след великите кражби от БКП/БСП,СДС,ДПС и ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 2 месеца

За Министерсво на образованието става, там да се прехвърля хартия от едно бюро на друго, с миризливите шмръдли! Но за дъжавник е смешно!

67

анонимен

преди 2 месеца

Не думай!Крадеца вика "дръжте крадеца".

66

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро, много скоро хората ще потърсят сметка къде са парите дето изчезнаха тези 3 г. от БОРЦИТЕ против корупция. Ще завършите по въжета на дървета аматьори. Само злоба и интриги, нищо направено НИЩООО

65

Анонимен

преди 2 месеца

И как борите корупцията с милиони евро и пудели за рожден ден на МИнистъра на МВР

64

666

преди 2 месеца

голям майтап.....

63

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха личи си по запистие как се борите с корупцията, вади кеша денков

62

Анонимен

преди 2 месеца

Куха работа, ясно е що стана академик точно когато беше министър. Когато се сглобяваше с Борисов, Магнитски хич не му пречеше, нито когато Пеевски ги подкрепяше. сега седнал връзки да прави между Назарян и Магнитски. Верно са единствените, които ни загубиха времето и нищо не направиха.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Почина ромkaта където ги хвалеше и "почнаха да се хвалят сами. Хахахахаха

60

Да, ама

преди 2 месеца

Не можете да добрите нищо, ако няма правителство! А вие не искате да има! Някакъв параграф22 се получава! Борите се срещу някакъв фантом! Корупция може да има, ама ваше правителство не може да имате! Засега единственото което може да сборите е някоя пица, ама с месо! Постната я оставихте на хората!

59

хе хе хе

преди 2 месеца

На Ники му е мъчно, че не може вече да пътува. Затова така кахърно гледа, насекомото нещастно:)

58

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя забравили ,чий беше пуделът с пачки ?И кой назначаваше в митниците.Не е ли много нагъл да казва ,че ще се бори с корупцията?След като се облажваше от нея?

57

Анонимен

преди 2 месеца

Боже, как един "академик", може да бъде такова недоразумение. Защо си мисли, че неговото правителство е постигнало много? Да, много дългове и нищо друго. Къде им отидоха магистралите, мостовете, тунелите, батериите и другите фантасмагории? Не аз, а икономисти го казват, че по-слабо, по-бездейно правителство не е имало след 89 година. Хвалят се с ръст в икономиката. Всичко това само благодарение на оръжието за Украйна, нищо друго!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Перачите на Бойко и Делян са най-големите душмани на корупцията! Вервайте им!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Докога ще търпим американски пудели и агенти в тая държава ?

54

Анонимен

преди 2 месеца

Нали Боку уж крадял по 8 милиарда на година? Къде са тези 8 милиарда, бе? Сега 4 години Бойко няма достъп до финансите. Нали Асен Василев е касата? Къде са сега тези пари? Нали ако ги е имало всяка година и сега ще ги има? Лъжци и фалшификатори. Изгубили 350 000 избиратели. Изгубили, ама дръжки. Тези хора изобщо не са ги имали. Фалшифицираха с ала - бала изборите. Да и тогава Киро каза на Нинова, че има кодовете. Сега нямаха кодовете и няма ала-бала. Изгубили избиратели, ама чушки. Мошеници!!!!