12

Мда

преди 3 месеца

50 процента считат, че Русия представлява опасност но много повече са отвратени от политиците и сглобките дето ги управляват и никак не щот да умират за техния кеф и под вещото им ръководство, което пълни чекмеджета с кюлчета докато децата загиват по фронтовете.

11

Анонимен

преди 3 месеца

В украйна правят масови хайки и ловят невинни и цивилни хора по улиците и ги измъкват от домовете им за да ги пращат като мес0 на фронта. Нашите русофоби заслужават такава съдба.

10

Накратко :

преди 3 месеца

СалмонЕЛКА и Зло8онна Гейропа прИзентс... :) Мнооо слабо пасквилче,аматьорско изпълнение!Друго си е Кукунелченцето Снайпера да изплиска един леген словестна бъркотия,декорирана с фанатичен патос,сърцераздирателен драматизъм и трепетна възхвала на евроатлантизЪма,неолибера3тията и демонократичните ценности (каквото и да значи това).

9

Анонимен

преди 3 месеца

Румъния и Югославия са измислени от антантата или предишното НАТО.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

РОМЪНИЯ Е РОМСКА СТРАНА,КОЯТО ЖИВЕЕ НЕЗАКОННО ВЪРХУ НЕРОМСКА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.ТАЗИ ИЗКУСТВРНА СЪРАНА БЕ СЪЗДАДЕНА ОТ РУСНАЦИТЕ,КОИТО СА ТЮРКО-МОНХОЛО-ХАЗАРИ. САЩ И ИЗРАЕЛ ЩЕ ТАЗРУШСТ ФАШИСТКА ПРОРУСКА И ПРОГРЪЦКА РОМЕЙСКА РОМЪНИЯ!

6

Ивелин Михайлов

преди 3 месеца

Според най-големия Исторически парк в света до Варна готвят румънците за пушечно месо като свършат украинците

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ай стига вече с тия войни че бактисах, войни та войни. Водете си ги. То поне причини да имаше,а не фалшифи ала-бали,

4

Анонимен

преди 3 месеца

Унгария има да си връща цяла Трансилвания на север от Карпатите. Бг също си иска северна Добружа на хан Аспарух. Остава Влахия а не сегашната румънска империя която беше направена от Франция и Англия 1919 за военна база срещу СССР.

3

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Няма такова понятие готови за война или започва или не. Откакто има държава се подготвя за такива моменти. Въпросът ще е в лъковете.

2

Локхийд Мартин

преди 3 месеца

Разбирасе че Румъния е в опасност и ако до момента не е готова трябва незабавно да почне да се подготвя. И на само Румъния . Всички!! От другия месец 10% отстъпка на всички Танкове и ПВО системи !

1

Анонимен

преди 3 месеца

Румънците живеят в някакъв измислен свят , благодарение на платена пропаганда като тая.Колко *** трябва да си да мислиш че Украйна може да спечели ...