328

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво обслужване ще предлагат тези "хотелиери", но аз не бих отседнал в хотел с персонал от посочените страни. Мисля, че просто не търсят българи, те си знаят по какви причини.

327

Анонимен

преди 1 месец

Вкарват подобни жи-вотни само и само да не вдигнат заплащането и да не го направят европейско нормално такова ! 500 млн европейци да имаш а да вкарваш от Бангладеш индивиди . Това трябва да се забрани със закон в цяла Европа

326

Анонимен

преди 1 месец

След комунизма България се превръща в демографска пустиня.

325

Трак

преди 1 месец

Защо държавата демек ДПС и ГЕРБ и ПП позволяват на този робовладелец и другите мутри като него да наводняват България и Европа с подобна из-:ме-т ?? Докога ще се позволява на тези алчни престъпници кожодери и крадци да правят подобни престъпления да вкарват от третия свят тук индивиди. 3 млн българи имаш зад граница и не искаш да ги върнеш с европейско адекватно заплащане а вкарваш насекоми тук от които ще има погромни последствия

324

Анонимен

преди 1 месец

Драги сънародници,ако сте решили да почивате това лято на Българското черноморие,водете със себе си и преводач,защото няма как да се разберете с обслужващия персонал.

323

Анонимен

преди 1 месец

Ако дойдат Възраждане, ние ще ходим в Бангладеш!

322

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще се навие да го обслужват хора без никакви хигиенни навици. Съвсем ще изгонят туристите, а ми е много интересно как ще проговорят на български.

321

Хюго Бос

преди 1 месец

А, на, бас, че т.нар. работодатели не работят, не пипват работа, само се правят на разсилни и шефове, идват на работа д априберат оборат и да си покажат новата кола. Както и никой от семейството им не работи в семейния бизнес, карат нови коли, шетат по баровете и учат някакво бизнес аднминистрация? Не говоря за работа в хотела като ПР и маркетинг и прочие измислени длъжности за отрочетата, а на рецепция, в кухнята, и т.н.?

320

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА Така е турците ни опациха 500 години но руснаците само за 45 години ни съсипаха.

319

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте зе герб и дпс и ппдб и още това ще получите. Евроатлантическо. И после недейте да ревете.

318

скиций

преди 1 месец

не знам, аз лично нямам против тези хора, но ТЕЗИ никога никъде няма да допусна да ме обслужват ,както и да говоря на чужди езици в БЪЛГАРИЯ когато седна да си поръчвам една ракия със салата :)

317

Анонимен

преди 1 месец

ще трябва да ги дезинфекцират преди това и да ги научат да си мият ръцете

316

Анонимен

преди 1 месец

да благодарим на стиснатия и некадърен бизнес, който ще докара тези oрки да им работи за без пари

315

Друг

преди 1 месец

Ще ср пръсна от смях! Хотелиери - пиявици! В добър персонал се инвестира, а не се манипулира!

314

Гадняр

преди 1 месец

Не е ли по-добре да дойдат нови управници, нови бизнесмени и нов морал? От БКП и техните наследници нищо добро не може да се очаква. Нищо, че са се пребоядисали в либерали и демократи. Все същите некадърници са.

313

Анонимен

преди 1 месец

Чуждите турусти има да се чудят дали не са объркали Държавата.Или пък туроператора им да ги е "подвел"че ще почиват в България.На пръв поглед,ще си помислят,че България не е в Европа а е в Азия.Но най-интресното ще е,когато в чужбина кажеш на тамошен гражданин,бил на почивка в България,че си българин.Със сигурност ще се усъмни,че го лъжеш,защото той ще е останал с друго впечатление от"почивката си в България и особено от обслужващия персонал.

312

Мухаха

преди 1 месец

Бангладешки ром, минал 20 минутен курс, как да посреща гости на хотел, как да сервира, готви и научил три думи на български ....... Бааааго, тия хотелиери трябва да са много , ама много отчаяни. Ама , такъв е живота . Всеки се спасява кой както може. И без това на идващите за алкохолен туризъм англичани и немци няма да им пука толкова след 8 ракии кой на какъв език им говори.

311

Анонимен

преди 1 месец

"Руските туристи няма, за съжаление, защото те са добри туристи." Кой затвори бургаското летище за руснаци? Пак Путин? Направихме всичко, за да печелят турците!

310

Анонимен

преди 1 месец

Тъкмо ще ви хранят с кучешко за отслабване...ХАХАХАААА

309

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 331 То работата сега мен е това, че не ти трябва някакво соц образование, дето може да си избършеш задните части с дипломата, работата е какво можеш в действителност :))) Явно съм бил прав, че тука има ромка и ка д ъ на във форума :)))