32

Анонимен

преди 2 месеца

Господин Борисов нокога не си е позволявал да купува гласове! Хората гласуват заради неговите идеи, неговите речи и неговата евроатлантическа последователност!

31

Учуден

преди 2 месеца

ПросТашки Киро, значи ти ще разкешваш , защото ти си милионер с откраднатите от баща ти народни пари ( или харизани му от Държавна сигурност). Защо този плевел има достъп до медии ? Та по-гелосан и по-*** полУтик досега не е имало в България !

30

Анонимен

преди 2 месеца

Киро а ти като купуваше депутати на чалгарите колко предлагаше или пък когато предлагаше кодовете на бсп за каква услуга беше или когато правеше ала бала с президента там за какво бешеКиро разследване съд затвор

29

Анонимен

преди 2 месеца

С толкова милиони откраднати чрез контрабанда от ОПГ ПП не се учудвам, без подкуп за ППДБ гласуват единствено тези от ДБ които са крадливи като самия Киро!

28

Муахаха

преди 2 месеца

явно за Заложили Мини във Финансите на Държава и очакват до Вота, 500 лева да са като 5 лева, явно готвят Жан-Виденов-Сценарии!

27

Анонимен

преди 2 месеца

КИРО ЛЪЖЕШ БЕЗОБРАЗНО ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ РАЗСЛЕДВАН С ТВОЯТА ЛЕНА КОЙ ТЕ ПРИКРИВАШЕ РАШКОВ ЛИ ДЪРЖАВА НЯМА РАЗПАДАНЕ ЩОМ КИРО И ШАЙКАТА ОКОЛО НЕГО ВЕЧЕ 3 ГОД КРАДАТ САБОТИРАТ ЛЪЖАТ РАЗРУШАВАТ ОВЛАДЯВАТ

26

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето е приготвил голяма пара за раздаване, че иначе не може да мине 10 процента. За това прави такива изказвания - вдига мизата и надцаква конкуренцията.

25

Ха-ха

преди 2 месеца

Няма кой да ги даде тия пари.Най-много 100лв и то не е сигурно.По-евтино е да си купиш хора на ключови места,дето ще направят ала-бала,къде с машините,къде с хартиите.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Пишльо! Качи на 5000, ела да ме караш с такси до урната, и може и да се замисля!!!! С*ешник!

23

Аз Съм Носителят

преди 2 месеца

на Светлината - Луцифер! Казвам Ви - Гласувайте за кИкИ - той е Честен!!

22

Гласове на търг

преди 2 месеца

1000 лв., първи път! Някой ще наддаде ли повече? 1300! 1300 лв. първи път;)))

21

банани и WC хартия

преди 2 месеца

Купуват се гласове на едро и тези 500лв. ги взимат тарторите. Гласоподаватели ще вземат много по-малко.

20

... де Къвърли

преди 2 месеца

Ако ГЕРБ ми предложат 500 лв. за да гласувам за тях, ще ги взема, въпреки че така и така ще гласувам тях. Така хем, ще съм гласувал по съвест, хем ще всема някой лев, да се почерпя. Но, ако ПП ми предложат 500, дори и 1000 лв. ще откажа.

19

morgan

преди 2 месеца

този какво го интересува и без това е алт от парламента много бързо се появи и толкова бързо ще изчезне

18

Анонимен

преди 2 месеца

Как е Лорер за него що не гарантираш??? Търчи лъжи без глава ще остане !

17

aa1820

преди 2 месеца

Те го питат покровителствал ли е канали за контрабанда, той "ние с денков и асен не сме откраднали една стотинка"...това ако не е за диагноза!!!!

16

Ами

преди 2 месеца

Аз продавам гласа си за 500, ако има желаещи. Но само гласа, а не времето да ходя да гласувам. То е по отделна тарифа и засега не се предлага. Парите да ми ги изпратят, нямам време за губене.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Хора излизайте да гласувате! От промяната ще дават по 500 лв. Самия Кирил Петков го обяви.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Торст Кирчо скрито намеква, че те ще дават по 500 кинта да гласуваме за Промяната? Щото от ГЕРБ дават само по 150-200 лв. Явно Асенката ще развърже кесията.

13

А Кво Стана

преди 2 месеца

с Оная Почетният Член на ПП, дето беше и 1ва в Листата, но Закла Мъжа си в Колата му?!