35

#34

преди 3 месеца

До Анонимен 34 За колко и как? Я кажи да видим колко си експертен.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Сплоти Русия за Z, май само путиновите *** го казват това нещо, превърнаха се в нацисти рашките, а уж го хулят Хитлер :)))

33

Анонимен

преди 3 месеца

Хахах, една малка Украйна, която дори не е велика сила, направо се гаври с Расиа и с уж "втората по сила армия в света"! Копейки, представяте ли си, все едно примерно Мексико да почне през ден да удря рафинерии в САЩ?! За колко време Мексико ще бъде напълно приключено?

32

Анонимен

преди 3 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнайа ли вече Крим?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко това ще сплоти Русия.

30

.

преди 3 месеца

Бълха ги ухапала руснаците.

29

Стратегия

преди 3 месеца

Далекобойни ракети и удари по всяка руска важна точка...

28

АнонимеН

преди 3 месеца

До Анонимен 26 АНОНИМНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ/ НАЙ-ДОБЪР КОМЕНТАР ЗА ДЕНЯ! НО СИ ОСТАВАШ БЕЗСРАМНИЦА :D

27

Ккк

преди 3 месеца

Тези ПР атаки по никакъв начин не променят положението на фронта

26

Анонимен

преди 3 месеца

Анонимните алкохолици не е тука мястото на срещата.

25

АнонимеН

преди 3 месеца

До Изклатен демократ / КОИ ИЗБОРИ ! САМО ТРЪМП МОЖЕ ДА СПАСИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТ РАЗПАД ВЕЧЕ!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Сетиха се най-сетне укрите, да ги ударят там дето най ги боли рашките :))) Дето се вика, Русия е една бензиностанция, нищо друго :)))

23

АнонимеН

преди 3 месеца

ГОРИ ГОРИ ГОРИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ГОРИ

22

Изклатен демократ

преди 3 месеца

Само да минат изборите и денацификацията трябва да освободи киев от хунтата наркоманска!

21

АнонимеН

преди 3 месеца

РАФИНЕРИИТЕ СА ИДЕАЛНА ЦЕЛ ! АКО СЕ НАЦЕЛЯТ ДОБРЕ ГОРЯТ МНОГО ХУБАВО!

20

2

преди 3 месеца

Но командването на киевската хунта не успя да постигне декларираните успехи - те бяха обещали да изтласкат руската армия от сегашните й позиции поне до Авдеевка. Сега в по-голямата си част в това н-ние боевете са позиционни.

19

1

преди 3 месеца

Авдеевско н-ние. "Джобовете" на зомбитата на киевската хунта между Орловка и Бердичи, както и между Орловка и Тоненкое са почти напълно прочистени. Руските бойци са почти напълно прочистили Тоненькое - в низината остава само малка "сива зона". Продължават ожесточените боеве край Бердичи, използвайки почти всичко налично и от двете страни. Като цяло, благодарение на прехвърлянето на значително количество резерви, зомбитата успяха да спрат бързото настъпление на руските витязи и да си стабилизират фронта.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Артемовско н-ние. ВС на РФ успяха да заемат позиции в центъра на Ивановское, както и на височините близо до Богдановка. Сега руските бойци се консолидират и прегрупират, като едновременно с това отблъскват контраатаки на зомбитата. По Часов Яр, където зомбираната по натовски стандарт биомаса струпва зомбита, техника и боеприпаси, ВС на РФ нанася удари от артилерия, авиация и безпилотни самолети.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера беше нанесен ракетен удар по обект в Одеса, където се беше събрала тълпа от силите за сигурност на киевската хунта. Руските ресурси съобщават, че броят на загиналите фашизоиди е от 100 до 500. УкроСМИ-тата представят ситуацията като удар по цивилните, а други канали писаха публикации за това колко лошо е да се събират на едно място дори в тила. В анонимните канали останаха такива публикации, но в публичните бяха изтрити малко след публикуването. Подобни съобщения пречат на Русия да бъде демонизирана.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Купянско н-ние. Продължават опитите на ВС на РФ да пробият отбраната на зомбитата в Синковка и да освободят н.м.. В момента се водят боеве в северната част на н.м.. На изток от н.м. руските витязи са достигнали пътя, който води към Петропавловка и се опитват да се укрепят. В източната част на този участък има локални боеве. Опитите на ВС на РФ да разширят зоната на контрол близо до Табаевка към момента не води до успех, а зомбитата на киевската хунта се опитаха да възвърнат загубени по-рано позиции и не успяха.