128

Анонимен

преди 4 месеца

Денков намери кога да ходи в Украйна, много сме куци във външната ни политика :)))

127

;;;

преди 4 месеца

Толкова е про_Сто и алчно човечеството та каквото и да пишете няма никакъв смисъл .Никой няма да разбере кой пръв е натиснал бутона.Първо ще ви спрат интернета и Game Over.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Сбирщина от алкохолици въоръжени с ръждясали ламарини.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Както Макрончо спомена безгрижно, че може да изпрати войници, така и Кимчо може да реши да изпрати свойте хора да потренират. Всяко действие има и противодействие ама откъде толко акъл у макронската глава.

124

Анонимен

преди 4 месеца

За тия които се правят че не са разбрали. Пряк сблъсък с НАТО означава директно ядрена война. Това означава 100% унищожаване на еяропа... Това е единственото сигурно нещо.

123

Анонимен

преди 4 месеца

аре бре, нали Сопольов всека вечер ни обяснява че в Украйна воювали с НАТО, па сега рипнахте като.....

122

Ново знание

преди 4 месеца

Сутрин свежа и прохладна - но... ракета нейде падна - Ха кажете ми сега - где се изпари Масква.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Само от въздуха с F 35 да ги разкандичват набързо че ми омръзна да им показвате гадните физиономии .

120

Анонимен

преди 4 месеца

Ами не е вярно че запада се е войни навсякъде , някъде са само революции . Либия , Сирия ,Афганистан ,Куба ,Аржентина , Тайланд , Израел ,Ирак , сигурно има и още , ама не се сещам .Вървим си към края на света , така че спокойно , не правете големи планове за години напред.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко потрива ръце и плаче от умиление, няма търпение да праща мобилизационни писма!

118

Анонимен

преди 4 месеца

До:никой няма да те мобилизираТе и укрите имаха професионална армия ама за месец два даде фира и натиснаха цивилните.

117

Ана

преди 4 месеца

Явно Украйна е приключила? Чудят се как да бутнат Източна Европа в конфликта, защото е съмнително франсетата да си счупят ноктопластиката.

116

мдаа

преди 4 месеца

Самите украинци на бойното поле по западни ТВ признават, че губят много другари. Друг вика за какво са ми танкове и артилерия, когато нямаме хора. Нищо, че според Зеленски имат убити 31 хил., но истината е друга. Та да си дойдем на думата, украинците свършиха, ред е на европейците да умират за националните интереси на САЩ. Войната я започнаха глобалистите, щатското ВПК работи добре, рано е да има мир. Време е за редуциране на мъжете в ЕС. Като нищо ще ни пратят в месомелачката.

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 109, ами никой не те е спрял, чемодан вокзал Масква, и после по украинските полета, жена ти може да уцели една бела лада ....

114

Анонимен

преди 4 месеца

Тез нещо май се изплашиха че ще се бият с професионална армия:))))))))))). Сбирщината им от алкохолици няма и седмица да издържи:))))))))))))

113

Анонимен

преди 4 месеца

74- ПРАВ СИ ЗАПАДА Е ОКЪСАЛ МНОГО- А СЕГА ОТВОРИ С МАПСА ДА ВИДИШ ИЗТОКА КАК Е ЦЪФНАЛ ПОТЪНАЛ В 19 ВЕК- РАЗГЛЕДАЙ БУРАТИЯ ХОРАТА ЖИВЕЯТ В РАЗБИТИ БАРАКИ А УЛИЦИТЕ СА С ДУПКИ И АСФАЛТ НЕ СА ВИДЕЛИ. НО ДА ЕВРОПА Е В РУИНИ....А ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ТРЪГНАЛИ С РАЗБИТИТЕ СИ КОЛИ И СЕ РЕДЯТ НА ОГРОМНИ ОПАШКИ ПРЕД ГРАНИЦАТА НА РУСИЯ ДА ПОЛУЧАТ ГРАЖДАНСТВО, ОПАШКИ ИМА И НА ГРАНИЦАТА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ- ТАМ МОЖЕЛИ ДА ЖИВЕЯТ ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ СТИГА ДА СЕ НАУЧАТ ДА МЯТКАТ РЪЦЕ И ДА ПЛАЧАТ КОГАТО СРЕЩНАТ КИМ ЧО.

112

Труман

преди 4 месеца

Правили сме го преди, ще го направим отново. Ваш Хари С.

111

Public enemies

преди 4 месеца

Ще пратят френски меки китки, които ще си изядат боя още в Полша от местните се лян дури и изобщо няма да достигнат Украйна.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Без значение на чия страна ще воюваш, близките ти ще умрат от лъчева болест. ))))

109

До Крундел

преди 4 месеца

Само Русия да не реши да наложи буферна зона на нато.