57

Анонимен

преди 2 месеца

Управляваха за кратко и съвсем се изтърваха. без никакви задръжки, без да спазват законите и елементарните правила за приличие. Хората трябва да ги изчупят на изборите и повече са не им гледаме корумпираните физиономии.

56

хм

преди 2 месеца

Най-страшното в момента за "посраните" е, че не знаят още какви снимки може да излязат! Чудят се какво да говорят, щото още на другия ден може да цъфнат лошо!

55

Фалшименто!

преди 2 месеца

Сега всеки може да скалъпи всичко срещу всеки, да направи фалшиви снимки, дори фалшив клип, има програми за това, но това е престъпление!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Рашка, тоя пудел с пачките може ли за ден, два да ми го заемеш

53

пипи

преди 2 месеца

Тоя не е добре явно е за психиатър. На луди ли ни правиш бе къркъндок. Не стига, че в цялото министерство нареди твои хора да ти снасят информация и да си наясно с всичко.

52

Истината!!!

преди 2 месеца

Снимките не са истински, ако бяха, прокуратурата щеше да ги приложи към делото, но щом са ги пуснали да изтекат в медиите, значи Не са доказателствен материал и в тях няма Нищо!!!!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Дърто ченге-комунист-далавераджия, част от нео-либерална, лигава партия. Егати циркът!

50

маалатъ

преди 2 месеца

Най-простичкото обяснение, е най-близко до истината! - ))) Ся, остава да ни отговориш също тъй простичко: Защо и с кво си тъй "известен", че да съ снимат с тебе???

49

Анонимен

преди 2 месеца

ЛЮДОВИК РАШКОВ ПО ПРОТОКОЛ КОЛКО КОЛКО ГОСТИ КАНИ ЗА ПАРТИТА И КУПОНИ, ЧЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ В ПРОТОКОЛА??!!!...ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ПРАТЯ СНИМКИ,СНИМКИ,СНИМКИ...

48

ХАХАХ

преди 2 месеца

Рашков,измисли нещо по правдоподобно,старо ченге си ,а не знаеш кой ти влиза в къщата! Чак толкова прости не сме ,за да ти повярваме!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Не мога да повярвам, че това е истина. Бивши висши държавни служители, на ниво пример и/ или министър на МВР, приемат за нормално контакти с контрабандити и скъпи подаръци/ подкупи. Може ли такива субекти да заемат висши длъжности? Знаят ли, че има закон за държавните служители, който е задължително да се спазва? При злоупотреба с власт и неспазване на закона слепдва подвеждане под съдебна отговорност.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно дали освен контрабандисти и нормални хора са се снимали с Рашков, защото е известен. хахаха Нека позная - нито един нормален не го е направил.

45

Право на мнение

преди 2 месеца

Това е отмъщението на Бойко Борисов, че Рашков го арестува! Отмъстителният Борисов днес злорадстваше и ръсеше поредните си "бисери", че "Който пачки вади, от пачки умира..."???!!!

44

Муахаха

преди 2 месеца

и Аз Исдам да Имам Пудел, който Такива Пачки в Евра ми носи! моето куче, само Сухи Пръчки ми носи да му ги хвърлям да ги гони, а тоз Пудел - Пачки, Брат, Пачки в Евраци!!

43

анонимен

преди 2 месеца

Тоя ни мисли за балъци. Много постно

42

Анонимен

преди 2 месеца

Кампроматите почнаха, гебр и дпс не си поплюват. Рашката естествено си е е ***-л , няма какво да маже сега

41

ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ

преди 2 месеца

ЕЙ ТОВА Е ПРОМЯНАТА НА БСП, РАШКОВ, КОРНЕЛИЯ, КИРО И АСЕН...... ИСКАМ ДА ВИДЯ ОЧИТЕ НА АСЕН АГОВ, ПЕТКО ГЕОРГИЕВ, СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА, БОЙКО СТАНКУШЕВ, КАННА И СИЕ..... . ПРОМЯНАТА..... 4 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА НИ ЗАТРИХТЕ....

40

Анонимен

преди 2 месеца

Рашка, всичко ще ти е простено ако вкараш Бокото още един път в кауша :)))) Дерзай човече само ти можеш ка се справиш с тази задача!!!!! :)))))))

39

От депото

преди 2 месеца

До всички знаячи, е па тези баща и син ако са контробандисти значи вие сте трамвай !

38

Аз Знам Доста

преди 2 месеца

по-Известни Личности, дори 100ци, но с тях този Господим - Не се е Снимал!