52

Анонимен

преди 4 месеца

тиквата раздаде на всички селски дакали титлата Професор, с което абсолютно я девалвира

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Хахахахахахахахахаха: Аз съм преподавател, който пише статиите на студентите си!

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Радослав: аз съм един от единия процент!

49

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До Анонимен 44, всъщност говориш за себе си :) И това, че си необразован си е твой проблем :) Няма преподавател, който да пише публикациите на студентите си. Просто лъжеш :) Това също е много типична черта на академичните среди :) Дано поне ти си вярваш :) Ей с толкова лека ръка и прибират паричките :) С един пост потвърди написаното от мен :)

48

Анонимен

преди 4 месеца

Чистачките си хващат да чистят няколко фирми на граждански договори, по една за всеки ден от седмицата и затова като взимат от 5 места пари, накрая им се получава доста добра заплата. Който се е вързал на договор само с една фирма или учреждение - само една заплата ще му плащат.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Боцко, стани и ти един професор бе! Що не пробваш?

46

Радослав

преди 4 месеца

До 41: закона забранява да им се дава адекватно заплащане защото трябва да им платиш поне минимална заплата. 99% от професорите са такива защото са роднини на други в университета. С.А. Ценов е прекрасен пример за феодално владение на 2-3 клана и затова от година на година запада все повече. УНСС е още по зле. Знаеш ли колко % от дипломираните започват работа по специалността си? Университетите ни се превърнаха в печатници за фалшиви дипломи.

45

Анонимен

преди 4 месеца

До 1: Ти готов ли си да си дадеш заплатата за наем на преподавателите от страната в София? Защото ако университетите в страната се закрият, всичко ще избяга в София. Такава е политиката и манталитета на народа явно. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ КОНЦЕНТРИРА В СОФЕТО!!!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ КУЧЕТАТА Я ЯЛИ!

44

Боцко

преди 4 месеца

Повечето стават професори за 5 6 години,което е абсурдно.Пък и аз не бих се гордял че примерно съм професор по история.Професор по манипулирана и преиначена история.Професор по антропология и палеоантропология.Да обеснявам на децата че произлизат от маймуни.Въобще да си професор ,значи че си най-добре зубрещият лъжи.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Сегашната реалност е съвсем различна, ама соц професорите са запецнали на едно място и не мърдат от там :)))

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Хахахахахахахахахаха: Аз съм университетски преподавател и аз пиша статиите на докторантите си! Пиша и техите проекти! БЕЗПЛАТНО! Нещо да ми отговориш? Или най-сладко е да поставяш всички под общ знаменател (нещо характерно за необразования българин!).

41

Радослав

преди 4 месеца

До 26: на запад много от преподавателите си работят реална работа и ходят в университетите като лектори. В България професор се става по роднинска линия. 95% от професорите преподават по учебници наследени от родителите им, даже правописните грешки не оправят, а ги влачат десетилетия вече. Преподават суха материя от преди 60 години, говорят за компютрите като за нещо което предстои да се случи след 30-40 години, а малкото асистенти които стават се смазват за да не лъсва, че царят е гол.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Откакто банкянския професор Бойко Чекмеджето, въведе закона за улеснено взимане на академични длъжности, университетите ни се напълниха с професори.

39

Убеден съм,

преди 4 месеца

че всички хейтъри са рушняшки копейки. Преподавателите заслужават адекватно на труда си заплащане! Твърдо е така!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Таз съм я виждал в Pornhub.......и тя ли е преподавател

37

Банкеръ

преди 4 месеца

Колко точно Професори има в Абсурдистан някой знае ли?Същата работа е и с Генералите.Познавам един отговаря за вноса на Магданоза.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 22, май не знаеш каква е дейността на професорите :)

35

Чувство за срам

преди 4 месеца

Всички говорят по принцип, бъдете честни - покажете няколко данъчни декларации. Сумите са над 60 000 лева годишно. Малко давате на обществото, а искате много.

34

Анонимен

преди 4 месеца

коги професорете са повече от чистачките е нормално!!!11

33

Public enemies

преди 4 месеца

Чистачки в елитни фирми вземат 1500-2000, в България няма пари за наука, а като охрана може да вземеш двойно повече пари от специалист в БАН.