57

Анонимен

преди 3 месеца

Еврозоната ме е клуба на богатите, а на кредитните милионере.

56

Василев

преди 3 месеца

Тези които унищожиха и разкостиха индустрията , която беше останала от комунизма, същите сега не искат да се въвежда еврото!Не искат да има финансова дисциплина, не искат да плащат данъци,, не искат да се знае какво печелят и прибират от българския народ, не искат да се знае какви пари хвърлят за да купуват избори, искат си техния измислен паралелен свят , в който те са властелините на тази страна, а невежите роби са средството чрез което го постигат!Защото работят за руските интереси!Ръскин!ЦРУ

55

Муахаха

преди 3 месеца

ще го приемем но при курс 6 лева за 1 евро - Инфлацията и Обезценяването на Лева са Астрономически! Колщо Години - поне 10, ако не и 20 откраднаха от Живота Ви - Работили сте поне 10 години за пари, които Инфлацията на кИкИ, к0к0 и РъкоПоложилия ги във Власт - Радев, изпапка за 0ла време!

54

Фънки Дебеляков

преди 3 месеца

Омръзна ми като ходя в Гърция, Румъния и където и да е, да обменям левове за евро, пък после и за леи и так далее. така че приемайте го по скоро това евро, а родните друзята да минат на фубли.

53

Случаен минувач

преди 3 месеца

До 33Дания, Швеция, Румъния, Полша, Чехия и Унгария си карат с националните си валути. Румънците са обявили, че до 2030 няма въобще да говорят за евро. В Чехия си го казаха - ще приемем еврото тогава и само тогава, когато доходите ни се изравнят с немските! Ние с този закован фиксинг на лева сме го приели еврото. Защо трябва да го узаконяваме? Все пак левът ни дава някакъв минимален суверенитет. С това евро всяка европейска банка ще има право да взема от нас. Защо сами си правим живота труден?

52

Анонимен

преди 3 месеца

Кои са огромните възможности, че нещо не ги виждаме в Гърция, Португалия, Испания, Италия, а напоследък и Франция и Германия. Рецесията голяма възможност ли е? Изобщо този долен пропагандатор да си обира крущите докато не сме го запукали с яйца.

51

Даааа!

преди 3 месеца

Този шарлатанин се готви да опразни и двата джоба на българите ! Е, ако му позволим !

50

Анонимен

преди 3 месеца

Жан Виденов го приключи Сорос и националните предатели.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Не се казва как точно ще стане! Никой не казва защо Левът е толкова подценен. Това е причината чужденци да инвестират в имоти в България! Защо не се задават тези въпроси на Управителите на БНБ?

48

Анонимен

преди 3 месеца

Жан Виденов не даде газопреносната ни мрежа на руснаците . И те го приключиха като фалираха няколко български банки.

47

Ъхъ !

преди 3 месеца

Лесно е за смятане ( ако си учил поне до 4-то отделение) - Кокорчо взема заеми десетки милиарди в евро , а българите плащат тези заеми с левове , които включват всички далавери на управляващите + краденето ( а краденето е с чували) . Посред бял ден ! И няма реакция !

46

на тоя 100%

преди 3 месеца

баща му е Евреин!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Беров, Беров е виновен, и Жан Виденов!

44

Сметката

преди 3 месеца

40 милярда валутен резерв за борда са -40 острова за сглобката поне

43

Анонимен

преди 3 месеца

Валутата е само средство. Ако няма икономика каквато и валута да се избере, народът ще обеднява. В Германия като са с евро защо обедняват и икономиката им умира?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Бг е притисната и рекетирана шото Костов и Борисов и Радев истеглиха много заеми в евро и сега ще не ще трябва да приеме евро за да ги плаща.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен който в момента стои в БНБ Само златото е бг и ценно. Останалото са заеми в евро и трябва да ги върне бг..

40

Българин

преди 3 месеца

Бедността ще бъде основен бонус за българите в предстоящите години ! Това е нашето "светло" бъдеще , подготвено и осъществявано от "Простотията Продължава " !естити, сънародници!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Още един мошеник ,то е ако е добре ,Чехия ,Полша ,Унгария отдавна че имат еврото ,някой наш политик говорил ли е стях що не приемат еврото ,не мълчат като риби тия от ПП по тоя въпрос

38

Анонимен

преди 3 месеца

Руската икономика расте и се развива, докато европейската се руши. Руснаците забогатяват, докато европейците обедняват. Европа живее от резерви, и ако те свършат преди Русия да бъде унищожена, с Европа е свършено.