71

Анонимен

преди 4 месеца

До IQ 3.14. Ако не пуснеш сълза за Навални 3 деня въздържание

70

Анонимен

преди 4 месеца

А чи такова що пък опозиционен руски сайт публикува списък на вътрешното руско министертво не мой ли направо оттам да изкарате списъка ?

69

Анонимен

преди 4 месеца

Христо Грозев ли си, гроздев ли си,седи си на омърхолевения си ***,не предизвикай съдбата,ако искаш да си между нормалните живи хора.Плачеш и ти за ЗЕЛЕНски,хвашай влака,отивай при твоя човек,да ти зачисли един немски шмайзер и от предните позиции,стреляй срещу "окупатора".Дано някой твой роднина да ти подскаже,колко е опасен пътя ти към "славата".

68

Анонимен

преди 4 месеца

Ми тоя уж журналист който Волгин каза че не никакъв журналист

67

Анонимен

преди 4 месеца

До 71, какво да става умряла копейко - загуби 7:1 повече руснаци, за да вземат някакво село на 15 км. от Донецк! И на всичкото отгоре, в момент в който почват каловете, и нямат сили за ново настъпление! ХАХАХАХАХ

66

Анонимен

преди 4 месеца

За неприятелска страна само 4, добре бе. А за приятелска колко? 444?

65

Бам

преди 4 месеца

Ще падат путинофилски главички скоро. Така ги виждам аз работите. Намирисва ми на печен путинофил по англосаксонски.

64

Прословутов

преди 4 месеца

Само сляп или преднамерен фашист не може да види че путлераcта докара расиюшка и народа и до идеологическото състояние на фашистка германия. Има само една разлика с хитлреистите, която обаче е доста съществена - хитлер изгради супер мощна армия която мачкаше на много фротнове едновременно, а изфаканото кремълско жуже след като 20 години получаваше трилиони нефтодолари и всички световни технологии бяха в ръцете му, едвам удържа малко завзета териотирия от Украйна. Ура друзя, низши сте!

63

Коцето

преди 4 месеца

Някой е лапнал пари да пише простотии.Но именно след Украйна и Палестина света разбра колко им дреме на Европа и ФАЩ за хората.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Информацията ,че Глиги е наркораспространител ( сушени халюциногенни гъби) истина ли е или клевета? Някой информиран да каже, объркан съм....

61

Анонимен

преди 4 месеца

К'во става с Авдеевка, а либерази? Май жовто блокитний прапор се въргаля в кал и кръвта на утрепаните xoxлопитеци, а? Мазало, яко трепане на кафеви елфи! Първите тумби пленници вече са в Телеграм и през сълзички дават показания! Муахахахахахахахахахаахахах!!!

60

Анонимен

преди 4 месеца

Третия дето го търсят е Копейкин - взел рублите от Митрофанова и нищо не свършил, сега го търсят за измама.

59

Коцето

преди 4 месеца

Само невероятно демократичния Запад и краварите могат да съставят списъци.За милионите изб..ити в Африка и по целият свят от тях никой нищо.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Путине и ние те издирваме! Време е за нова операция "Снежен вълк" по романа на Глен Мийд! В книгата става въпрос за Сталин, но в днешни времена е толкова актуален и за Путин и обкръжението му! В края на книгата автора намеква че е по действителни събития...

57

А.Етапов

преди 4 месеца

На евройпейските страни им трябваше две години да загреят че работата е сериознаи и че има навитаци да свършат черната работа - именно ВСУ и просто трябва да им се помогне с въоръжение за да въдворят кремълския жужак.Надеждата е в храбрите весеушници, които въпреке квиченето и лая на родни и световни друзя, две години насипват нонстоп на самая магучая втарая в мире путинска обосраная армия.

56

Боян

преди 4 месеца

А самият Путин е в списъка на издирваните на онази с косата.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Щом ги издирва - ще ги намери! А сигурно има защо!

54

Км

преди 4 месеца

Няма да му е приятно до края на живота си да се о.з,ъ.р.т.а на всеки ъгъл.

53

Деян

преди 4 месеца

Първо ще се разправим с Путин, а после с всички путинофили. Ще увиснете по уличните лампи, мишоци.

52

Руzки позор

преди 4 месеца

Масовият убиец от снимката е издирван престъпник във всички демократични държави. Включително и в България!