39

Анонимен

преди 4 месеца

То еврото няма да дойде през Лесово, нито през Русе. То отдавна е тук. Ама хайде да се правим на интересни. Смешници!

38

Анонимен

преди 4 месеца

До До 36 Англия неслучайно бегаха

37

Grod

преди 4 месеца

Към кауша

36

Деса Дуловска КС:

преди 4 месеца

"Хем съм умна,хем красива,хем е8лива с ма3на сли8а! Бате Буци щом ми свирне,лапам го и хапвам сирене! Шиши щом ми се обади,съм готова за изненади! Ако Мравояда иска и дори да не му стиска,ще се метна аз на лодка,в Росенец на разходка! На посланика Кенефт,ще му правя всичко с кеф!Референдум не признавам,но навсякъде аз давам! "

35

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане подкрепя Хамас

34

Анонимен

преди 4 месеца

Референдум трябва да има !

33

Анонимен

преди 4 месеца

Еврото трябва да се забрани а не лева. Сички държави в еврозоната са фалирали и с огромни дългове. България не само че не трябва да влиза че ще си съсипе лева ами трябва да бега и от ЕС.

32

Анонимен

преди 4 месеца

референдум за българския лев

31

Мда

преди 4 месеца

Това, че след решението на съда, протестират само шепа платени копейчици, говори за мнението на народа спрямо еврото повече от всеки референдум! Така и така сте на Лесово, 150 км е Истанбул, от там има директни полети за Маскве, там евро няма, всико е рай, мед, мляко и бутилирано семе на Путин във всеки магазин!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Ами на турската ще е като има много хамсии риба която идва от турското хамсъ ,което означава глупа-в

29

магаревъд

преди 4 месеца

Мммм... добре?... в кой арест са задържани? за колко време? кога им е делото? за какви щети и какви наказания? Пак липса важна информация, само само социален ефект... по същност много прилича на терористичен акт, само дето няма убити, примерно.

28

пияница мистик

преди 4 месеца

Пyтинопитeците страшно много мразят демокрацията, но си мисля понякога, като в този случай, че май наистина ще е добре да станем някаква диктатура. И да си имаме един такъв начело като Лукашенко или Пyтягaта, за Ким Грyх пък изобщо не ми се мисли и при едни подобни прояви на искания и протести, масови арести, вкарване в затвора, спукване от бой и организаторите осъдени на 10 години на строг режим. И разбира се конфискуване на тракторите и никакво изпълнение на каквото искат, ако изобщо са чули

27

Анонимен

преди 4 месеца

Не могат нищо да направят и блокират.От възраждане станаха ***...

26

Мхм

преди 4 месеца

Все повече почват да приличат на комедиянтите от "Атака". Може да очакваме скоро да започнат да нападат случайни шофьори по пътищата или павиончета за цигари.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До 25 ама ако не стане 2 Евро хляба предлагам да те съдим за създаването на фалшиви новини и създаване на хаос ? Ако си навит кажи имена и егн : )) Клоун

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тази глупава проРу.... партия... изобщо не е вълнуват Българските интереси. Не сме чули от тях нищо ново и конструктивно. Само врякане. Тези палячовци нямат никакъв управленски питенциал дори за основно училище. Да не говорим за политика, държава, ЕС, микро икономика и тн. Службите тярбва да почват да действат и да разпарчатосат тази антибългарска групичка.

23

Баба Радка

преди 4 месеца

Друга песен ще пеете коментращите тук. Февруари 2025 хляб 2 евро.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Абе БОЙ бе. Аман от прочагандисти работещи срещу държавата. Бой наред и всички по затворите. Кви са тея агенти дето ще казват на съда, какво да прави? Това МВР съществува ли изобщо?

21

Майора

преди 4 месеца

Имат ли разрешение за блокиране на КПП и с партийнатасубсидия ли ще плащат загубите на държавата? Докога ще правят каквото си искат и като се смятат за нормални , защи що не пеиемат рршнията на ВКС! Крайно време е забрана о оттичане в канала!

20

Дет то Америка

преди 4 месеца

Мъртвият евроатлантик е спасено българско дете