238

Анонимен

преди 3 месеца

Другия вариант е мерака на Путин да е точно България и Босфора. Нали искал да възстановява римската империя този кукундрел.

237

има две грешки

преди 3 месеца

в началните предположения на руската стратегия: ПЪРВО подцениха глупостта на укропитеците, ВТОРО надцениха силата на НАТО.

236

Анонимен

преди 3 месеца

Русия никога няма да започне пълномащабна война с цялото НАТО - това са кьор-фишеци. Стратегията им всъщност е да разцепват и разделят НАТО и да ги нападат поотделно. България е извън бъдещите планове на Москва, защото Путин я е отстъпил на Османската Империя, за да му е по-лесно в Полша.. Но това са само неговите фантазии. Като цяло не виждам как ще успее. Най-много да стане ядрена война в Украйна и до там.

235

надежда

преди 3 месеца

Русия е овладяна от шепа отявлени мафиоти. Единственото решение е да се ликвидират по-бързо, белким се появи надежда за нормализиране на тази пропаднала страна.

234

Анонимен

преди 3 месеца

Не е ясно защо е такава голяма драма, че част от украинците поискали да станат руски граждани. Това се случва постоянно по света. Казва се право на самоопределение. Ами те довчера всички бяха съветски граждани, включително цялото правителство в Киев и президента Зеленски, който се е родил и живял детството си като гражданин на СССР. За подобни неща не си заслужава да се воюва в 21 век. За подобни глупости са воювали през средновековието.

233

Анонимен

преди 3 месеца

Нали беше СВО? Каккво се промени? Ще влезе ли верния пес на путин в затвора за това си изказване Муахаххахааа

232

Неолиберастията

преди 3 месеца

Е сериозна болест.

231

И с кой е войната??

преди 3 месеца

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА? ако и войниците станат натовски? С КОЙ?

230

Анонимен

преди 3 месеца

Браво! Скъсайте им кофите от бой, Песков! Стотици ракети на денонощие! Залейте ги с ракети, ФАБ-ове от всякакъв тип, дронове, артилерия, ВСИЧКО! Смажете noдчовешката наци хунта в Киев и а3овските npaceта, които я обслужват!

229

Отлични новини

преди 3 месеца

Тия кремълски гърчове означават само едно - НИЩО в "специалната операция" не "върви по план" ЗАТОВА сега трябва да скъсаме с това понятие и да го заместим с нещо ново, където пак ще твърдим, че и там "всичко върви по план" и така до пълното ос ... не.

228

Анонимен

преди 3 месеца

Западът е част от войната, но само в болните мозъци на кремълските фашисти и ортаците им олигарси. кремъл лъже както винаги. Ако западът стане наистина част от войната, просто вече няма да има кремъл.

227

Русофили, спокойно!

преди 3 месеца

Войната още не е започнала. Недейте да предрешавате нейния финал. Нищо не се знае. Може и режима в Кремъл да не оцелее щото като гледам залагат всичко на картата. През ден заплашват с ядрени бомби и унищожение на планетата. Явно не им е много лесно и на тях.

226

ХАхахахах

преди 3 месеца

Този пудел на един буркан водка е страшна скица, признавам му го. Смея се със сълзи, евала пудeл! Седни си

225

Анонимен

преди 3 месеца

До До либерастите Най-добре е ако кремльовските не дават акъли, защото е ясно, че нищо не им е ясно.

224

Чудя се

преди 3 месеца

Нали до вчера всичко вървеше по план? Какво се промени? Бой ле ядоха, какво ли?

223

Неолиберастията

преди 3 месеца

Е болест.

222

Не Песков!

преди 3 месеца

Вие сте в състояние на свободно падане!....И никой не Ви е виновен за това, сами си го направихте!

221

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 220 Тва е без СИВАТА ИКОНОМИКА

220

Анонимен

преди 3 месеца

Хората в тези области не искат и да чуят за фашистката хунта в Киев. Те вече направиха своя информиран и изстрадан избор. Те са вече граждани на Руската федерация и като такива имат право на защита от бившата си родина, правителствата на която ги бомбандираха и избиваха в продължение на много години.

219

До либерастите

преди 3 месеца

Неолибеpacтите, пратете си и дoлниге гащички на Украйна, ако щете! А най-добре е да заминавате за фронта! Нали си представяте, че ще е, като в Кол уф Дюти, ПУБГ, ЦС. Отивайте да видите как е и после да разкажете! Айде чао! :D