210

ха ха ха

преди 3 месеца

ще бъдете размазани и унищжени

209

Анонимен

преди 3 месеца

до 211 Муахуахххаа..Та той Путин си взе Донбас и завзе територия в Украйна колкото територията на България до момента, ти говориш че Путин ще загуби територии в Русия? На какво си? На трева, екстази, ракия, вино или просто си си болен мозък?

208

Медведев Обичам те

преди 3 месеца

а в САЩ - отново ще Гласувам за Тръмп!

207

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя пак не е изтрезнял

206

Анонимен

преди 3 месеца

Ама кък ??? Ама у полтавската битка легеоните от брюкселски ,,украинци,, са отвоювали тази земя от шведите !!! А не руснаците на Петър първи . Ама не е верно че украинците още не са били измислени когато Одеса е била отвоювана от турците от Екатерина велика . Ама кък ??? Той Брюксел ги е отвоювал тия земи заедно с древния украински народ и по право принадлежат на Брюкселската империя съсипала Европа . САМО ЧЛЕНСТВОТО ЩИ ВА ОПРАЙ

205

Анонимен

преди 3 месеца

211 война обявена няма нито от едната нито от другата страна, а ти си доказан лъжец и клеветник и трябва да отговаряш в съда по няколко члена от наказателния кодекс

204

Анонимен

преди 3 месеца

207 твоите спонсори на ппдебилите от Нексо избягаха в Дубай и те оставиха тук да им църкаш опорките.

203

Анонимен

преди 3 месеца

до 203 Кравар, макетата не са тръгнали да убиват мирни българи в Македония че да ги бомбим , както украинците руско мирно население в Украйна. Понял, кравар?

202

Анонимен

преди 3 месеца

Русия отвори широкомащабна война в Украйна като наруши международното право. Затова не може да иска защита от същото. След поражението си, Путин ще загуби територии в Русия, не само анексираните.

201

Анонимен

преди 3 месеца

до 199 Мдаа келешченце, те като теб такива кравари потъркваха ръце навремето като се разпадна СССР заради най-големия предател в историята на човечеството Горбачов. Дойде другия предател Елцин и тогава краварюнгелите двойно по-бързо потриваха ръце усещайки че това е краят на Русия, само че дойде Вова и стана ГОЛЯМА ГРЕДА! От съсипана изнемощяла Русия за 24 години сега тя се бие срещу цяло НАТО. Срещу западна Европа и САЩ в момента. И в момента и ГЪК не могат да й кажат...на Путин специално!

200

Анонимен

преди 3 месеца

Никъв етнос не са украинците народа е рус. Русичи малорус това е Русия. А ти щом *."вчера" си се. "заровил" означава само едно - вчера са ти спуснали опорката. Онзи ден беше и в токио с тия изнильотини

199

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейката не бил ходил в Дубай защото пясъка бил горещ:):):)И най бедните Българи обърнаха Дубай на махала бе копейкин.Те касиерите от Лидъл и Кауфланд ходят там всяка година:):):)Ела аз да те заведа на Бали за 20 дни да видиш там какъв кеф е:):):):)

198

Анонимен

преди 3 месеца

"Водка с утеха".

197

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е нещо голяма да гръмне, па дано събуди овцете дето умират за интересите на тия, които ги доят, стрижат и колят.

196

Анонимен

преди 3 месеца

Кокаина свърши, зелята църка недоволен, а Русия си връща територията

195

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименЕдно време и аз си мислех така, но конфликта ме накара да се заровя в историята, но истинската, а не удобната на агресора. Украинците са съвсем различен етнос, който се опитват да претопят безуспешно от векове. В голяма грешка си. Провери си сам. Но да кажем, че си прав...тези хора не искат да съжителстват заедно и това не е причина да ги убиваш и им грабиш земята и ресурсите. То и макетата са българи, но не сме тръгнали да ги бомбим и убиваме...да си живеят както пожелаят.

194

Анонимен

преди 3 месеца

Да беше се сетил за това, когато Русия призна суверенна Украйна. ООН също я призна.

193

Анонимен

преди 3 месеца

Крайна със сигурност е Русия, а атлантиците не могат да нападнат директно, а много им се иска да можеха. И сега мишкарската пак ще свършат като нацитата без значение дали се представят за гестапо или азов.

192

анонимен келеш

преди 3 месеца

АЯбе КРАЯ на СССР и Соц лагера нали го видяхме:):):)Украйна може и да се окаже КРАЯ на Русия:):):)

191

Анонимен

преди 3 месеца

до 190 Не бе, той тоя анонимния келешчец като нищо може и да е ходил в Дубай. Те такива първобитни мозъци като него ги влекат високите лъскави сгради и кич. Мен пари да ми дават не отивам в тази бетонна клоaка сред 60 градуса нажежени пясъци.