83

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 2 месеца

КОЙ Е МУТРАТА СЕГА ....НИЕ ИЛИ ПОБОЙНИКА РАШКОВ..ха,хахаааааааа

82

Обективен

преди 2 месеца

Журналисти е силно казано - единия с вид и държане на мутра, а и двамата се държаха безмерно нагло и задаваха някакви въпроси, на които не чакаха отговор, а сами си отговаряха. Това ако е журналистика, то аз съм китайски император.

81

Преслава

преди 2 месеца

Рашков, от уиски лиии, от много лиии? А иначе тоя не се казва Стоян Милков, а Симон Милков, като Христова и който за малко да яде бой от Ивелин Михайлов- шефа на най-големия Исторически парк в Европа намиращ се до Варна в село Неофит Рилски. Милков че си е чист отпааадък е ясно, но Рашков е дръпнал доста алкохоилец в случая.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Не бе, пудела е виновен.

79

адададдад

преди 2 месеца

Е то Христо Грозев го направиха журналист, че тези момчета ли няма да са? А относно въпросите, като е толкова отворен и неподкупен можеше да си отговори спокойно а не да заплашва. Всъщност проблема е, че така наречените "истински" журналисти не задават въпросите който са важни - като за начало искам да знам от Радев, кой го накара или му предложи да вкарва Киро простото и Кокорчо в политиката

78

Анонимен

преди 2 месеца

Всички са *** - и "журналистите", и Рашков, и ппдб, и герб, и дпс, и копейките, и президент решетников, и голяма част от населението. Всички са отявлени и озлобени простаци без значение партийна принадлежност и политическа ориентация. На тази страна й трябва ново начало с нови хора с нова нравственост.

77

СкопиеБиеСофия

преди 2 месеца

Що е Бойко Се е мутра и комунистическо л@ iно

76

Striker

преди 2 месеца

Чашков беше единствената защита на Кимчен Петков и Кокорчо точно заради връзките си с мафията. Бойко, обаче, го сготви много вкусно дъртата пиндура. Хахаха!

75

Емигрант

преди 2 месеца

В българия / с малка буква задължително докато мафията управлява /няма журналисти и журналистика има *** на хранилка за угояване ! Вижда се в какво се е превърнала тези територия на бандитите в кошара за СМИРЕНИ овце ! ГЕРБ/ДПС в момента купуват всичко, последния пример е Е.Йончева, една част от откраднатите пари отиват в корупцията, нима нормален човек на а да разбере, че този мисир с микрофон не е поръчков, целият ресурс на мафията е насочен срещу тези които смеят да я потопят !

74

Анонимен

преди 2 месеца

Г-н Рашков има сертификат за Почтеност лично от г-н Кирил Петков, следователно може да бие журналисти!

73

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА

преди 2 месеца

БАЦЕ ГО СГОТВИХА - ПРАТИХА МУ *** ДА ГО СНИМА КОГАТО СПИ И ДА СЕ РОВИ И РЕДИ ШКАФЧЕТА МУ ДОКАТО ГО НЯМА, А ДАМАДЖАНАТА, ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ И КОНТРАБАНДИСТИТЕ САМИ СЕ СНИМАТ И ГОРДО ПОЗИРАТ, ДОВОЛНИ И УСМИХНАТИ ГЛЕДАТ ОБЕКТИВА С ПАЧКИ, ТРАПЕЗИ, ДЖАКУЗИТА, С ЧАСОВНИЦИ, В ХОТЕЛИ, НА ПЛАЖА И НА БОЙКО РАШКОВ В РЕЗИДЕНЦИЯТА?

72

Анонимен

преди 2 месеца

Докато не обърнем мисленето си , че политиците са служители на народа , нищо няма стане . Независимо кой какъв е в държавата , той дължи отговори , защото народа от данъците му дава заплатата . За мен лично , не знам дали е виновен , но аз осъждам самото държание на този човек .

71

Киро Канадеца

преди 2 месеца

Г-н рашков е от добрите сили, това са манипулации на мафията герб дпси копейките. Това , което е правил е демократична контрабанда за партийни цели, нищо лошо няма. Слава Украине

70

Анонимен

преди 2 месеца

сички безработни ли вече имат ютуб канали и са журналисти/инфлуенсъри :)))))))

69

Анонимен

преди 2 месеца

То верно, че джурналята на заплата към Пеевски и Борисов нямат нищо общо с журналистиката, но и политик, чиито нерви не могат да издържат на провокациите, трябва да си ходи вкъщи.

68

Боко Кардарашков

преди 2 месеца

Ушев ела да ме пазиш от Симьон Милков

67

Дамаджанков

преди 2 месеца

Дамаджанков е българският Батман.

66

Анонимен

преди 2 месеца

то па Каракольо един ""журналист"", просто един ш0п с канал в тубать реващ глупости за кинти :))))

65

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дамаджан не издържа на напрежението. Същия нагъл пенсионер като оня другия от проДайБългария - Наско Нереализирания.

64

Бойко Чашков

преди 2 месеца

Ти мене уважаваш ли ме уе, а? Хлъц!