67

Анонимен

преди 6 месеца

Много правилно. Вижте украинския филм Любов в окови как се отнасят с крепостните

66

Анонимен

преди 6 месеца

Така войната няма да приключи, а ще се прехвърли на нови теротории. Кремъл никога не е давал заявка, че искат да приключват с войната. А като нищо и унгарците ще го отнесат.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Само гледай как нашите марионетки след някои и друг месец ще започнат да се снижават като препикани.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Някои упорито отказват да разберат че бандеровците бяха използвани като инструмент умишлено от определени кръгове сега при простите арменци се върти същата схема едно към едно

63

До58 лейди би

преди 6 месеца

Ха хахаха, много смешна фа фантастика, представям си тиквето, шиши и лодкаря смелите бойци, тримата танкисти и кучето, хахаха може да вземат плъа за кучето, хахахаха.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан надали вече го харесва Путин. Той едно говори,друго прави.Я го вижте как клекна за Швеция!

61

До 58

преди 6 месеца

Не говори от името на народа. Българите не могат да стрелят срещу руснаците! Заложено ни е в гените. Разбира се във всяко стадо има ***,но те са малцинство. То и затова българската армия е не доукомлектована! А все пак който иска да се гърми с Медведя,да заповяда! Скоро един такъв от Люлин,син гестаповец,който искаше да реже руски глави,му пръснаха черепа!

60

българин

преди 6 месеца

Орбан бил държавник....Я като е толкова фен на Путин нека от Унгария се изтеглят Сузуки,АЕГ,Самсунг и още няколко от големите пък да го видим тогава! Нека дойдат у нас,ние не сме за Путин. Аз харесвам и АЕГ,и Сузуки и Самсунг също,а не Лада,Москвич и Путин!

59

Анонимен

преди 6 месеца

А бе апнаха го геройски укрите, тъй да сексже.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Орбан - единствения Държавник в цяла Европа!

57

До Лейдито

преди 6 месеца

Не е вярно! Българите сме патриоти и ако Путин ни нападне всички,като един ще се вдигнем в защита на Отечеството. Даже политици от ранга на Борисов,Хр.Иванов, Кир.Петков ще бъдат в окопите,а техните синове гордо ще защитават България!

56

Браво

преди 6 месеца

Сега ще резнат крилата на п.едофила Бойко Борисов!

55

лекар

преди 6 месеца

Като се замисля аспиринът е синтезиран за пръв път от Байер през 1896 година! Та ако го нямаше главоболието щеше да се лекува по челният мозамбикски метод-има клип в ЮТЮБ по въпроса!

54

Лейди ДумДум

преди 6 месеца

Представете си Путин след като разбие Украйна,да реши да погледне към България! Смятайте 80% ще го посрещнат с хляб и сол,даже Буци,Мравояда и Молеца лично ще го посрещнат! Днес по НОВА тв. социологическо проучване показва,че българите не искат да воюват с нашия Освободител от Турско робство,за ужас на водещата и една друга фльорца социоложка! Българите са по склонни да жертват политическите ни лидери,за сметка на ,,демокрацията" и ,,евроатлантизма" хахахааааа.....

53

Слава Рассий

преди 6 месеца

Путин ще накаже Орбан за Швеция!

52

до 49

преди 6 месеца

В Русия са измислили водката-слаба ракия-40%!За другото си прав-признавам! Явно кой каквото си е измислил това използва предимно!На руснаците много им личи-за водката!

51

Анонимен

преди 6 месеца

Пак Америка ще спаси положението, хаха

50

до 48-ми Ами добре,

преди 6 месеца

щом не се сещаш - живота е прекрасен, не се напрягай.

49

Хм...

преди 6 месеца

Путин не успя да назначи президент на Украйна и затова сега воюва.Дали ще успее да назначи за губернатор на САЩ Доналд Тръмп?Трябва да разберем дали китайците строят някъде в Китай нови заводи за белина.Ако Тръмп спечели толкова белина ще се излее,че направо няма да може да се диша!Макрон отсега е бесен-вместо със шампанско победата ще се полее с белина!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко в съвременния свят е измислено от Запада - двигателя с вътрешно горене, антибиотика, компютъра, телефона, тока и въобще каквото се сетиш. Ако не беше Запада още щяхме да се стреляме с лъкове и като те заболи нещо да ти бае някой шаман.