103

обикновен фашизъм

преди 2 месеца

Големият антифашист Георги Димитров е дал дефиниция: "Фашизмът е терористическа диктатура в интерес на едрия капитал". Какво тук не съвпада с Украйна? Избори в Украйна няма. Партиите са забранени. Диктатура на Зеленски под егидата на западния капитал. Преследване на рускоезичното население. Руският език се забранява. Руската култура се забранява - всички признаци на фашизъм.

102

До 112

преди 2 месеца

Като не са глупости защо Украйна постоянно проси оръжия и пари? Кой е обречен? Който е фалирал или който не е?

101

големи тъпаци

преди 2 месеца

са тези които вече 3 години вярват на глупостите с които западът залива простолюдието - то не бяха опустошителни санкции и рухване на руската икономика, Путин е болен от неизлечима болест, обкръжението на Путин ще го свали, руснаците без Макдоналдс ще излязат на улиците и ще го свалят, успешното контранастъпление, победа на бойното поле. И какво стана бе, пиленца, Путин разцепи по всички показатели, при това Русия дори още не е започнала да воюва.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Кой от руснаците е пълен малoyмник, кой от западните не е пълен мaлoyмник?

99

Еврогей

преди 2 месеца

Хайде на гей-парад!

98

Анонимен

преди 2 месеца

другаре тая година че има ли парад или Ц:)

97

Наблюдател

преди 2 месеца

Статии като тая само "ентусиазират" Евроатлантическите сглобкаджии.... Явно некой и дру цент ще падне за писанията им... Но тия наричащите се евроатлантици са душевоно болни хора за които трябва да се положат някакви медицински грижи, защото те са опасни не само за себе си но и за околните.

96

Анонимен

преди 2 месеца

До Украйна е обречена, тия глупости ги пишете вече 3-та година, рашистки мечти

95

Нане говнане

преди 2 месеца

УКРАЙНА ЩЕ ПОЛУЧИ ТОЛКОВА МНОГО ВОЕННА ПОМОЩ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ, ЧЕ НАПРАВО ЖИВ ПУТИНИСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО В ДОНЕЦК НИТО В ЛУГАНСК!

94

Дрт Пъън

преди 2 месеца

До БАНко посранко .... А защо не са го направили до сега , през СЕГАШНИЯ мандат на БайДрън ? Какъв е проблема ? Бахахаххаха. Трябва да си много малллоумен да си мечтаеш за милиони снаряди и милиони дрони. хахаха. Укърландия загива и ще бъде смачкана от първобитна Раша. ФАКТ. На срещата в Риад западните съюзници вече решиха как да разделят остатъците от Укръландия. Толкова МНОГО западни военни и политици го казаха в прав текст - Укроландия ГУБИ ВОЙНАТА. Какво толкова не можеш да разбереш ?

93

Украйна е обречена

преди 2 месеца

Редовната армия на Русия е 1,2 млн.души. Имаше мобилизация на 300хил и се записаха още 300хил.доброволци. да очаквате Украйна да победи 2млн.души от най-тежко въоръжената армия след САЩ е все едно да очаквате Черно Море да играе финал в ЛЕ. Дори е по-лошо защото войниците на Донецк и Луганск също не се знае колко са ама със сигурност са хиляди щом от 2014 до сега водят успешни сражения срещу украинската армия.

92

Деди

преди 2 месеца

Тия наши джурналя, как ги измислят тия луже-заглавия за публикациите си? Дори такива източници "изследващи" войната не публикуват талива "заглавия"!

91

Христо Христов

преди 2 месеца

ПУТИН ОБЯВИ, ЧЕ ПРЕДПОЧИТА ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ! ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ КОИТО МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДЖО БАЙДЪН НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Много смешно. Те едвам се бранят, нова 'контраофанзива' щели да правят? И с какво ако мога да попитам? С тези мъже от чужбина, които се редят на опашки пред консулствата и не искат да се прибират, или с 'лазерните оръжия' и 'модерни' самолети, които ще им предоставят от НАТО? Нарочно пишат такива статии, да ни подвеждат, че има надежда и войната трябва да продължи, което е груба манипулация.

89

Dabe

преди 2 месеца

Не знаеш че вече имате и рубрика за вицове .

88

O184729

преди 2 месеца

Може да са готови, но с камъни ! Стига с глупавите платени статии на слугите на неолиберализма . Украйна нямат хора с, който да се бият .

87

Мухаха

преди 2 месеца

А защо не в края на 2032г или още по добре някъде през 2078г. ? Що толкова трябва да се бърза? Нали вече военната помощ е гласувана и одобрена.... а както изглежда, вече е и похарчена. Бааааго. По комичен и смешен президент Украйна никога не е имала. Знае само театър да разиграва. - давайте пари... давайте оръжие... гласувайте помощи... а като ги гласуват и започвааа една летаргия . Ама сега не е време... ама ние трябва да се подготвим... ама да изчакаме още малко... КЛОУН.

86

Браво

преди 2 месеца

Покрайнините на русия щели да ходят да берат гъбки.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Не кАпейка, ватнниците не дават невиждани жертви от ВСВ.Те на фронта даже се размножават. Я кажи от ВСВ то сега кога са дали повече жертви от пълномащабната война с урките? Тия за доброволците на фронта си ги разправяйте на бабите в махалата..

84

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да има никаква контраофанзива!!! Това са мечтите на Хитлер от късната 1944-та Единствено отлагат неизбежното.Истината е че изтрепаха армията на наркомана