19

))((

преди 1 месец

И без война Украйна ще падне на 25 милиона население. Младите хора се местят там, където са парите и могат да живеят добре и спокойно. Можете да проследите пътищата на младите мигранти - отиват в държави от ЕС. Младите хора от ЕС отиват в САЩ. В ЕС годишна заплата от 40 хиляди евро е ОК, но както и да погледнеш, не можеш да спестяваш по 40 хиляди евро на година. От друга страна САЩ привлича с огромни заплати - 140 - 260 хиляди долара годишна заплата и човек спокойно може да спестява по 100 хиляд

18

Христо Христов

преди 1 месец

Няма значение колко ще останат. Важно е натовците да бъдат ликвидирани!

17

Ббб

преди 1 месец

Те затова спряха и руските телевизии да не виждат украунците в чужбина какво става с войната в сграната им и как властта там губи, а не ние да не гледаме. А и кой е луд да се връща, тука си говорвт свободно на руски, докато у тях беше забранен, да забранено им беше, нямаше тв на руски, по ресторанти, банки, в администрацията и в училищата само на укр-ски. Сега ще стане само на полски в западната част.

16

Хм

преди 1 месец

Това,че населението на Украйна главоломно намалява ,значи само едно-малко са хората вярващи,че тая държава има бъдеще.

15

Анонимен

преди 1 месец

Преди руското нахлуване Украйна наброяваше 45 милиона души! Да напомня на хибридните лакеи, че руското нахлуване започна през 2014 г.

14

Факт

преди 1 месец

Май повечето от украинците не са много вдъхновени да воюват за мераците на Сорос.

13

Анонимен

преди 1 месец

1 - 2 милиона в Русия? Че там още преди 2014 имаше 5 - 6 милиона украинци. Що лъжете така? На практика най - голяма част от ураинците, напуснали Украйна са в монента в Русия. Никъде другаде няма толкова много.

12

Байдън

преди 1 месец

Аа, не може така, разбрахме се до последния украинец! Какви са тия пазарлъци сега? Сделката си е сделка!

11

Нп

преди 1 месец

А няма проблем, ще се напълни. Само изгонваме всичките оркки и се нанасяме да живеем в Украйна.

10

за кравария:

преди 1 месец

Да си враг на сащ е опасно, но да си приятел на сащ е фатално !

9

до 6

преди 1 месец

ЯДРЕНИТЕ БЕДНЯЦИ от Северна Корея са СИК охрана на богаташ Южна Корея.........Не че е точно така Но не се бъркай в тези сложни трудноразбираеми схеми

8

Анонимен

преди 1 месец

Евреите ще избият украинците, като палестинците. Я останат един-два милиона, я не. След украинците и палестинците, идва и вашият ред да умрете за евреите, Герои на Чалгария! Зиг Зеленски и Хайл Холивуд!

7

Анонимен

преди 1 месец

Така се случва с партньорите на Сащ, по-безопасно е да си им враг

6

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще е малка, пухкава държава с население 4млн човека. Щом се нагърби да мрази и воюва срещу съседа си само и само да изпълнява заръките на запада. Който няма достатъчно мозък, няма нужда да има държава, особено нацисти.

5

Исторически парк

преди 1 месец

За байдан ли говориш

4

Анонимен

преди 1 месец

Не може да смогнете да преведете глупостите на пентагона. Министерството на истината произвежда уникални гл упости. Наистина ли има още някой, който да си мисли, че руснаците ще спрат до Днепър? Ниско е нивото на пропагандата, то от *** и ЛБТМ не им останаха анализатори.

3

Айляк

преди 1 месец

Проблемът не е в това, бандерките са палави по рождение, славата им върви пред тях, та ще се възстанови донякъде бройката. Проблемът е дали изобщо ще има Оу'крайна, ей туй е големото въпрос...

2

Анонимен

преди 1 месец

Няма проблеми, Европа ще помогне с демографската криза на Украйна, като и изпрати 10 милиона мигранти. Предимно от Африка и Близкия Изток.

1

Анонимен

преди 1 месец

А ще почнат ли да баччкат за изфръжката си или ние до 120 годишна възраст ще трябва да работим да ги издържаме?