195

Анонимен

преди 3 месеца

ПАРТИЯ БЕЗЛИЧИЕ НА БЕЗРОДНИЯ МАРКОВ ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪР ЗА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА

194

Анонимен

преди 3 месеца

до 183, не правят от турците българи, а точно обратното ДПС поемат областните администрации в градове където турци няма, турцизират ромското население, напр. във Враца Станишев даде областната управа на ДПС, въпреки че нямаше никакви гласове за ДПС, вече имат дори съветници, Трифонов им даде възможност за неограничен брой изборни секции, преди се гласуваше само при посолството и консулствата, затова идваха да гласуват в България, Иванов разреши на чужди граждани да стават министри

193

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ РАБОТИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, А ТОЙ РАБОТИ ЗА ДПС

192

Най-големият

преди 3 месеца

кеф е, че ПП ДБ са с отлив от 340 000 гласа, и вероятността от съставяне на евроатлантическа сглобка като кабинет е равна на 0! Постепенно всичко ще си дойде на мястото!

191

Анонимен

преди 3 месеца

герб работи само за бойко борисов

190

КАЧАК

преди 3 месеца

На този избор гласувах за Доган, плати ми тока и даде един айрян...

189

Меча

преди 3 месеца

Платен вот, машинации

188

Анонимен

преди 3 месеца

Гледам кои са партиите в новия парламент и си мисля, че единствено две заслужават да са в него - Възраждане и ДПС - двете единствени български партии. Всичките други мизерници и дупедавци - не.

187

Анонимен

преди 3 месеца

ВИДЯ СЕ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е БЪЛГАРИН.

186

Зозо

преди 3 месеца

До *** Цончев... Руският дупедавец Костадин Копейката е 100000 гласа надолу от предишните парламентарни избори :))))))))))))))))))) Обаче пак ще печели изборите?!? Явно пият от сиропа на Медведев и продължават да бълнуват руски опорки.

185

Бай Дрън

преди 3 месеца

Тия избори ми мирише на директна манипулация от информационно обслужване. Вчера ДПС бе с 5% при нас, днес гледам вече е с 12% . Някакви шашми направиха с ДПС. Не случайно и избирателната активност умря оня ден в 16 часа.

184

Контра Разузнаване

преди 3 месеца

бизнесмени свързани с Герб и ДПС ви сексът горите и в някои случаи всичко е законно!Защото Мафията ви определя законите тя е като октопод навсякъде!Дори и в контра разузнаването!

183

Анонимен

преди 3 месеца

ЦЕЛТА НА ГЕРБ Е ДА НАЗНАЧАВА СВОИ ХОРА И ДА УСВОЯВА ПАРИ.

182

Проблемът е

преди 3 месеца

За българите че ГЕРБ не им защитава правата и само краде от България и от тях също!!! Държи ги във феодално робство! В кой век казахте че се намираме?!!!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ще трябва да се пипа изборния кодекс. Много ниска избирателна активност и субсидията не стига. Ама не върви и да я направят 100 лева на глас. Може би ще помислят за твърд гарантиран минимум и нагоре вече ще е пропорционално на получените гласове.

180

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС работи за турците, герб също!

179

маде ин Булгари

преди 3 месеца

Няма да има сглобка, а ще има хибридна констелация.

178

Ганчо Цончев

преди 3 месеца

Костя Копейкин, каза че са втора политическа сила, защо за пореден път ни излъга? Или на вас с цоМчо Камилата ви е добре да сте в опозиция, защото не носите отговорност. Май така е по-лесно и доходно а руски kyчku? Ролята на ДПС павиани е да защитава българските мюсюлмани от възродителен процес, това е гаранция, че няма да бъдат гонени, убивани, грабени и унижавани. Добре че още има хора които поставиха руZки проекти като възраждане на трупчета. Хайде копейки, лек ден!

177

ПРОБЛЕМЪТ Е

преди 3 месеца

До Проблемът еЗА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ГЕРБ НЕ ИМ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА А САМО КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ ТЯХ СЪЩО, ДЪРЖИ ГИ ВЪВ ФЕОДАЛНО РОБСТВО! В КОЙ ВЕК КАЗАХТЕ ЧЕ СЕ НАМИРАМЕ?!!!

176

Анонимен

преди 3 месеца

Както казва професорът за 80%, ами такъв е матриалът. Но е сбъркал в сметките, със сигурност