143

да преговорим

преди 1 месец

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински!Опа! и натовски ... ?? С КОЙ Е ВОЙНАТА?

142

Анонимен

преди 1 месец

Руския фашистки режим пак радва с неадекватни изказвания.

141

Ами

преди 1 месец

До ДО РУСОФОБИТЕ Тук "русофоби" няма! Има "путинофоби"! Мислите ли, че на народите от РФ им е много лесно с този?

140

Анонимен

преди 1 месец

ПОНЕЖЕ ПУТИН НЕ МОЖА ДА УРЕДИ РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО, СЕГА НАТО ЩЕ ВЛЕЗЕ В РУСИЯ!

139

Аз пък

преди 1 месец

До Самуил Съм за България! Който не го разбира не е българин! Иначе те и украинците бяха "свои" за руснаците!

138

Ъ

преди 1 месец

Аз пък мислех , че Русия не може да вземе три области от Украйна защото воюва с НАТО вече три години... Сега чувам че щели евентуално да отидат французи... Руските глупости вече ми идват в повече

137

ДО РУСОФОБИТЕ

преди 1 месец

Трябва да дадем Шанс на Русия - да спре Нацистите и Болестите които се произвеждат в Харков Украйна .Харков и Киев имат Био Лаборатории за Унищожение на Живота - собственост са на Сина на Байдън .

136

смееехххх

преди 1 месец

Тия само заплашват като децата

135

Анонимен

преди 1 месец

А аз си мислех, че русия се бие с натуту! По точно в момента Украйна се бие със русия, С Корея, Китай и Иран, защото помощта от Запада още се влачи някъде!

134

Дарк

преди 1 месец

Тя,Швейцария стриктно спазваща Женевските конвенции забрани на Германия да праща закупено оръжие произведено в Швейцария,Макрон войски щял да праща и то за спиране на пробив,може другите ще спрат като ги видят строени като за парад?Освен пропагандата си има международни норми,но дългото мълчание на Русия се възприе като слабост и че всичко е позволено.Все пак очаквам разума в някои да надделее и да се откажат,за да живеят,а може и да се пробват.

133

Анонимен

преди 1 месец

До за другите не знам!...Интересно когато дойдат дори след 1 или 2 год. Ф16 тогава какви простотии ще ръсиш...

132

Ха-ха-ха

преди 1 месец

До Анонимен103 Не са започнали да воюват, още се настройват.:) Ха да започнат и им мине мерака. Те са хубави момчета, хубаво свирят, ама трудно започват!

131

Анонимен

преди 1 месец

Ако е писано ще има и ядрено оръжие.но не може да вършиш дивотии и да заплашваш никой да не се намесва..Просто трябва да бъдат изметени руските фашисти от Украйна...нищо повече...

130

Айде де!

преди 1 месец

Наглосаксите верно са се наакали! От две седмици само това повтарят като папагали. То не беха атоми, то не беха учения, то не бе заплашване.. И ВСИЧКО ТОВА ПО ТУКАШНИТЕ МЕДИИ. При рашките няколко сухи съобщения и останалото е за празниците и встъпването на длъжност на Путин.

129

ИИ

преди 1 месец

Нямам думи.

128

Анонимен

преди 1 месец

Лапналият врабче пак ръси дивотии, а родните копейки настръхнаха в трепетно очакване на още празнословия от жужи. Да бяхте ходили на училище да понаучите туй-онуй, че всичко трябва да се заслужи, а не наготово да ви се дава. Защо не прочетохте "Дон Кихот" за да разберете, кое е това Свято нещо заради което човек би дал живота си! Тенекиени безстойностни рушнаяшки монетки.

127

Анонимен

преди 1 месец

Колхозниците верно са се наакали! От две седмици само това повтарят като папагали. То не беха атоми, то не беха учения, то не бе заплашване..

126

за другите не знам!

преди 1 месец

Ние ще се пазим със супер-мега-гига стелт F-16 ките дето сме получили от американските ни братушки! Те са толкова невидими че никой още не ги е виждал! :)

125

Христо Христов

преди 1 месец

Шойгу ще.мята перлни по франсетата...

124

Брежнев

преди 1 месец

Ейй, искам да го нацелувам в устата това момче, както навремето другарите Живков, Кастро и Хонекер !