144

Анонимен

преди 7 месеца

Относно Арестович, ще поумнеят украинците, ама зашо трябваше да е по трудния начин?

143

Анонимен

преди 7 месеца

Стратегията на Брюксел във войната в Украйна се провали впечатляващо.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Каква е руската кухня, опишете е с красиви думи другари, мейби съм пропуснал нещо... :)))

141

Анонимен

преди 7 месеца

"В края на миналата година обемът на промишленото производство в Русия добави 3,5 процента. В същото време обработващите индустрии са нараснали със 7,5%.

140

Анонимен

преди 7 месеца

РУСНАЦИТЕ ДА ИЗВАДЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ ОТ ПРЕДИ 130 ДО 350 ГОДИНИ НАЗАД И ДА ПОКАЖАТ НА КАКЪВ ЕЗИК СА ГОВОРИЛИ И ПИСАЛИ ДНЕШНИТЕ ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ, БАЛТИЙЦИ! ДА ИЗВАДЯТ И ОРИГИНАЛНИТЕ АВТОРСКИ ТВОРБИ, ТВОРБИ НА АРХИТЕКТИ, ЛИТЕРАТУРА, ВСЯКАКВИ ЗАПИСКИ, ФРЕСКИ, ВСИЧКООООООООООООООООООО, ДА СЕ НАПРАВИ И ДЕТАЙЛЕН ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ НА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА СПРЕ СПОРА И МАНИПУЛАЦИЯТА НА ИСТОРИЯТА! ТОВА СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД И СА ПИСАЛИ И ГОВОРИЛИ НА РУСКИ ЕЗИК! И са славяни!

139

Анонимен

преди 7 месеца

А Карелия чия е?

138

Анонимен

преди 7 месеца

до 135 Кравар, след като са 2 века технологично напред краварите от руснаците защо не ги нападнат и да се приключва с войната бързо бързо??? Кажи вее, кравар? Бързо казвай вееее! :)))

137

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко, което две години го пишат и говорят руските анализатори с продържавна ориентация, се сбъдна с точност до последния детайл.

136

САЩ и НАТО

преди 7 месеца

са поне 50 години назад спрямо Руските технологии като Кинджал и Сармат! с други Думи Русия ще Върне Колонията на Юдею, там дето и е мястото - в Годините около Рождество Христово!!

135

до 119

преди 7 месеца

Русия дава около 200 000 жертви във войната със Финландия срещу около 20 000 от финландска страна. Тръгва си с подвита опашка и е тотално размазана в тази война. Вече истории от ВСВ няма какво да говорим, всички знаят, че Русия е смачкана и мизерията, наречена СССР, който беше смачкан от Рейгън само със щракване на пръста, беше началото на края.

134

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не може да ви обича насила, като начело на Държавата ви е Кло ун и една Бандеровска шайка около него!! Сами си докарахте Проблемите! Нашите, продажни политици ви дават, каквото поискате и за това Народа ви Намрази!! Ние не сме Богатия Запад!! Политиците и посланниците ви са Нагли!!

133

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ винаги са били морска крепост, никога не са воювали на своя територия, практически беше невъзможно някой да ги напада по вода с кораби. Вместо да харчат за отбрана, те харчиха военни средства да водят войни по целия свят. Но това вече не е така, днес в сравнение с военната мощ и военните технологии на Русия, САЩ вече не са остров крепост, ами малко островче, което може за часове да се превърне в пепел.

132

Анонимен

преди 7 месеца

Като бех охрана в мол, имаше руски магазин за хранителни стоки, никой не го посещаваше, толкоз за руската кухня комрадс :)))

131

Анонимен

преди 7 месеца

Без руски ресурси икономиката не само на Германия, но и на Европа като цяло ще рухне.

130

Анонимен

преди 7 месеца

Украинците, паразитиращи у нас, да си ходят в окраината и да се бият на фронта срещу омразните им руснаци, а не да нахалстват и командват. Качиха ни се на главите тия нагли натрапници! Къш от тук, без вас въздуха ще стане по-чист и ще се диша по-свободно!

129

до 133

преди 7 месеца

Много моля не сравнявай технологично изостанала Русия със САЩ- смешно е! Едните са около 2-3 века назад.

128

Анонимен

преди 7 месеца

През 2001 г. делът на долара в световните резерви е бил 75 процента, 20 години по-късно тази цифра е спаднала до 55 процента , а през 2022 г. се е свила до 47 процента.

127

Горд Българин

преди 7 месеца

Русия и САЩ не могат да бъдат победени чрез воени действия /война/. Ака тези страни усетят че са засташени от гибел ще пуснат ядрено уръжие и светът приключва. И те много добре го знаят това. И затова не се изправят едно срещу друга във воени действия. Има и още няколко страни които имат ядрено уръжие и също не могат да бъдат победени.

126

Анонимен

преди 7 месеца

В по-голямата си част Украйна това са руски земи, а руските земи трябва да се върнат в Русия.

125

ПП Путин ще Победи

преди 7 месеца

това е Ясно! Може да Отнеме 5, 10 години, но Източна Европа, ако не Цяла Европа, ще е Отново - Руска!!