53

Стеф

преди 3 месеца

Студент задочно се мръщи на 1.8к за продавач на половин работен ден в магазин за домашни потреби в един от моловете. В Лидъл касиерките с 2-3 години стаж на тази длъжност са на 2к. Склададжии електрокаристи са на 3к. Това е паза на неквалифицираня труд (или такъв, с който се квалифицираш за 3-4 месеца). Хайде сега се сетете какво се случва с квалифицирания.

52

Цеко

преди 3 месеца

Даже да се осигурявате на 10 000 лева след време държавата няма да има пари и ще ви дава пенсия 200 лева. Няма да има млади хора които да изкарат вашата пенсия поради сбърканата държавна политика 50 години. Анадъмо?

51

Анонимен

преди 3 месеца

Проблемът в провинцията са местните феодали, които държат заплатите мизерни. В София това вече го няма и заплатите започнаха да се нормализират. 3000 лева е ниска заплата за живот в град като София.

50

Фед Красивия

преди 3 месеца

До 49,ми то нека си пишат държавните служители ходещи в Гърция.За това дългът ни е вече 70 милиарда.Няма как държавен служител да взима над 2 к чисто ,а частника около 1000 чисто.Внася само частника...2 милиарда е бюджета на МВР-90% отиват за заплати.Докато се не обърне тенденцията ще изпреварим Гърция с фалит.Седете си на креслата в държавната хранилка и цъкайте минуси.*** ние частниците няма да плащаме,кат дойде сметката!!!

49

Анонимен

преди 3 месеца

В София в частния сектор са с над 4000 лева заплата, а в държавния с 1500 лева.

48

ИТтата обраха народа

преди 3 месеца

Само програмистите вземат над 3хил лева. Средно програмист взема 7хил лева и отделно са накупили апартаменти и гушат и от ренти.

47

Анонимен

преди 3 месеца

До ЦецаЗащото хората са такива.

46

От София

преди 3 месеца

Мдаааа, шефът взима 50 000, ние 1500 и ей ви ги 3000 средно.

45

от Шумен

преди 3 месеца

Основните функции на държавата са да регулира, контролира и стимулира.В тази връзка се вижда, че държава няма.В страната масово фирмичките те осигуряват на минималната заплата и ти дават на ръка още 300-400лв. (1100-1200лв. чисто доход ли е?).Най-добрата работа е в държавните учреждения.Там се оправят връзкарите (с измислените конкурси).Интересното е, че ако единия съпруг е на хубава служба, то и другия е оправен на хубава държавна софра.Пари има, но не се разпределят правилно.

44

програмистите го дух

преди 3 месеца

На програмистите обаче им падат заплатите. Изкуствените интелекти им взеха работата и е криза в ИТто. По бюрата по труда вече има опашки от програмисти.

43

Цеца

преди 3 месеца

Ако България е толкова богата защо навсякъде е бунище? По цялата магистрала Тракия има купчини от отпадъци. В министерството на екологията само *** по цял ден. Бог да прости България.

42

Не, мерси!

преди 3 месеца

Махни наем и транспорт и печелят само мръсен въздух, скъсани нерви и куп болести.

41

Гойко

преди 3 месеца

Тези ''средни'' заплати ги получават депутатите и държавните калинки (и то без да работят). Обикновените хора се трудят за 1500 лв на месец (бруто).

40

Фед Красивия

преди 3 месеца

В областен град.На Автомивка,дават 300 лв.Другото ти било бакшиши и да се оправяш.На един паркинг частен дават на 3-*** пенсионера около 400 лв на месец без осигуровка.Блумбърг да се свържат с мен,ако искат,че да коригираме анкетата.Аз мислех,че само НСИ са поръчкови.Те били и тия.Кол център в София е 1200,кого лъжете?

39

Пена

преди 3 месеца

Ако сте минавали със самолет над София сте видели за какво сиво, панелно село става дума. В София се произвеждат основно екскреметни от министерствата и нищо друго. Дребният и средният бизнес са унищожени.

38

Анонимен

преди 3 месеца

цените на всичко за 2 години ес над 50% уваличение, та средната заплата едва догонва инфлацията. Реално работещите обедняваме. Дгд стъкмистиката и управляващите!!!!

37

Джо

преди 3 месеца

Заплата 3000 лв, наем 2000 лв. Така че ви остават 1000 лв на месец.

36

Съвет

преди 3 месеца

До Средна РЗ 10 Ами разменете се с шефа .

35

Четете фактите

преди 3 месеца

МВР ги влече исляма много ама много - следят личният живот на всички за нравствени отклонения, Прокуратурата е на ниво Инквизиция от 17-ти век!България е за старци!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Възрастните служители по РУтата трябва да се накажат като ги оставим без пенсия и си отидат по охранителните фирми на 1000лв заплата, защото поради корупция провалиха цяло младо поколение видно от това, което се случва по улиците!