46

за 15 години

преди 2 месеца

ГЕРБ превърна България в турска губерния.

45

Анонимен

преди 2 месеца

41 точно така. Средната възраст в бг то е над 42. Полицаи военни миньори и други рискови професии се пенсионират точно на толкова. Да избием всички над 41! Ние умните и красивите жендъри наркомани меринджеи сме бъдещето! Времето е наше! Кой не скача е червен!

44

СВО

преди 2 месеца

Целите на СВО ще бъдат постигнати в пълен размер и това ще доведе до разпад на ЕС. ЕС му предстои фалит и дезинтеграция, защото Русия просто няма да пусне отново ресурсите. А без евтините руски ресурси, европейската икономика е неконкурентна на глобалните пазари. Ще я изместят Китай, Индия, Бразилия и Азия. Индустриалната мощ на Германия ще угасне, а заедно с нея - и Европейската идея. И тогава България отива на кино, защото този път никой няма да я спасява.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Възраждане има дори и един министър в идните години - аз ще напусна България.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Има пенсионери комунисти, които живеят като cкотове, заринати с б0клyци в апартаменти за 700 евро в София. Те чакат Путин, очевидно за да дойде и да им изчисти апартамента...

41

35 години

преди 2 месеца

Ако подледните 35 години бяха лоши, то чакайте да видите какво ви чака следващите 35.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки е недоволен уж, после не може да ходи от преяждане :)))

39

Анонимен

преди 2 месеца

Пенсионерите с нищо не допринасят и не помагат на държавата.Като цяло те са едни скъпо платени абсолютно безполезни гърла на хрантутници така, че от какво са доволни или не те ,никой не трябва да се вълнува и грижи.

38

пАртукал Гиби

преди 2 месеца

Само ГЕРБ и Ердоган! В Турция и Русия е хубаво, а не като в гадния ЕС.

37

Нагласени избори.

преди 2 месеца

ГЕРБ са едва 300 хиляди лyмпeна. ПП сме 700 хиляди.

36

Исторически Паркинг

преди 2 месеца

Браво, гласувай за Ивелин Михайлов и не само това, ами инвестирай в проекта му, щом си толкова уверен. Успех братле. :D

35

Анонимен

преди 2 месеца

Чифлиците останали от турско време при царя изнасяха всичко за чичо ти хитлер в германия. Бг то беше аграрна нямаше прекаран ток и вода. Отреппка грантова обикаляща навсякъде и спамеща едно и също.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Оградете Банкя с висока ограда и я обявете за Държава. Бойко ще го турим да управлява до гроб. Нали това иска човека - да си има собствена държава, която да управлява до гробa. И за всеки ГЕРБАДЖИА по едно апартаментче или къща, мисля спокойно могат да се съберат в Банкя 400 хиляди ***.

33

Българин

преди 2 месеца

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ!

32

SS

преди 2 месеца

Важното е ,че едно привилигированье малцинство от търтей като генералите ни например се уредиха с над 3000 лв пенсии. И не само те разбира се. А бедните работили цял живот да го духат.

31

Исторически парк

преди 2 месеца

Костов ги окраде, а те гласуват за учениците му киро и кокоро

30

Анонимен

преди 2 месеца

Българите натрупаха богатства и земи по цар борисово време, но после дойде бай-тошево време и комунистите отнеха собствеността на българите.

29

Км

преди 2 месеца

На повечето хора пенсиите са малки,но пък и месеца е много дълъг.На тия пенсии месеца трябва да е 15 дена.

28

цар Борис III

преди 2 месеца

По цар Борисово време имахме държава, после дойдоха комунистите и от тогава ни управляват крадливи некъдъpни ceляни. София да обяви независимост. Имаме летище и армия. Можем да се защитаваме от Пловдив.

27

Бе ге

преди 2 месеца

О.р.к.и.