51

Василев

преди 7 месеца

СССР беше превзел даже столицата Кабул, но след десет години се изниза Сутрин, когато Селяните С.Рат!Кой победи СССР , Афганистан или великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки???Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 7 месеца

Това вече започва да става комично...

49

читалище заря

преди 7 месеца

прочетох до "мелодична колумбийско испанска реч". останалата част от статията мина прееди 2 месеца, но за ветерани от американската морска пехота.

48

Анонимен

преди 7 месеца

"Знам 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата й, но не се сещам за нито един да я върна обратно в нея!" Това го казва германец, не руснак.

47

Анонимен

преди 7 месеца

А закалени розови поните от ППДБ няма ли да се включат и те?

46

Анонимен

преди 7 месеца

Василев, тя Украйна вече е срината ти още мечтаеш като Хитлер че руснаците не са пред Берлин. По-болен си и от фюрера

45

Василев

преди 7 месеца

Накрая Путин ще гризне дръвчето, не знам как ще излезе от бездната, в която вкара великая и магучая, която се оказа нито велика , нито магуча, а една шовинистка държава без ресурс да бъде достоен съперник и конкурент на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки!Агент Стю Алекзандър!ЦРУ!!!

44

Братушка

преди 7 месеца

Ееее, най-после да има латинска екзотика. Ще замирише на колумбийско печено.

43

Мангализатора.

преди 7 месеца

Май руснаците само с ескимоси не са се сражавали, но в общи линии и доста северни народи са покорили. Изобщо укрите ако искат и марсианци да си наемат, и това няма да ги спаси от руската мъст. Защото рашките мъстят за убитите цивилни руснаци от Донецк и Луганск и Одеса.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Някой случайно знае ли че в Колумбия средната им работна заплата няма и 100$ ! Тия *** за 1000 $ заплата сами ще си огризат мъдете . Лошото е че всичките ще ги пишат безследно изчезнали като нашия простия ултрас Светьо дето го пратуха при свети Петър на 2 седмица от воюването му. Така се случва с бедните и нещастни индианци от Колумбия ще ги закопат някъде хохлитеи на нито един роднините му няма да получат обзщетение или застрохвка . Безследно изчезналите неполучават нищо освен масови гроб

41

Анонимен

преди 7 месеца

Продажни долни наемници. Европейските 50 милиарда отиват и за тях. А фермерите днес пак протестираха, че парите за субсидиите им отиват в украйна. 400 000 ще ги видят през крив макарон семействата им. Ще пият една студена вода с писмото, че са безследно изчезнали

40

Алекс

преди 7 месеца

Латиносите не стават за войници.Великобритания набързо се разправи с Аржентина в битката за Фолклендските острови при положение,че воюваше на десетки хиляди км. от UK.

39

да

преди 7 месеца

сега зеления плъх очаквал закалени професионалисти от зимбабве, мозамбик и замбия въоръжени с лъкове и копия! ще ги прехвърлят в тила на врага!

38

ХАХА ХА ХА!

преди 7 месеца

тукашните новинари напрегнати ми се виждат! Путин такъв звучен им завъртя!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха,пак изплискаха легена днес :) Много опитни били колумбийците,биели се с картели..ох,не мога!Картелите дали имат термо-барични системи за залпов огън?!Дистанционно миниране до 12 км?Или ескадрили дронове и GPS сателитен пръстен?За хиперзвуково оръжие не питам-НИКОЙ НЯМА,освен Русия :)Много наемници имаше в началото-американците избягаха първи,като разбраха че това не са ентусиасти с джапанки!Късмет им пожелавам на колумбийците,и те ЩЕ РАЗБЕРАТ! :)

36

Анонимен

преди 7 месеца

Истина е, дават на семействата по 400 000 укърски гривни за убит, това са 20 000 лева или 10 000 евро, толкова струва 1 човешки живот във фашистка държава с президент наркоман

35

Задъл военна повинос

преди 7 месеца

Предлагам такива неграмотни журналисчета като Попов да минат поне година и половина военна служба ! То бива неграмотност ама чак пък токлкова !!! Все едно да пуснеш да се бият един боец ММА и един тенисист

34

Колко романтично!

преди 7 месеца

А руснаците ще смелят и машите на американците във Южна Америка. Направо ще разкостят световния ред идните няколко гоидини!

33

Неграмотния журПопов

преди 7 месеца

Абе господин Попов ти хабер имаш ли си от съвременни бойни дествия бе неграмотнико? Как може да напишеш такава простотия !!!! Закалени професионалисти от Колумбия !!!! И в какво са закалени бе неграмотен жирналист? Как може да сравняваш съвременните бойни действия който се водят с най съвременна артилерия дронове танкове и авиция с борбата с наркокартелите който имат по някой друг автомат и бягат да се гонят в джунглите ! Така е като си нямаш хабер от военни и казарма умрелтак

32

Василев

преди 7 месеца

Важното е , че Пеевски и Борисов са гаранти за реформата в правосъдната ни система!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!