102

Анонимен

преди 2 месеца

От статията разбрах, че 61 млрд долара няма да стигнат на укрите да си върнат територия, колкото 1 град с размера на Детройт..... А цела източна Украйна - кога и за колко $$$ ?!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Не "ще има ли" а кога ще бъде е въпросът? Русия е достатъчно могъща за да бие Украйна достатъчно бързо, ако не се бъркат в битките натегачите от Полша, САЩ и НАТО. Обаче дори и със САЩ и НАТО ще ги бие, макар и по-бавно. Хитлер беше създал нещо като сегашния ЕU и НАТО и капитулира. Същия и Наполеон, с неговото "ЕU" и НАТО и пак с натегачите от Полша.

100

Ганьо не глупав

преди 2 месеца

Ако си спомняте Д-р Зло от Остин Пауърс, сега това олицетворение в образа на памперса Бидон публично обяви: отсега нататък прането на пари ще се нарича 'западна помощ' за нацисткия свинерейх"

99

Фъртунков

преди 2 месеца

В края на 44та хитлер също е усилил натиска и е преминал в настъпление, но знаем как завърши всичко. Историята се повтаря по удивителен начин.

98

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

Да де, ама това едва ли е истинския "натиск". Това са същите номера напред-назад и денафикациране с влез-излез и най-вече спец-оправация с номера отпред-отзад и особено "отсрани", и всъщност "отвсякъде" за неусетно, но много ефективно ликвидосване. За "усилен натиск" ще разберем чак след нощта, в която релсите в бивша неонацистка Укриана ще станат вертикални, локомотивите плоско-хоризонтални, а мостовете изчезнали, все едно никога не ги е имало

97

Анонимен

преди 2 месеца

Как може да говори така? Тоя Сирски е русофил. Украйна печели има 40 000 загуби , а Русия има 500 000. Русия няма чипове и краде перални и микровълнови печки. Зеленски не е наркоман и не тупа бело всеки ден. Пейтриътите не ги цели Кинжала и поради това хич не е забранено на украинците да снимат клипчета къде падат ракетите. ПВОто не се заблуждава нарочно с дронове и не се разбива в жилищни сгради. Всичко е руска пропаганда , Запада е силен и мощен и не фалира.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Как върви контраофанзивата?

95

Мъ

преди 2 месеца

До Х ... днеса крие IPтата на русофилите по същата причина по която крие и тези на русофобите. Няколко човека с мнооооого коментари на безплатен vpn. Аз дори съм убеден че има и такива платени маллоумни протестърчета които пишат коментари като русофили и като русофоби. Дори и спорят сами със себе си. Коментари да има. От това днеса само печели. Какъв е проблема да въведат коментари само след регистрация с потвърждаване самоличноста за да се избегне създаването на множеството акаунти от 1 човек?

94

абе

преди 2 месеца

незаконен бил кримския мост....а цялата вашта американска държава е незаконна! избихте индианците и взехте земята им, щатски га.дове!...няма къде да мърдате! две ядрени торпеда "ОРЪЖИЕТО НА АПОКАЛИПСИСА" са насочени от дъното на океана към вашингтон и ню йорк....братушките ще ви разкажат играта!

93

Така

преди 2 месеца

Украинците не искат да воюват, дезертират, руснаците не искат да воюват, примамват най-бедните и необразовани със заплата и премия. Тогава защо се води тая война? За Зеленски, Байдън, Путин и корпорациите, които я подклаждат. Не се оставяйте да ви манипулират като стадо и няма да има войни, да умирате за някой друг.

92

Красьо

преди 2 месеца

Иначе Хитлер и Наполеон успяха ли да превземат Москва най накрая или пак Западни надежди?

91

Зельоо,

преди 2 месеца

Кой наивник от гласуващите за теб някога си е представял до къде ще ги доведеш? Анатема!

90

Витамин Z

преди 2 месеца

Какво стана с контранастъплението?

89

Дон Кикот

преди 2 месеца

Копейки слагайте шушляците и отивайте да помагате на вашия кремълски цар слънце и работодател!

88

как така

преди 2 месеца

нали Зелко почти беше взел Крим??

87

Мухахаха

преди 2 месеца

Русия усилвала натиска...... Все едно че не Уссрайна а Русия е получила одобрената и гласувана помощ от 61 милиарда долара от САЩ.

86

Анонимен

преди 2 месеца

И ква е тая война, където всеки може да си ходи в Киев, когато си пожелае, а Зеленски може да напусне Украйна по всяко време. Украинците бягат от окопите а украинките не щат в заводите за боеприпаси.

85

Зеленски:

преди 2 месеца

"До последния тъб укроинец!"

84

Анонимен

преди 2 месеца

въшкавите и жалки копейки отрано са седнали пред картата и прекрояват Европа

83

До все едно

преди 2 месеца

"Целия свят" каза господин хумориста. Ало, ами той "целия ти свят" барабар с американските ти господари е по-малък от Китай!