115

преди 15 години

Премиер и министър снимаха предизборен клип до градинката на площад Журналист. Никой от тях не се сети че само на няколко метра от тях има паметна плоча на писателя Георги Марков. Един доблестен Българин убит по заповед на комунистите.

114

Mitko

преди 15 години

от много години все викаме аиде свърши се обаче обаче все не стваключа за бараката е някъде другаде

113

преди 15 години

Защо ли Жанет Пашалиева ми прилича на ***?

112

ЧЕТНИК

преди 15 години

СЪБИРАЙ СЕ ЧЕТА ! ТУЙ МУ БЕШЕ НА КОМУНИЗМА МОМЧЕТА !

111

Студент

преди 15 години

Още един любим мой лозунг от времето на соц-а :Надпис на входа на мина:"Всеки истински комунист - под земята" Ха-хаааааааааааааааааааааааа

110

преди 15 години

Знаете ли защо тези от клипчето ни се подиграват, гаврят се и ни се хилят и ние нищо не можем да им направим ? Много просто - 44 година дядовците им с оръжие в ръка убиха и ограбиха нашите дядовци. Време е ние да вземем оръжието та дано нашите внуци са добре.

109

Емилия Масларова

преди 15 години

Сергей наистина е сладур...Втория ни мандат с такъв премиер е в кърпа вързан..Но аз какво да правя-напълнях от стреса доста...Не само отливки на ръчиците ще си правя, а липосукция на седалището...много е наедряло и не е толкоз секси...И корема ми е наедрял, а това никак не здравословно...Тези пенсионери-направо им завийдам, а как ми се хапва и черен хайверец, и сланинка и филенце, а и бутул1ица червенко - еех конгреса е вдругиден, а мне друго клипче се подготвя драги ми все още живи пенсийки..

108

преди 15 години

boje, tia ne sa normalni

107

КРУМ

преди 15 години

ДА ГИ ИЗБЕСИМ ОЩЕ ДНЕС . БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ...... АКО ТЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР..... ЩЕ ГИ ЗАКОПАЕМ МЕТЪР НА МЕТЪР.

106

Петков

преди 15 години

Мъничката змия е всъщност 117 годишен змей!

105

Гост

преди 15 години

Като гледам Сергейчо-ватмана и се сещам за Евгени Минчев-ватмана :-) .... заснели видеото хич не са стоплили какви аналогии ще направят хората :-)

104

X

преди 15 години

Ами как да караш трамвая напред, като гледаш назад към единствената оцеляла електорална единица?

103

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Линчувайте го братя, да смажем комунизма. Нека след толкова страдания да дойде нашият час, да се наречем европейци и да живеем достойно."Дордее е мъничка змияята - елаате да се съберем,с юмрууук да й строшим главааата - СВОБООДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ!"АТКААААААА!

102

преди 15 години

Абе що празен тоя транвай-да не би серго да е раздал хилядите (служебни) BМW-та и Мерцедеси на пенсионерите,та вече в градския транпорт нема навалица?Ха-ха-ха...

101

X

преди 15 години

Явно Партията не е организирала още курсове за новата заплаха на империализма, наречена интернет икономика. Има страшно много хора които си стоят в интернет, влизат и в чатовете, пък всъщност правят 30-40% печалба на ден от парите си... или пък изкарват 10000-15000$ заплата на месец.

100

преди 15 години

Гледах като снимат този 45 секунден клип, поне 5часа около 30 човека се суетяха около трамвая на площад Журналист. Освен това искам да подчертая че трамвая беше спрял. Това е ситуацията в България правителството и политиците в един спрял трамвай и премиера се прави че го кара.

99

чичо

преди 15 години

Могат да направят и клип за държавата, която води. Най-достоверно ще е, ако е в заседнал лифт!

98

Митьо пищова-бомбата

преди 15 години

Тъпо,по-тъпо,най-тъпо,нагло-че комунист накрая....Другаря без ден трудов стаж що не направи и един клип в костницата в Батак,обечен като Боримечката,а Ахмед Доган да му вика-ашколсун/на фона на костите на избитите българи/.Ще има много по-силно послание.Тия *** си измислиха един филм, в който няма нищо вярно и сега и клипове си правят.А ако бяха измислили и Ну погоди например ?И Междузвездни войни?Тогава Сергея,в ролята на алчния вълк може да подкара междузвезден кораб в битката с Дарт Вейдър/Иван Костов/.

97

vatman MINDJEV

преди 15 години

Какъвто трамвая,такава ни и държавата.

96

Реалист

преди 15 години

Национални предатели сте ти и всички плюячи. Какво национално съм казал, бе *** Костовистка?