234

Ха ха,

преди 1 месец

Копейките са трогателни? Били загрижени за "народа" ? Да паднеш от смях! И идете да запалите по свещичка за здравето на Борисов, че пак той ще ви върже надника!

233

Анонимен

преди 1 месец

Вятърът на промяната е нужен точно сега, за да отнесе ББ завинаги. Не искаме еднолична власт.

232

Анонимен

преди 1 месец

до 233 :Ти искаш Бойко и Путин в затвора, но Вашингтон иска друго ! Бойко замени дедо Мони от Мадрид и си беше послушко .Дори Буш младши и Обама се срещаше с Путин без проблеми.За нашия Бойко също си беше норма за тях.Кротко местно кученце научено да изпълнява номера по команда . Голямата политика въздейства на регионалната-Бойко се опитаха даго сменят с тяхното Киро .То онова Киро се оказа доста бавно развито и правещо елементарни грешки .Бойко разбра намека и се поучи ! Какво иска плебса без значение !

231

Един от народа

преди 1 месец

Този вятър не му харесва, защото вещае неговият край. България е имало и ще я има и след него. Най-малко той може да се олицетворява с родината ни след като е превърна н най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС.

230

Сата НАТО

преди 1 месец

Борисов посети църквата на средновековен манастирски комплекс "Св. Йоан Предтеча" ----////------ Само един поммиар и комунистиески милиционер може да каже на манастира "манастирски комплекс". Трябвало е навремето да се спъне с тенекиите поммиа и да си строши главата, вместо да унищожава България.

229

Шенген

преди 1 месец

Не подкрепям Бойко. Тук обаче чета как вятърът на промяната носел прогрес. Някой може ли да даде конкретен пример какво прогресивно е донесла промяната?>Шенген и по-малко крадене от обществените фондове

228

Сата НАТО

преди 1 месец

Милиционерът-поммиар од Банки премести Събранието на Българския народ в Дома на русофилската си Комунистическа партия и ходеше да лази пред международния престъпник и терорист Владимир Путин, заради което заслужава да изяде оловото.

227

Анонимен

преди 1 месец

Скрий се бре, стара комунистическа тикво.

226

ПП-ДБ се закопаха!

преди 1 месец

Оказаха се пълни некадърници и е ясно, че никой не може да разчита на отговорно поведение от тях, спазване на закони, спазване на поети ангажименти! Българи и чужденците стигнаха до еднакво заключение на кого да вярват и това не са ПП-ДБ+СС!

225

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен... Истината: САЩ не хареса че Бойко и с тях и Путин! -----///----- Не знам за САЩ, но аз определено смятам, че и двамата заслужават най-малкото смъртно наказание.

224

Анонимен

преди 1 месец

Бавно но сигурно последните 35 години доведоха до 3 милиона по-малко българи, 10.8% от населението на България са роми (90% от тях слабо образовани) и са най-много на глава от населението от всички държави в ЕС. Образование и здравеопазване са много зле, а правораздаването е приватизирано от който даде най-много ( в случая Пеевски го е взел), така че ако няма промяна, тежко ви.

223

Сата НАТО

преди 1 месец

Този вече съвсем откачи и почна открито да насажда омраза между хората. Сложете му ризата с дългите ръкави и му дайте некви успокоителни!

222

Анонимен

преди 1 месец

Иран ще бъде унищожен, и всичките му приятелчета само ще гледат .

221

225

преди 1 месец

До АнонименБорисов да се самоарестува!

220

Борисов

преди 1 месец

Ти имаш ли в това правителство министър на МВнР? Защо баджака ти Блеевски се среща с посланници? Къде е Главундера- по манастири ходи, да се моли. Борисов, политизираш църквата! Три папи са ти плюли за здраве, ама си отидоха. Отрова си!

219

Рапирам Бодро

преди 1 месец

Всякакви прилики и разлики с Действителни Лица и Събития са НеСлучайни: ПП Пудел с Пачки и Онзи с Градинаря, на Мисирките с Камери - Чадъри - Подава, ПапионкатаМладши с Магнум - Стреля, дали това е Точната - Леля; Насти - НаркоКинтите Пере, а в Ефир - били от Пасти, не от Австрийски Красти; Габи Пейо удуши, а Велико хленчи - дайте ми БеБе-то, щото Кмета ни е от ДеСе-То; к0к0 Съден в Лондон - за Измама, но Това - Не е Драма; кирУ и найУ са Убиици, но кво от тва - нали са Политици КръвоПийци?!

218

Да спрем

преди 1 месец

Борисов да се гаври народа!

217

Анонимен

преди 1 месец

ако арестуваш киро-простото ,ще ме изкефиш.

216

мафия

преди 1 месец

Докато тоз е на свобода , територията ни никога няма да стане бяла страна !!

215

Мазен му курбана...

преди 1 месец

10 години не вдигна пенсиите-- дойдоха от ПП и им дадоха зор и последва скок на заплати и пенсии ! И да знаете много здраво краде магистрали ,а това което е постройл кара по 3-дена !