150

Споко

преди 2 месеца

Споко, Русия със сигурност ще загуби, защото Русия е агресор който напада чужди държава без абсолютни никаква причина и без абсолютно никакъв повод, а както и децата вече знаят, агресорите винаги губят. И после всичко ще се върне както си беше преди, ще си бъде същото, даже много по-добре, защото Русия ще ни плаща репарации и ще си живеем с ресурсите на Русия като самодоволни и оядени западняци и ще си развиваме високите технологии.

149

Христо Христов

преди 2 месеца

Евроатлантическа българия трябва да помогне с хора - поне с двата милиона неграмотни про'с'така гласували за ЕС и НАТО.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Дръжте се бре,с тоя темп на изтребление на рашъните,догодина ще останат сал Путин,Шойгу,Медведев и евентуално коня Лавров!Царе сте на късият разказ еййй,ама вие действайте,Кат ша да е гарга да е рошава!

147

Днес

преди 2 месеца

да не сте станали филиал на ТАСС?

146

Анонимен

преди 2 месеца

142, ракети не изстрелва, но при 12 000 обр/мин извършва опростена левитация.

145

82-ОМБР

преди 2 месеца

Това лице и аз спокоино,и с радос бихме се испуснали на твоето лице!

144

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците се правят че знаят по-добре броя на жертвите на руснаците от колкото собствените си. Само това говори колко им е зле положението. Интересно защо ги е страх да обявяват собствените си загуби. Просят пари и оръжие и с това наливат още масло в огъня, а в същото време крият човешките загуби. Явно ги е страх от жените да не разберат колко мъже за загубили.

143

Боби

преди 2 месеца

За Русия знаете ли какво е Украйна? Една сърна или елен в гората, по който Русия стреля с пушката и е на лов. Русия има Украна като живо месо, по което стреля и после го изяжда. Бавно и мъчително изтезават жертвата си, докато я превземат, подобно на змията, която души жертвата си и подобно на Левски, който се е мъчил на бесилото в името на свободата.

142

а бе, следващите?

преди 2 месеца

A бе, следващите, а кажете тука сега бе, нали сте следващите, Русия като ви нападне и ви превърне за няколко минути в пепел, щото на вас следващите няма да провежда никакво СВО, тогава САЩ ще задействат ли петата да започнат 3св да умрат и 360 милиона американци и 560 милиона европейци и те да станат на пепел защото вие следващите сте станали на пепел? Или нещо ще се разберат с Русия?

141

Анонимен

преди 2 месеца

Това " лице", е вече Обикновен Украински гражданин!!!!!

140

Анонимен

преди 2 месеца

Руснетата вече губят търпение! Слаби резултати за 3 години! Затова недоволството към Зеленски расте!

139

До до 115

преди 2 месеца

Ракети стреля ли?

138

Анонимен

преди 2 месеца

За Украйна вече се говори като за мъртвец - или добро, или нищо.

137

Как мислите?

преди 2 месеца

Икономиката на ЕС ще се възстанови ли от рецесията, или?

136

Анонимен

преди 2 месеца

Жертвите средно са най-малко 10000 на ден руснаци. Така за около 50-100 дни ще останат само Путин и Шойгу. Така де...като е пропаганда да е до дупка, какви са тези 1000...

135

ми що тъй бе?

преди 2 месеца

Целият свободен консолидиран цивилизован ботат запад с 80% БВП не може ли нещо да помогне така в справедливата борба на демократична Украйна срещу бедна и изостанала Русия само с 1.5% БВП която напада чужди мирни държави без абсолютно никаква причина и без абсолючно никакъв повод?

134

Анонимен

преди 2 месеца

115, имам руска електрическа месомелачка. Цял кухненски комбайн - кафемелачка, месомелачка, сокоизтисквачка, овошчерезка, тестомесилка и миксер.

133

до 131

преди 2 месеца

Какво ще стане, ако я няма Русия? Според мен нищо няма да се промени.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Путин трябва да надмине Сталин!

131

до 129

преди 2 месеца

Около 200 000 месечно са загубите. Мъртви и ранени.