161

Анонимен

преди 4 месеца

Как така, "ДА ЖИВЕЕ ПУТИН"? Дъртуту е ститнало умираческата възраст на горкия руснак! Следва преливане на кръв от млади войничета, присаждане на коса, хиалурон, и други поддържащи процедури!

160

Бай Дрън

преди 4 месеца

А тоя, дето извади лозунга, Вермахта за си довърши работата, означава ли, че трябва да си довършва работата и с евреи и с низши славяни?

159

Анонимен

преди 4 месеца

Ох горкичките. Нали са в Нато и в ЕС. Защо ги е страх !!!

158

Железният Феликс

преди 4 месеца

Коментиращите само повтарят едни и същи глупости против Русия. В едно скорошно интервю, Путин каза, че е летял до Владивосток. 9 часа! 9 часа НАД РУСИЯ! И добавя - нима смятате, че ни трябват още територии?!? А, колкото до балтийските държави - изпуснА ви семеринга нещо, а?

157

баба мара

преди 4 месеца

не се страхуваите а си затворете устата никои никого няма да напада всички щеживеем в мир и разбирателство ако вървим по правия път

156

Анонимен

преди 4 месеца

Пограничните държави не са буферни зони на Русия .А нормални и суверенни .Това е имперско мислене на една средновековна държава каквато си остана Русия до днес.Тя е във вече страх и обтегнати отношения със съседите си Предпочита това да са безлюдни земи.Нещи , не приемливо за днешния пренаселен Свят Путин е безумец Както всеки комунист раждала тази страна на репресии и пуч.

155

Бай Дрън

преди 4 месеца

Гледам тук абсолютно хитлеристки пропаганди. Това не е ли забранено в Европа? И днесбг ги толерира.

154

Анонимен

преди 4 месеца

182 Общата територия на влизащите в ШОС страни е 30 млн. кв. км, което представлява 60% от територията на Евразия, а нейният цялостен демографски потенциал е една четвърт от населението на планетата [1] (общата численост на населението на страните участнички е 1 млрд. и 455 млн. [2]), а ако бъде включено и населението на Индия, и другите страни наблюдателки, то количеството на жителите, имащи пряко отношение към ШОС, ще бъде малко по-малко от населението на цялото земно кълбо. Мри!

153

Анонимен

преди 4 месеца

Те нямат ресурса за целия свят, но ако се поразровиш малко...с тях шега не бива, жестоки са в буквалния смисъл :)))

152

Анонимен

преди 4 месеца

До169. Христо . Българина не се страхува от Руската агресия . Защото всички около нас са в НАТО . И Русия сега се страхува да нападне България . Ако нападне повече за нея няма да се говори . Отива в историята . Както стана със СССР , ОНД.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Местя го

150

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре да закрият НАТО ако няма воля да завладее руснаците. Иначе няма нужда от тези разходи.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Бонго, аз лично оправдавам твоята публична екзекуция. Много рано тук отмениха смъртното наказание, а в сащ се практикува.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Противни балтийски недоразумения. Всичко, което имат, им го даде русия. Сега й правят проблеми да снабдява своите територии в калининград. Немчугите загубиха войната и бяха пощадени. Трябваше да бъдат заравнени и оцелелите жени - изпратени в африка да забавляват селските племенни крале там. Твърде великодушни са руснаците.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Русия не може в всеобщия глобален Свят да определя кой в какъв съюз ще членува Това по международните права и свободи и конвенции означава , че никой няма право да се бърка в съседните политически решения.Русия има своя граница .И това че граничи със съседни държави , не и дава право да обезличава тези държави.Пограничните държави не са буферни зони на Русия .А нормални и суверенни .

146

Анонимен

преди 4 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

145

Анонимен

преди 4 месеца

Дъртата мечка спи у укопа, че я страй!

144

Сармат

преди 4 месеца

Що не помислихте преди да сътворите всички мръсотии, дето ги сътворихте по адрес на съседите си? Съседа е по-важен дори от роднината, щото ти е първа помощ - врата до врата. А сега да ви пазят онези от "най-великата демокрация"! Ама те са отвъд океана и пет пари не дават за другите и гледат само собствения си интерес.

143

Анонимен

преди 4 месеца

Гледайте да си държите памперсите навреме, рашките идват... :)))

142

Анонимен

преди 4 месеца

През десетилетията след Втората световна война ЦРУ и други американски агенции са използвали най-малко 1000 нацисти като шпиони и информатори през Студената война и до 90-те години са криели връзките на правителството на САЩ с някои от тях, които все още живеят в Америка, показват разсекретени документи и интервюта, пише Ерик Лихтблау във в. "Ню Йорк таймс".