214

Анонимен

преди 4 месеца

До ТоченСкоро ще сте там където е атака, патриоти, вмрео-та и разни други. Знаеш къде.

213

Точен

преди 4 месеца

Ще ми е сладко на душата, ако моите хора от Възраждане са втори. Впрочем това .е единственета алтернатива на мазните кафеджии от сглобката.

212

Анонимен

преди 4 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

211

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не вярвам на тия стъкмистики. Преди няколко дни ВGъзраждане излизаха на 2ро, да не говорим че те самите си вярват че са на първо. Време е психиатрията да се самосезира и да сложи на Костадинов бяла риза с дълги ръкавки. Болезнено е да се гледат тия избори, хем боли, хем ти е смешно хем ти е тъжно

210

Анонимен

преди 4 месеца

Забрана на партийната система . Трябва да имаме не партийно управление!

209

Интересно, а къде

преди 4 месеца

е на Радостин МЕЧ-а? :D На полковника величието? Кълнат се във всичко, че ще влязат в парламента. Не е възможно да ги няма в това проучване. И защо ПП-ДБ на изписани в цяло?

208

Анонимен

преди 4 месеца

Първите 3 са за забрана, четвъртата е за обстоен докторски преглед, а останалите са за НАП и икономическа полиция. Трябва да се огранични до макс съществуването на политически партии и да разни хрантутници да живеят на гърба на хората. В България с политика се захващат два типа хора. Тези дето за нищо нестават и такива със съмнителни бизнеси ,защото трябва да си пазят парите и да имат защита от закона.

207

Анонимен

преди 4 месеца

Полковника от Величие никой не го брои , но ще има изненада, както за мутрягите така и за "социолозите". Много се налага мълчание върху тях, но те ще пробият.

206

.

преди 4 месеца

До анонимен.."Комфортната преднина трябва да е поне 15%, за да не могат шарлатаните да ....." ........Бъди сигурен , че реалната преднина в момента е поне 15 % и пеперудите са в група с БСП но , на Борисов това не му върши работа , за него пепедалите трябва да са втори за да може той да диктува в новата сглобка. На този етап ако искаме шарлатаните да утекат в канализацията ( където им е мястото ) ГЕРБ трябва да вземат поне 40% нооооо , на Борисов и това не му върши работа .....:(

205

Алекса

преди 4 месеца

ППДБ ? Герб ? Разликата в политиките им няма ! Важно е да повтарят като папагали евро и гей атлантизъм и слава Кокаине хо хо хо

204

123

преди 4 месеца

Якооо

203

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да има никакъв комфорт за ГЕРБ в затвора

202

анонимен

преди 4 месеца

Комфортната преднина трябва да е поне 15%, за да не могат шарлатаните да не подушат власт никога, защото видяхме до къде ни докараха.

201

Анонимен

преди 4 месеца

Само Възраждане напред!

200

фффф

преди 4 месеца

Лъжци,подлагате се на банкянския крадлив шебек,и лоестата топка с хиксооброазни крачета/туловището/.Няма как разбойниците вечно да грабят нормалните хора.Проклети да са изпилените мозъци,които ще ги подкрепят.Децата ви няма да простят.

199

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане преди няколко години се подиграваха че няма да влезе ,сега се плашат защото става първа политическа сила.

198

Анонимен

преди 4 месеца

Това държава ли е , след като от герб и Десислава Атанасова стаНА капацитет в СЪД. СИСТЕМА ?

197

Анонимен

преди 4 месеца

''България , най-бедна , и най-корумпирана държава '' , ''България на всички последни места в ЕС , по всички показатели'' ,... И ПАК ЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВИНОВНИТЕ ЗА ТЕЗИ ''РЕЗУЛТАТИ'' , от герб , ДПС И ПП -ДБ ,... А ?

196

МВР служи

преди 4 месеца

Единственото, което създаде герб е една ламя от калинки в администрацията и от некомпетентни комплексари в съдебната система, както и бизнесмени със съветски интереси, един кокаинов хирург, който продава огани и много добре организирана контрабанда, която бе напът да компрометира дори госпожа Меркел и г-н Ердпган пред Европол. Само бой и затвор за гербаджии

195

Недялко

преди 4 месеца

след ареста на контрабандиста Барисаф тази седмица ще се приема за престъпление да си свързан с герб