131

Анонимен

преди 5 месеца

Ако съм на мястото на путин ще ги размажа. Три дни ще ги обстрелвам и през деня и през ноща да неможе да спът.

130

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 133 Военните самолети ползват тракъри само по международни линии умнико. А и тракърите са за западната система за предотвратяване на сблъсък основно. РФ все още няма такава система и разчита основно на класически радари. При пасивните западни системи изключваш тракъра и си с "шапка невидимка". Радари има само на лерищата.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Ракетата паднала в Полша също беше руска според Укринформ. Толкова по въпроса.

128

Анонимен

преди 5 месеца

До "Трети Вариант" "Това са убити отпреди украински военни..." Според теб руснаците са натоварили самолет с оръжие с надеждата че украинците ще го свалят?! Като при това са казали на украинците че там има военнопленнци, дали са им данните и са уговорили размяна?! Помислили преди да пишеш изобщо?

127

Не е баш тъй

преди 5 месеца

До Анонимен 133: Самолета е идвал от Афганистан. Още по-интересно.

126

Анонимен

преди 5 месеца

УкроФашистите са знаели предварително за трасето на ТРАНСПОРТНИЯТ самолет, с който са се договорили с Русия за обмен на пленници..Това е поредната долнаи Урвенска постъпка с която САШ използвайки ЗелениятНаркоман търсят ескалация на напрежението. Украйна и Европа са изтощени от войната и вече все повече политици споменават думара МИР, но САЩ няма интерес от това и търси провокации - кой иначе ще им купува оръжието за милиарди! САЩ ще се бие срещу Русия до последният ЕВеопеец!

125

Боби

преди 5 месеца

ФАКТИ за МН17: 1. Самолета е свален от ракета БУК-М1 на въоръжение в Украйна(поражения от осколки с оригинална форма в БУК-2/3 на въоръжение в РФ осколките и са други, Бук-М1 от години не е на въоръжение в РФ) 2. Холандците представиха сериен номер на ракетата - Атлас Антей разсекрети производствена документация - Ракетата е произведена в СССР и е доставена на Украинска ЗРК дивизия за ПВО. 3. На парада... Е показан комплекс БУК-М1-2 който е 100% Цифровизиран за разлика от БУК-М1 който е Аналогов

124

Стига глупости

преди 5 месеца

До Анонимен 130: Т'рола вика: "Ето го т'рола". Засрамете се, бе. Хората за и'диоти ли ги мислите та ги ръсите такива г'лупости на търкалета.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Интересен факт от онлайн тракъра на полета. Самолета е идвал от Иран.Явно военнопленниците в Иран са на мода.

122

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби, стига си писал глупости, Ил-76 може да превозва до 400 войника със снаряжение, а тука за 147 пленици с по една торбичка багаж ги товарят на 2 самолета, не ти ли е малко странно, а и това 65 пленика да са само с 3-а конвойращи, аре малко по сериозно

121

Анонимен

преди 5 месеца

Крадеца вика, дръжте крадеца! Това е руската пропаганда!

120

Анонимен

преди 5 месеца

Путин няма съюзници с Хуните,Хамас,бригади от Иран и оня изтрещел император ,който само ракети му се привиждат от норт корея, тотална война не става защото русия очевидно иска тоталната война.

119

Колин

преди 5 месеца

До Анонимен 120... Пжалуста: - католиците са калпави мисрепрезентатори.

118

Анонимен

преди 5 месеца

Тавариш, За малайзийския самолет Гиркин сам се хвали, че е дал заповедта. Съответно той обра лаврите за безсмисленото убийство на стотици пътници. Затова е и търсен в Хага.

117

Трети вариант

преди 5 месеца

Това са убити отпреди украински военни, с чиито данни разполагат ,които с пропагандна цел са се ,,качили" в транспортния самолет, който превозва руско оръжие и военни, много ясно! Много са долнопробни руските лъжи, но в Русия алтернативна информация значи затвор от 3 до 15 години!

116

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Руския шизофренизъм - хем са свалили военни на противника, хем се оплакват.

115

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби - верно ли бе?! И от кога държава дето павира дъното на река за да не заседнат танковете и да се изложат баш на годишнината пред Вожда влага "логика" в действията си? В Русия екипажа е приставка към подводницата или самолета. На къв се правиш? По мое време на 54-те още имаха лампови радиостанции - знаеш ли що, русофиле? Да те светна - защото при ядрен удар магнитния импулс не ги поврежда. А екипажа - е, него може да сменим. Та при тея ли търсиш логика?

114

Кремълски цинизъм

преди 5 месеца

Изобщо някой вярва ли му на този! В Тюрьмата на народите Лъжата е издигната в култ! А как е загрижен само за майките на пленниците,аха да му се вържем!

113

lol до 117

преди 5 месеца

Маршрутът на самолета минава през Иран и Египет. 100% е бил натоварен с боеприпаси. Вече дали са били ракети, дронове или снаряди не е ясно, ясно е само, че руските кoчини вече ги свалят над Русия ахахахаха

112

Анонимен

преди 5 месеца

"Те убиха във въздуха собствените си военни, докато техните майки, техните деца ги очакваха"............Това е авто-денацификация.