92

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ли на Унгария ще покажат пътя към Руската Федерация? Не че това не е основната цел на Орбан. Въпроса е дали Унгарците го искат. Обединеното Кралство се отказа от ЕС и вече съжалявала за това. Покритите едва ли, но гражданите сигурно. Унгария обаче не е голяма икономика и тя ще се върне Век назад, което е цялата на Путин и Орбан. Това обаче ще бъде доста болезнено за Унгария. Бизнеса ще се изнесе за много кратко време от там и стандарта ще спадне рязко. Визите ще спрат пътуванията им .

91

Анонимен

преди 4 месеца

Ще компенсираме с парички от пенсийките на русофилченцата, за назидание че се радват на нещастието на хората!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Изнервените да заминават за САЩ, чиито интереси защитават и да оставят ЕС да гледа своите интереси, а не тези на САЩ.

89

123

преди 4 месеца

ЕС похарчи и продължава да харчи грешни пари, за страна, която не е в този съюз! И всичко това нямаше да представлява проблем, ако не беше за сметка на народите от този съюз! За това унгареца е прав, но е жалко, че остава единствен сред този ненормален сбор от войнолюбци играещи по свирката на краварника оттатък океана!

88

Факт

преди 4 месеца

Унгария гледа интереса на Унгария и на ЕС, а държавите гладуващи тези помощи (заеми) за Украйна работят за интересите на САЩ.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Ако чиновниците в Брюксел продължават с напълно откачената си политика, скоро и други държави ще надигнат глас най-малкото за много сериозни реформи. Не може някакви чиновници на заплата, които никой не е избирал, да тероризират стотици милиони население с малоумнитее си политики и решения.

86

Анонимен

преди 4 месеца

унгарците като не иската да са в ЕС да излязат от ЕС, членството в ЕС не е задължително

85

Анонимен

преди 4 месеца

на унгарците на вярно пак да влязат руските танкове в Унгария.

84

Димитровски плам

преди 4 месеца

До Анонимен 86 "Браво на Орбан" Орбан е унгарския Тиквоний. Истински празник за сетивата е да чета как руските наколенки празнуват величието на Тиквоний с такъв ентусиазъм.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Унгарските блюдолизци трябва да бъдат изоставени па съдбата при нахлуване на руски войски на територията! Те много искат да са руснаци!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ме изкефи да си спретнат един здрав бой с плесници и скубане. Струва ми се, че скоро ще има Хукзит. Орбан ще се гушне с Вовата, другаря Си, Саша Лукашенко и ще се свърши тая мъка. Унгария ще стане могъща диктаторска държава. Честно казано, мисля че има смисъл от вътрешна опозиция ба безумствата на евробюрократите, които скоро ще ни докарат до икономически колапс.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 87 "ЕС намо основание да подпомага страна извън съюза" Това не го определя Мутрофанова чрез нейните драскачи а мнозинството от европейците.

80

Белгийският външен

преди 4 месеца

Белгийският външен министър Хаджа Лахбиб...............

79

Като

преди 4 месеца

няма кой да го изгони с ритници и тояги така ще е.Много харесвам българските поговорки.Една от тях - ,,На зла круша зъл прът"т.е. ,,На проклет човек-тояга".

78

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Унгария е поискала изобщо да влезе в ЕС, след като не е съгласна с европейската политика? Това ли е била целта, да спъва всички решения? ВЪН!

77

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС намо основание да подпомага страна извън съюза и да харчи пари за такава. Същото се отнася и за НАТО.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Орбан. Всички нормални хора искат да престане спонсорирането на войната.

75

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС на няколко пъти блокира фондовете на Унгария под предлог не спазване върховенството на закона и други подобни оправдания, като същевременно наляха много милиарди за УКрайна - страна, която е извън евро съюза, няма легитимен президент, не иска да направи демократични избори и е забранена всякаква опозиция. По-голямо двуличие няма и за това са прави унгарците да блокират помощите.

74

В Испания

преди 4 месеца

съм. Хората са бесни, че парите не са гласувани, защото ако бяха, нямаше да бъдат отпуснати. Испания също има проблеми и парите й трябват. КРАДЦИ НИЕДНИ!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Дъpтия кoзeл да бъде откаран в Хага във чувал!