54

Анонимен

преди 6 месеца

България - единствената страна в целия свят, заобиколена от нейни си територии. и тоя долу говори за гърци...какви гърци бе?! я погледни карта от 10 в и ми кажи къде са гърците...некакси след освобождението има гърци...на островчетата дето са били част от римскаа империя. всичко от Лариса(че и под нея) нагоре е Българско!!!!

53

Василев

преди 6 месеца

И за какво са всичките територии и суровини на Русия и сега още повече от завладените от Украйна , след като човешкия живот и достойнство не струват и една копейка!Така е правил и Чингиз Хан и нищо не е останало от него, до като старата египетска и римска империя са дали все пак не малко на света!А от Русия идва само диктатура, насилие, заплахи, богати олигарси и суровини, които са дело на природата, но не са сътворени от човешки ръце!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

52

Магелан

преди 6 месеца

Това кремълско болшевишко изчадие трябва да бъде изгонена от БГ.и са се скъсат всякакви дипломатически връзки Путинска Русия.И когато стане демократична държава тогава са се възстановят отново.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Неината задача е да предизвика гражданска война!

50

Offf

преди 6 месеца

Русофила е в постоянна параноя, че Байдън го дебне , всичко е някаква световна конспирация за унищожаване на Русия, обаче истината е ,че хората не ги е...е за русофила за русия и си живеят живота, харчат си парите , Айде лека нощ

49

??

преди 6 месеца

да сам се завърна в Родината си, за да се бори с доктатора там. Реално това беше предизвестена смърт. Всички знаехме, че ще умре в затвора.Политичските затворници в Русия имат тежка съдба.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До фют сам ли си биеш палци? Наври си някои палец и отзад *** такъв.

47

Анонимен

преди 6 месеца

До.44 И кво.е станало според слугите на Сорос

46

Анонимен

преди 6 месеца

на гърците е помогнала Англия да се освободят но те не лижат подметките им. Защо ние трябва да лижем подметките на руснаците тогава? Каква е тази робска душа да робуваме? Затова турците са ни дъражали в робство защото сме роби по душа. Напред турците сега руснаците.

45

До Offf

преди 6 месеца

знаеш ли какво е Дившерме бе, ***!?!?!?!? и само не ми казвай че са ни освободоли украинци моля те. тогав аукрайна не е имало. както и финландия и кой ли не още. още по интересно е кой е превозил едната армия на османците от босна и кой е завардил с корабите си Цариград! :D

44

Ивайло

преди 6 месеца

Той сам си избра тази съдба на вечната предателска овца.

43

Анонимен

преди 6 месеца

До Фют И що нещо да не е истина от това , което е написал

42

До Xax

преди 6 месеца

момчето е на двойно на твоите години и е почело доста. дори и преди 89та ходех на училище. виж ти хвани прочети нещо, различно от спуснатото от американския ти господар. и фани излез от the stepps малко. живота не е само коктейлчета и патки ;)

41

Анонимен

преди 6 месеца

тоя австралопитек да се маха от България

40

Offf

преди 6 месеца

Само един много глупав човек, който не е бил в ас по история в четвърти клас може да каже ,че Русия е освободила България и съм сигурен ,че даже и не знаят какво е станало на 3ти на март, иначе големи националист.... Смешници

39

смях

преди 6 месеца

От турците ни е освободил Сорос . Скоро децата ще учат глупости по История . Хитлер е бил извънземно с мустак . А турците са били смърфове които са дошли на туризъм в България .

38

Бягай бе

преди 6 месеца

Голям дърт звер е тая , някой трябва да я изпрати на изток

37

Ммм да

преди 6 месеца

Които прибира кината от англичаните за предателство на родината си свършва в гроба , а вдовицата му щастлива почва да се пецка с млади паламарки и да харчи кинтата. Навалнаня , знаете ли какво работи и от де има пари за папу поровете се малко хахайахах

36

Xax

преди 6 месеца

Някакъв долу си мисли, че Русия не е освободила, абе момче историята не ти е сила да знаеш

35

Offf

преди 6 месеца

Много гнусна особа е тая....