16

Мда

преди 2 месеца

Те сипродьлжават управлението -пп и герб с служебен кабинетНали промениха конституцията заедно

15

Алекс

преди 2 месеца

Да се завърта процедурата и по-скоро на избори.Лошото е,че бездарните Шарлатани лишиха Президента от възможността да състави пълноценно служебно правителство.

14

Г557дт

преди 2 месеца

ГЕРБ обвиняват ПП-ДБ за всичко, което всъщност ГЕРБ са виновни. ГЕРБ прахвърлят своята вина на ПП-ДБ и се надяват народа да е глупав и да им повярва. Но грешат, българския народ е умен и може да си прави изводите сам, без ГЕРБерските манипулации и лъжи!

13

ПП ДБ - ВЪН!

преди 2 месеца

Никога повече на власт! Ни - ко - га!

12

Анонимен

преди 2 месеца

БОЖЕ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ПП_ДБ И ГИ ИЗГОНИ ОТ БЪЛГАРИЯ! ТЕ СА ТУК ПРАТЕНИ ОТ САЩ И СОРОС ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ НАВСЯКЪДЕ ПОС ВЕТА-ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ И ВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТА С ТАКИВА КАТО КОМИКЪТ ЗЕЛЕНСКИ. ПО ДОБРЕ ДА НИ УПРАВЛАВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ ОТКОЛКОТО ПП-ДБ, ЗАЩОТО ЦЕЛЯТА НА САЩ Е ДА БЪДЕМ ПОЛИГОН ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ. НЯКОГА И БОРИС III НЕ Е ИСКАЛ ДА ВОЮВАМЕ С РУСИЯ, ТОГАВА ЗАЩО ДА ГО ПРАВИМ ДНЕС. зА СЪЖАЛЕНИЕ ПАК СМЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА

11

Право на мнение!

преди 2 месеца

ГЕРБ ги хвана амнезията от договорките с ПП/ДБ преди ротацията! ГЕРБ не са надеждна партия и на тях не може да се разчита, нито на джентълменско обещание, нито на мъжка дума. ГЕРБ са непостоянни и непредвидими, хитруват, лъжат-мажат. Елементарни са. А Габриел е техен заложник за съжаление.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Протакат нешо утре после идва великден и гергиовден и са отпуски. Заплати им капат.

9

Мда

преди 2 месеца

Боко пак го наби на бьлгарите с -200Шенген евро ще видите през магнолията в банкя

8

Анонимен

преди 2 месеца

Управляват дръжки , България е на групировките и те си управляват !

7

Алилуя

преди 2 месеца

и Амин!

6

Пищова

преди 2 месеца

Мичето,лена и рая назарян съм ги чипкал в жакузито снощи.Много класни котета и много палави и дащни.Много харесаха питона ,викат ми митьоо питона ти е много по хубав от стафидата на боко и на кирчо.Довечера пак ще ги п.оря.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Изобщо не ме интересува .Аз очаквам да ни мобилизат , да ми дадат оръжието в ръцете , от там нататък знам какво да правя .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Боко пак удари на камък, всеки е отсвирва Габриел :)))

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да не бързаме да се радваме, утре Ицо ще седне в скута на Делян да пие мазно турско кафе и може Делян да не му устои на чара и да има разбирателство.

2

Парадокс Бг

преди 2 месеца

ГЕРБ са евтени рекетьори и изнудвачи. Уговорката преди 9 месеца между ГЕРБ и ПП-ДБ беше само Мария Габриел и Николай Денков да сменят местата си, а министрите да останат същите! ГЕРБ обаче започнаха с мръсните игрички на рекет и лъжи, на оплюване и клевети, на атаки и нови искания!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Аман с тоя Гаргамел :)))