120

Анонимен

преди 3 месеца

Може би са се надявали като Брейвик да получат апартамент с фитнес и градина хахаха

119

СВОЙ

преди 3 месеца

Либералчета вие сте с повреден мозък.Вас трябва да ви поставят под особен режим в едно заведение,дето ръкавите на ризите се вързват отзад!

118

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 122 "но сам си е крив, да не е вършил атентати" Моето предположение е, че тоя е извършил някое престъпление в Русия, хванат е, и срещу обещанието да "изтърпи" каквото му причинят, ще осигурят някакви "привилегии" са семейството му, живеещо в крайна бедност в Таджикистан. В Русия и в момента за фронта се записват доброволци от най-бедните райони на Русия или затворници, въпреки че знаят, че отиват на почти сигурна смърт. Тоя не е по-различен.

117

карачанаков

преди 3 месеца

Това ли са убийците,а те знаят ли че са участвали.Поредният руски цирк как пък веднага разбраха че те са извършителите и че отиват към Украйна където имало коридор,ами ако е имало Шайгу веднага на бесилото какъв министър на отбраната е щом границата може да се преминава свободно.

116

Анонимен

преди 3 месеца

русофилите само плашат гответе се за следващите дни ще е интересно за какво да се готвим бе русофили?

115

СВОЙ

преди 3 месеца

Много г.нусни либералчета тука.Вашите Евроатлантици ни пълнят с такива сега!Утре и България ще стане кинеф в каквото се е превърнала Европа.Решението е масово гласуване срещу тази смъртоносна сглобка.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Глобалистите вкараха мигранти по всички държави точно с тази цел да им плащат да тероризират държавите,които "не слушат".Мисля,че и Макараона са заплашили преди Олимпийскте игри и затова сега се държи налудничево като Наполеон.В момента наводняват България с мигранти с доказано пресъпно минало неслучайно.

113

аха

преди 3 месеца

Е като гледамможеха да си признаят и за още 50 престъпления. Ако ми извадят окото и изрежат ухото бих признал, че съм атентатора на Папата. А дали тези не са същите ***, които Русия въоражава и изпраща да се бият в Украйна. Дали тези не са помилваните затворници? Автоматите им дали не са точно от Руската армия?

112

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 121 Организаторите са от ДС и МВР, руски наколенки но иначе "чисти българи". Същото се отнася и до самите каналджии, коиот до един са българи, с икона на Путин в къщи.

111

Анонимен

преди 3 месеца

От снимката личи колко много са го "съветвали" да си признае какво е извършил и защо го е направил. Но сам си е крив, да не е вършил атентати!

110

Анонимен

преди 3 месеца

А у нас ежедневно нахлуват на тумби през южната ни граница и никой не им знае нито бройката, нито самоличността, нито намеренията им. Затова пък щедро хрантутим със соц.помощи ятаците и трафикантите им - ромите си намериха поредното доходоносно занятие и така ни са "отблагодаряват" за това, че ги отрупахме с привилегии и ги развъждаме.

109

1262

преди 3 месеца

Набедени нещастници. Те не знаят от коя страна се хваща автоматът Истинският престъпник е в Кремъл.

108

Анонимен

преди 3 месеца

Срам и позор за Путин да се съюзява с ислямисти срещу своите. Скоро Европа ще бъдем половината Велик Ислямски Халифат и другата половина Велика Руска Империя.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Тези сигурно са си мислели, че вече ще са при девиците, но в следващите години ще са в ада на земята. Ако някой успее да се самоубие ще е късметлия.

106

Анонимен

преди 3 месеца

До Факт Погледнете ХУБАВО лицето на тоя - това е лицето на "руский мир".

105

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Путин отново стана за смях. От обещаната на руснаците сигурност остана едно нищо. Всички независими секретни служби доказват афганистанска връзка между атентат и извършители. И тук личи руската глупост да се прикрива ,дори когато няма нужда истината.Автоматизъм или генетичен проблем.А беше на-лесното да бъде поне предположен един важен мотив-отмъщение на Афганистанците за това,което СССР извърши с тях. В същото време Путин е интимен приятел с талибаните,Хизбула,Хамас. Оставка за цяла Русия!

104

:)

преди 3 месеца

А дали това са атентаторите?А дали някога ще видим и Путин така? На Путин ще му трябват средно цели пет (5) дни за да убие същия брой беззащитни цивилни в Украйна с дронове, ракети и армията си от затворници. А дали тези не са точно от затворническата Руска армия, помилвани и въоражени за да се бият на фронта а те след толкова затвори май са имали зъб на Руснаците.

103

Факт

преди 3 месеца

Ще им се иска да умрът но ще ги държат така като на снимката доживот.А следващите месеци ще се интересни.Гответе се....

102

Анонимен

преди 3 месеца

Моментално да се самосезира хелзинският комитет за това нечовешко отношения към заподозрените!

101

Анонимен

преди 3 месеца

Тез да не си на тяхно място сега. Руските садисти имат страховити методи за разпит и тия мюслими ще признаят неща, които даже не са и сънували.