79

ароматния пръч

преди 1 месец

Нищо не зависи от втория мандат на Байдън дето се тиражират небивалици.Всичко зависи от Путин,докога,докъде и как.Санкциите дето щяха да смачкат Русия и вдигнаха брутния продукт и снижиха този на ЕС.Оръжия пък си има в излишък.

78

КуКлус

преди 1 месец

Тоя освен всичката помощ за стотици милиарди .....май вече иска и натовски войски с десетки хиляди а ? Понеже е страна членка на НАТО и ЕС нали ....? Не му дреме колко народ измира и от коя националност ще са ...не му пука най малкото за украинския народ ! Този е просто една индивидуална марионетка на който човешкия живот е равен на пилешкия ! Не му пука и за територията на Украйна просто я ползва за предтекст !

77

Анонимен

преди 1 месец

И какъв морал да има укро армията. Преди малко гледах клипове, как група военни бият, мачкат и натикват "доброволци" в бусове, за да ги пратят на фронта. Тия отиват и ако не ги убият, гледат да се предадат. Ония фанатици от началото вече са под земята. Зеленски няма армия вече, а след няколко дни няма да е легитимен президент.

76

вкиснало зеле

преди 1 месец

Срок на годност : 20.05.2019 - 20.05.2024

75

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е Хазарски еврей и иска да пролива колкото се може повече славянска кръв заедно със глобалистите управляващи САЩ а също и руските Хазарски еврей който болшинството от тях мразят Руснаци и Украйнци.

74

Анонимен

преди 1 месец

А кой дотук плати милиарди, за да оцелее държавата ти???? Спри се малко, и прояви уважение! И свикни с мисълта, че държавата ти ще се лиши с1/4 от територията! Руският ботуш където е стъпил, можеш да го изгониш само с як бой! И проблемът не е в липсата на далекобойни системи, а в хора които да воюват!

73

Анонимен

преди 1 месец

Ми Зелен, то те са свързани с Запада, по един или друг начин, оставям на тебе да решиш :)))

72

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски и путин нивгаш нема се встретят за преговори! Зеленски е на фронта, а путин се е сврял дълбоко у бункера! Знам, трудно е да си прездент на джамахирия, ама Саддам примерно беше са укрил у плитка дупка! ПЕТКО САТЪРА

71

Анонимен

преди 1 месец

Някой пак е прекалил с белото

70

А бе

преди 1 месец

Тези си бисери да си ги публикуват и четат укрите и да се радват.Подобни бисери защо въобще ги тиражират тук.Не сме толкова умни,че да смятаме,че Западът мисли доброто на Русия.Западът треска го тресе при името Русия!

69

Слава на Русия

преди 1 месец

Руаката армия вече е влязла в покрайнините на Часов Яр.

68

ХХХ

преди 1 месец

Тоз съвсем изперка .....ама то от толкова шмъркане ......блещи ги някакви хем поличу ракети атакмс и сторм шадоу и незнам си какви хаймарси и нз ....Отдавна трябваше някой да го приключи !

67

ЮЛИЯНА

преди 1 месец

НА ВСИЧКИ ТУК ДА ВИ Е ЯСНО, ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ ШАНСА ЗА ПОБЕДА В УКРАЙНА НА РУСИЯ ПУТИН Е 0%

66

Историк

преди 1 месец

До Бай *** "а това ще се случи скоро" За съжаление няма да е скоро. Още около 3 години, преди Северна Корея 2 да изпразни складовете с оръжия наследени от СССР и да трябва да бяга.

65

Бай Кор

преди 1 месец

До ПОКЛОН, ЗЕЛЕНСКИ..!! Не ми сравнявай това зелено *** с Ботев и Левски! Това са национални герои, които са пренебрегнали собствения си живот в името на висша цел! Този зелен лицемер се облагодетелства на гърба на обикновените украинци и ги прати да *** в братоубийствена война. Сравнението ти е абсолютно неуместно. Когато свърши целия този цирк, а това ще се случи скоро, този ще се скрие при неговите "господари" и всички ние ще сме му виновни за поражението. Сам я започна тази война!

64

Анонимен

преди 1 месец

Заседания на правителството онлайн, много пъти Той като не видял, значи няма!

63

УЖАС

преди 1 месец

Западът се бил страхувал Русия да не загуби войната?И кое е променило мерака на Запада от векове да подчини Русия и да я ограби?ХА,ХА,ХА!

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 62. Само по две плюсчета ли си можеш след поредната глупост ?

61

Анонимен

преди 1 месец

Запада се страхува украйна да не спечели , защото видя какво представлява украйна. Промити мозъци проксита на САЩ.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 62. Какво са давали бе ?