80

С ПП

преди 3 месеца

Не може да се управлява заедно! БСП и ИТН вече го разбраха! А дано и Герб вече да са го разбрали!

79

ППДБ-подчовеци

преди 3 месеца

Отвpaтени от американските noдчoвeци от ППДБ.

78

истината

преди 3 месеца

Фростотия до дълга шия!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Синята метла - това са реформите на седесарите, костоваците, реформаторския блок и поредното им туморно образование ПП-ДБ. Под лъжливата идея за реформи те разбират да овладеят всичко в държавата, регулаторни органи, съд, следствие, прокуратура, парламент, правителство, президент. НАДМИНАХА В АЛЧНОСТТА СИ ЗА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ В КОРЕЯ И НАЦИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ. ТЕ ПРЕЗИРАТ ЦЕЛИЯ НАРОД И ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, ИСКАТ САМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА.

76

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Първо доказателство за принадлежност към Българският народ е генетиката! България е Държава на Българите! Затова се казва България. Следователно е нужна БЪЛГАРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ и всички нейни ръководители трябва да се подложат на Биологичен кръвен анализ ! Създава се медицинска и лабораторна комисия от САЩ,Израел,Русия,Украина,Полша,Чехия,Германия,Австралия,Нова Зеландия и Република Чад и се доказва кой кой е. Ако се направи това,което казвам НЕГЛАСУВАЩИТЕ СЕДЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ЩЕ ГЛАСУВАТ!

75

Голямата метла

преди 3 месеца

И да започнат да връщат откраднатото и сметките да си плащат! Най - добре от затвора

74

Анонимен

преди 3 месеца

Избори като гледам и как вървят процесите, сигурно Герб + ДПС и ще стане вече пълно дъно...3 % инфлация, 2 процента вдигане заплати и пенсии и така до живот. Разбира се, тези които са се хванали със схемите ще са щастливи....Доста жалки политици, защитавайки обществените интереси. За 20 години никой не може да отрече, че нямаше една адекватна присъда...Надрусани мутри си правят каквото искат, потъпвайки закони и убивайки децата ни с присъди за по 1..2 годидни...

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 66 - Терзиев е с тях "временно".

72

Ако пак се коалират

преди 3 месеца

Ще свърши всичко пак така! ПП не могат да изкарат никога пълен мандат! Вече 4 ти години се провалят! Колко още??

71

Анонимен

преди 3 месеца

ПП и ДБ, са като ледник в океана, Отначало бяха големи и заплашителни, но на всеки нов избор се топят, та топят и след време, ще изчезнат тотално. Последните поручвания показват ралзики от поне 9-10% в плза на ГЕРБ, и едни нови избори. Обаче очернянето едва започва. Ще ги захапят за всичко, много скоро. Вече стана върпос за кризата с лекарставта. Ще ги ударят с това, ще ги питата за отрязаните бюджети, за кризата в енергетиката, за мигранитете и прочие. Ще ги изравнят със сегашното БСП.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Хехехе, пробутват ни недоразумението от Дондуков 2. Не, благодаря!

69

Анонимен

преди 3 месеца

Един човек си поръчва наливна ракия, която продавачът пълни в стъклена бутилка от един бял бидон и слага етикет. Човекът си поръчва различни ракии, които всичките идват от същият бидон, но с различни етикети. Това е нашата политическа класа, една и съща по.мия, но с различен етикет.

68

Аноним

преди 3 месеца

За ПП по един самолетен билет за милата им Украйна там ще ги посрещнат с почести след щедрите подаръци и дадените милиарди

67

На ви МВР

преди 3 месеца

Полицаите в град Бобов дол са масови убийци на Българи! Тотална проверка на РПУ БОБОВ ДОЛ веднага! Веднага тези убиват мирни граждани!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Промени може да има само и единственно когато виновните за всички 34 години си получат заслуженото ! Не може да затваряш ядрени мощности в една държава и да останеш безнаказан .Разплтането на всичко трябва да започне от 1989 година и всикчи политици от тогава да понесат отговорност .Само тогава България тръгва напред .

65

Анонимен

преди 3 месеца

ПП са спасението на бг. Многоуважавания Академик Денков, страхотния финансист г-н Василев, невероятния тандем Терзиев-Бонев, известни изпълнители като Хазарта. Стига вече килчета, кражби на мутрите, чекмеджан, Магнитски и Копейки. Всички които са против Промяната са КОПЕЙКИ и слуги на мутрите

64

Анонимен

преди 3 месеца

Западните фондации защо все ни лансират политически проекти, тяхна продукция, които после се оказват мега корумпирани, срещу което те лансират отново политически проект, който пак е пълен с корупционери??? Искат да ни оправят или да ни довършат и забатачат?

63

Зозо

преди 3 месеца

Мислих, че най-противен е Рундю, а се оказа Хелга /Асан Василев/

62

мдааа...

преди 3 месеца

Време е ПП-ДБ да се наведат и здраво да се хванат за палците на краката си...останалото е работа на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ИЗБИРАТЕЛЯ !!!! ПАРАПЕТИТЕ са отсвирени от политическата сцена.КАкаЛЕНАгладна ХИЕНА на бунището с канадскотоСИкопеленце,а Миро с рогата отива на село да пасе стадата....

61

анонимен

преди 3 месеца

ПП си избраха утъпкания път на ИТН към 4те%.