45

Големо вой

преди 1 месец

Че Русия кога е започвала първа война?Все европейски страни и Турция са я нападали и все са го отнасяли

44

Хи хи до русофоб

преди 1 месец

Иска ти се за два дена, обаче урките ядат боя вече две години, и още много бой има да изядат ! два дена -ХА ХА ХА

43

Анонимен

преди 1 месец

Те са толкова чалнати в главата рашките, че само си заслужава да шибнеш некоя рускиня и бегаш после, щото немаме нищо общо като манталитет с тех :)))

42

Хи хи

преди 1 месец

"Русия, която остава до голяма степен откъсната от останалата част на света",..............И как точно Русия била откъсна от света, когато е в БРИКС, който е половината свят. А има и още много държави, които не са в БРИКС, и Русия контактува и търгува с тях !

41

Русофоб

преди 1 месец

До 43. Ти това снощи ли го сънува бе, путински олигоффрен? Бас държа, че и ти си бил от тези съветски глу.паци, които в първите дни на войната са писали, че Киев ще падне за два дни. Е нъц, за две години и кусур сте доникъде.

40

Анонимен

преди 1 месец

"Съвременното богатство се появява едва след разпадането на Съветския съюз, когато местните бизнесмени се възползват от продажбата на държавни активи през 90-те години на миналия век" - Нямаше местни бизнесмени през 1991 г. Едва Съветският съюз се разпадна и в Москва нахлуха няколко хиляди американски специалисти, които си избраха 100-200 руски граждани с еврейски корени, назначиха ги за местни бизнесмени и ги научиха как да загребат съветските държавни активи.

39

Анонимен

преди 1 месец

Руският народ показа, че няма място при нормалната цивилизация. Време е всички дс го осъзнаят и да им ударят черен печат. Времето за приказки свърши. Колко войни трябва да им търпим на това болно общество ?

38

Анонимен

преди 1 месец

26 милиардера да направят 26 частни армии и вкупом към Кремъл...и нещата ще заспят...

37

Анонимен

преди 1 месец

Това което ще остане от Украйнa ще бъде напълно демилитаризирано с извънблоков статут и руски военни бази за гаранция. И тогава няма да представлява никакъв интерес за запада, а след като Одеса се върне в Русия и граница с Молдова, и Молдова ще стане ненужна на запада. Западната част няма нито полезни изкопаеми, нито ресурси, нито индустрия така че западът просто ще ги изостави.

36

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма никакво значение тук. Русия може да приключи с Украйна за 2 дни каквито и помощи да и дават. Залогът е друг. Декември 2021г Путин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. Тогава му се изсмяха, а сега пищят. Русия ще постигне целите си от декември 2021, и не забравяйте, че има такава традиция при Путин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

35

Анонимен

преди 1 месец

Русия даде шах на Запада за един ден: Макрон се уплаши и отстъпи, а САЩ отрекоха и мисълта да изпращат войски в Украйна

34

Фют

преди 1 месец

"Миналата година прокурорите са подали почти пет пъти повече искове за национализация на активи, отколкото през 2022 г., според проучване на вестник "Новая газета Европа" и Transparency International Russia. През февруари регионален съд разпореди прехвърлянето на държавата на три завода от група, която осигурява около 80% от производството на феросплави в Русия и е контролирана от семейството на предприемача Юрий Антипов и неговия бизнес партньор."Напомня ми началото на соца в България.

33

Ванга е казала,

преди 1 месец

че Русия ще победи Украйна, когато изплува крайцера Москва.

32

Анонимен

преди 1 месец

Всички съседи на България я мразят и ненавиждат. България се изпокара със всички. А началниците от Брюксел и Вашингтон я презират и подритват като мpьcна изтpивалка.

31

?

преди 1 месец

значи това което казва тази статие и то е напълно вярно е, че само продажната предателска путинофилия вярва на путин и рашистан! Даже руснаците НЕ вярват на рашистан! Всеки иска НА запад! ама тука продажните путинофили разправят, че в северна корея и рашистан било рая! Ама нито един продажен путинофил НЕ иска да му се плаща в рубли! искат долари или евро! що така бря продажници????

30

Анонимен

преди 1 месец

"Русия може да спечели в Украйна, но НАТО няма да изпрати свои войски там", заяви генералният секретар Йенс Столтенберг. В интервю за ANSA той каза, че руските въоръжени сили са успели да напреднат, защото съюзниците на Украйна "не са изпълнили обещанията си": Съединените щати прекараха шест месеца в съгласуване на пакет от помощ, а Европа предостави по-малко снаряди от планираното. Според Столтенберг Украйна не иска войски, а повече военна помощ.

29

Анонимен

преди 1 месец

Путин сложи такъв печат на всеки руснак, че десетилетия не могат го изличи! Сега като разберат че някой е руснак, ще го гледат като убиец. На Путин за това не му пука естествено, той живее в свой собствен свят...

28

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО кога влиза в Украйна с 3 милиона обучерни бойци да победи Русия, я кажете тука сега, кога влиза НАТО?

27

Матрьошка

преди 1 месец

Путин от богатите ли е?

26

Анонимен

преди 1 месец

Уж никой не ги иска, а навсякъде в нета само за Русия статии. С Русия стават, с Русия лягат. Нали не ви интересува? Защо денонощно се пише за Русия?