70

Анонимен

преди 3 месеца

Революционна ваксина срещу рак успешно е тествана в Русия. "Всъщност, създадена е универсална технология, която може да реши буквално всички онкологични проблеми", каза академик Александр Гинцбург ръководител на Център "Гамалея" към Руската академия на науките. И уточни, че терапевтичната ваксина се основава на технологията мРНК, подобно на препаратите срещу COVID-19. Тя ще се прилага на хора, които вече имат рак. Забележителното е, че ваксините ще се персонализират, т.е. ще бъдат съобразени със специфичните характеристики на пациента.

69

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Краваророб (засега 68): При наличието у нас на такива като теб и подобните ти, какъв демографски прираст бълнуваш, бе, папуняк червендалест путинорусофилски проскубан?! 'баси!...

68

до Марсел Попов

преди 3 месеца

Вместо да се скриеш и повече никога да не се показваш след като точно ти агитираше за "ваксиниране", си се изтъпанчил тук да наглееш. Црвул!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Дообитъка, какво е чувството да знаете, че сами сте се отровили и всеки ден може да ви е последен?

66

ПУТИН СЕ ВАКСИНИРА..

преди 3 месеца

С РУСКАТА ВАКСИНА "СПУТНИК V".... ВСЛЕДСТВИЕ ПОЧИНА И ГО ЗАМЕНИ НЕГОВИЯ ДВОЙНИК.... ИМЕННО ДВОЙНИКА МУ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ДЪРЖИ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО НА 4 МЕТРА ДИСТАНЦИЯ.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък харесвам експерименталките.. лека-полека прочистват света от уфтсете.

64

Вихрена

преди 3 месеца

Ето тази "новина" чакаха всички панелни шкембаци. Довчера пред блока ще се вдигат наздравици с двуцевките.

63

Краваророб

преди 3 месеца

201 населени места в БГ без нито един жител. Това се получава след 35 години еврокраваро-атлантическо р0бств0.

62

Антиваксър

преди 3 месеца

Това като го говорехме ни наричахте "конспиратори". Затова и ви обяснявахме, че васканите сте *** глави с нисък интелект.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Лелее.. голям напън от ш0ооршо0идните тороляци да разводнят коментарите за 100% ефективните и безопасни експерименталки..

60

Прохиндей

преди 3 месеца

Ковид ваксинацията беше мега делавера в планетарен мащаб, която беше почти успешно извършена от либероидните глобалисти.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Воят и сълзите на русофобите и еврогеiците е приятна музика за ушите ми!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхте ли в западните църкви как trаверси се въртят на пилони, как се женят едноп0л0ви и как са превърнати в сатаниски сб0рища?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Нима някой се съмнявал,че тази геннатерапия няма да причини смърт.Изначално така е било замислено,от клаус шваб,бил гейтс, оон да се намали населението на Земята,а ковид пландемията е инструмент за реализация на този зловещ сатанински план.Също така ковида е създаден от американски воени биолози в лаборатории на военните..

56

Анонимен

преди 3 месеца

Честито жертви на пропагандата и роби на олигархията.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Като се разхождам по улиците 3 от 10 човека са русофоби и тия същите за една ракия биха продали и майчиното си мляко. Биха станали палачи подчинени на западния фашизъм.

53

ефрошендър

преди 3 месеца

Абе кви са ти конСТИПативни статии тука?!?!?! Всички знаем, че експерименталките са 100% ефективни и безопасни!

52

Микола Тарасович

преди 3 месеца

До Укронациски бустер. - Украйна от 2014 г преименована на Галушкин Каганат/ Свинерейх или Украиль кой как иска.

51

Слава на Русия

преди 3 месеца

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!