234

Mda

преди 3 месеца

Копейките може да са ти забавни , но ако Папата , Илън Мъск или пък Доналд Тръмп са ти забавни потърси специализирана медицинска помощ.

233

Много

преди 3 месеца

...са забавни Копейките, като изкарват ,сякаш Зеленски е започнал войната, а не Путин да е пуснал ордите си !Военнопрестъпникът е само един, и всички знаем ,кой е !

232

Анонимен

преди 3 месеца

Ако украинците бяха помогнали на Путин да свали Зеленски от власт, нямаше да се налага да го правят след загубата, когато Украйна ше загуби половината си територии.

231

мак

преди 3 месеца

Той не иска войната да спре, ще пострада егото му, че е център на внимание, ще загуби кинти давани през 5 минути. А можеше да седне да преговаря за прекратяване на война поне за пред хората дето се казва, още повече, че доста влиятелни му предлагат посредничество. Още повече, че му недостигат войници, а няма как да върне разбягалите се укр. мъже, за да бранят родината.

230

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски стана куражлия, едва когато Нафтали Бенет го увери, че Путин е обещал да не го убива. Толкова ме е куражът.

229

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се готвим за война и да изпратим войски в Украйна. Не трябва да се страхуваме от Путин, ами Путин трябва да се страхува от нас.

228

Българин

преди 3 месеца

Трабва да се готвим за война.

227

Анонимен

преди 3 месеца

Победата на руската армия в Украйна и/или сключването на договор при руските условия може да провокира геополитически събития в глобален мащаб и да стане отправна точка за разпадането на НАТО. Или може би преформатирането на ООН в сегашния й вид. А след това ЕС моменталически се разпада.

226

Анонимен

преди 3 месеца

В момента в който вече не е на власт Зеления е пътник, за това войната ще продължи докато може.

225

mnn

преди 3 месеца

Е, кво скача. Той е папа. Просто длъжността му е такава -тя е прикрепена към определени политики и начин на говорене. Той просто няма как да излезе и да каже, че подкрепя война, а не мир. Няма значение кои са воюващите страни.

224

Анонимен

преди 3 месеца

До Да Като иска мир да се обади на товариш *** кин. Нали той започна войната?

223

Анонимен

преди 3 месеца

Като чуе за бЕло и настръхва !

222

До Хм

преди 3 месеца

Да де , но поначало САЩ искаха Крим за да могат да изхвърлят руснаците от Севастопол и да контролират Черно море , затова и Путин реагира мълниеносно на преврата в Киев взимайки си Крим.Илън Мъск го каза още миналата година , загубата на Крим за Русия е все едно САЩ да загубят Хаваите и Пърл Харбър...няма как да се случи , дори да се наложи крайна мярка като удар с тактическо ядрено оръжие. Падането на Крим ще направи огромна пробойна към Русия , което е немислимо да се случи.

221

Анонимен

преди 3 месеца

Зельонский събувай белите гaщи, може и на женкя си, намирай един кол и почвай да ги вееш. И не забравяй че целия католически свят стои зад всяка дума на Папата си

220

джордан

преди 3 месеца

Оня ден четох нещо за църквата на Зеления, не мога да си спомня какво точно словосъчетание беше, ама много смешно, и неразбираемо. А за белото - он си знае

219

Христо Христов

преди 3 месеца

До 236 "Товя доведе до ,,Студената война" ..." - я пак кое доведе до Студената война? Не е ли отказът на Запада германиите да се обединят както Австрия се обедини и да създадат НАТО? Аман от неграмотни и лъжещи про'с'таци.

218

Хм

преди 3 месеца

Вземе ли Тръмп властта, Зеления най-вероятно ще загине при "руски" ракетен удар. Следва поставяне на Залужни на поста и сирийски сценарий-САЩ прибират каквото им е нужно от Украйна, останалото остава за Русия(докъдето са стигнали към януари 2025.

217

Аз

преди 3 месеца

Евреин да иска мир??????? Вие верно ли? Америка ще се бори с Русия до последният уРкаинец, а евреите (и по-специално комика) няма да позволи тази война да свърши докато уРкайна не е освободена от всякакво население. Все пак Израел трябва да се разрастне!

216

Анонимен

преди 3 месеца

Анатема !

215

Да

преди 3 месеца

Папата иска мир какво лошо има?!