302

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ще се принуди да ви гони до океана по неволя.

301

Пълни смешници

преди 2 месеца

Разполагането на европейски войски в Украйна ще донесе само ползи на страните, участващи в операцията, твърдят експерти...И кои са тези страни бе тарикатчета?Това си е ваша война,оправяйте се сами.

300

Виж колко са подли?

преди 2 месеца

Европа да пратела войски, пък после ако се закучат здраво нещата, Тръмп да каже: "Аее оправяйте се"

299

А не!

преди 2 месеца

По акъла на натОвците и техните анаЛизатори - Украйна виждаме какви висини стигна!

298

Анонимен

преди 2 месеца

"Е много си зле по История." - Няма значение, защото и без това русофилите в този сайт никога не са учили, че някога Русия е нападнала България и то не много след Съединението. Те си живеят в измисления свят на пропагандата, а не в историята.

297

ПОЗНАТО

преди 2 месеца

"Техният аргумент е, че Русия не би рискувала конфронтация" -и 4:30 на 22 Русия бам по Украйна....

296

Тенгри яко в дупайко

преди 2 месеца

До до тояПич, ти бъркаш епохата;))) Генерал Гурко, жена му, хахахахахаха... Тогава може. Сега, жените командарат;))) Скрито, но командарат;))) Пробвай се, да извадиш един мъж, дори за обикновен саботаж;))) Требе ти каа, чи и тук *** жената и казва: "Ама ти, сега и ти ли в това". Хахахахахаххааххаа... Давай, бе, пич! Дай пример! Излез с украинското и българските знамена, развей ги на мегданя, призови българите! Аз немам против;)))

295

Анонимен

преди 2 месеца

Харков повече не може самостоятелно да генерира електроенергия.

294

Я па тия!

преди 2 месеца

Европейци - запалете си гейския дом! - това ще (НИ) донесе големи ползи!

293

Анонимен

преди 2 месеца

Кой нормален ще тръгне да умира за да спасява честта на шепа безумни политици!? Тези си мислят, че хората са ***!

292

Басе и терикатите!

преди 2 месеца

"Разполагането на европейски войски в Украйна ще донесе само ползи на страните, участващи в операцията, твърдят експерти в статия за американското..." ПОЛЗИ АМА САМО ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ! - също като случката със втората световна война!

291

Анонимен

преди 2 месеца

"Добре че 1913 година, когато руската армия навлиза в Добруджа" - Е много си зле по История. Битката при Добрич е 1916 година по време на Първата световна война, а не 1913.

290

На заден

преди 2 месеца

тая статия звучи като превключване на предвката!

289

Потрошенко твърдеше

преди 2 месеца

Че украинската армия е най-силната в европа! Явно вече няма украинска армия - така ли?

288

ъ

преди 2 месеца

Марионетките ще изпратят матрялите в Украйна. След 2-3 месеца ще ги посрещнат обратно, но въоръжени и с руска компания. После ще има погибел на цветове на нациите. И така.

287

Анонимен

преди 2 месеца

Путин даде ясно да се разбере, че ще пуца всичко що мърда, без оглед на държави. Така че тая статия е поредният опит за баламосване на европейците, за да операт пешкира, а САЩ и Британия само да си щракат с пръсти.

286

Анонимен

преди 2 месеца

Най-ми е кеф като си пусна клипчетата от Калифорния , Лос Анджелис и тн . , тротоарите пълни с палатки на бездомни американчета наркоманчета. Друсат се и просят, люлката на антицивилизацията. Пращайте си децата на бригада да са камериерки да им събират наркоманското семе от чершафа на елитните наркомани , които си позволяват мотел.

285

до тоя

преди 2 месеца

абе смот...льо жената на Ген.Гурко и на другине руски генерали дали ги е спирала да ходят на фронта. Решава се и се отива точка. И какво ще каже по твойна логика - отивам да воювам срещу Османската империя в България. Ние сме страшен народ, все на нас некой ни е длъжен, все сме великите страдалци, а когато трябва да помогнем на някоя държава - дим да ни няма.

284

Вълканов

преди 2 месеца

Играта накриеница свърши. Ясни ни са досега скиваните цели на Натовските слуги в България- подготвяли ни са за пушечно место заради тените собствеени интереси.

283

Ааа! Сетиха се!

преди 2 месеца

Война с пари не се печели - трябват хора! Де ги хората във ЕС ? там всички са 25 вида ЛГБТ!