344

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде от укро пропагандата като някакъе бот пишат едно и също.Един вид,че руснаците сами стреляли по себе си,за да оправдаят мобилизация.Какви са тези глупocти?!Още на 8-ми март по медиите казаха,че ще има от посолството на САЩ.На какви се правите?!Оправдавате стрелба срещу мирни граждани.Осъзнавате ли го?!

343

АнонимеН

преди 3 месеца

70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ МУ ПУКА!!! ДО 20% Е ПОДКРЕПАТА ЗА РЕЖИМА А ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ТОТАЛНА ЛЪЖА!

342

Анонимен

преди 3 месеца

спасявайте най ценото безцения дърт дирник на путин утре мобилизация ще имате възножност да станете на тор и да отложите бесенето на путин със средно 2 минути колкото оживява руски войник на фронта

341

Анонимен

преди 3 месеца

КГБфилите изплискаха легенЯ: ЦРУ предупреждава публично, че има опасност отатентат, "следователно ЦРУ го е организирало". Няма НИИИКОЙ на втория етаж. НИКОЙ.

340

Путлер

преди 3 месеца

До 345. Глу.пости. Вашите кремълско-съветски тези са ни ясни отдавна. За всичко обвинявай запада. Толкова сте елементарни и жалки, че чак е смешно.

339

Анонимен

преди 3 месеца

До 352:Като е повод и оправдание от къде знаеха сащисаните и укрите още в началото на месеца и обявиха с посолствата?Брех как само лъжете!

338

Анонимен

преди 3 месеца

Провокацията щеше да е достоверна, ако залата се намираше над бункера на Джуджето.

337

копейкин

преди 3 месеца

Кадиров се изгуби от екран в последно време. Ако е преосмисли приятелството си с Путин ще се окаже, че терористите са чеченци и....... бой по Грозни. Стар номер.

336

Дали ама надали

преди 3 месеца

Ще видим дали ще пипнат някой от нападателите жив на местопрестъплението....

335

Анонимен

преди 3 месеца

350 000 нобики поизнряха та трябва още свежо месо а нещо няма много балами да се запишат във воен кома и трябва оправдание за мобилизация и те ти го путинизам в действие

334

Смотреть на первом

преди 3 месеца

Концерта на КобZ0н утре се мести зад стените на Кремъл.

333

Анонимен

преди 3 месеца

Украинските фашисти постоянно си го търсят. После ще реват, че имало Буча. Сами да се сърдят на себе си. Въпросът е защо ние като страна сме приютили украински нацисти и терористи?

332

ФСБ ТЕРактът е

преди 3 месеца

ПОВОД И ОПРАВДАНИЕ ЗА ОБЩАТА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА жужуИМПЕРИЯТА !

331

Анонимен

преди 3 месеца

До 343:Като му имат зъб защо там са стреляли?Путин ли е бил там?Бре що не се лекувате...?!

330

Пффф

преди 3 месеца

Активно мероприятие на Кремъл. Така почна и войната срещу Чечня. От една концертна зала. Добре подготвено мероприятие от ФСБ. После го използваха за предтекст да нападнат Чечня. Горките руснаци, които за Кремъл са нищо друго освен номерче в екселска таблица.

329

АнонимеН

преди 3 месеца

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЗТРЕПА ПОЛОВИН МИЛИОН НА ФРОНТА В УКРАЙНА !! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА 100 ДУШИ АКО ТОВА ЩЕ КАЧИ РЕЙТИНГА НА РЕЖИМА И ЩЕ ОПРАВДАЕ НОВА МОБИЛИЗАЦИЯ . НО ФАКТИТЕ СА , ЧЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ НЕЛЕГИТИМНИ САМОЗМАНИ ПУТИН ПОДКРЕПЕН ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ УБИ И ТЕЗИ ХОРА И ТОВА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ! А УКРАЙНА ПОДАРИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И КРИМ И ДОНЕЦК И ЛУГАНСК АМА НА РЕЖИМА НЕ МУ СТИГНА ПОЖЕЛА ЦЯЛА УКРАЙНА!

328

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 341 "по тая логика" По коя логика? :)))

327

Почерка на Путин

преди 3 месеца

Си личи...Търси причини за Мобилизация

326

Анонимен

преди 3 месеца

До ПутлерТака са избрали кураторите от ЦРУ и НАТО, те стоят зад атентата. Тива е времето, което са избрали да го проведат.

325

Анонимен

преди 3 месеца

Ей сега само гледайте как всички медии ще подкрепят тероризма и ще го изкарат "протест" .Да се стреля по мирни жители не е никакъв протест,а си е терористичен акт на побъркани както и да го гледаш.