282

Анонимен

преди 5 месеца

Губернаторът на Флорида каза, че американците не разбират смисъла от подкрепата на Киев. "Мисля, че капанът на външната политика на САЩ през последните 25 години след края на Студената война е въвличането в конфликти, в които нямаме ясно разбиране какво се опитваме да постигнем. Как всичко това помага на американския народ?", добави ДеСантис.

281

Анонимен

преди 5 месеца

Преди около два часа укрите са обстреляли Донецк с 155 мм снаряди. По града, през деня, по пазара, когато хората са излезли на покупки. 18 цивилни са убити... После да няма: "Ама защо руснаците ни обстрелват?"

280

2

преди 5 месеца

Шухевич служи като заместник-командир на 201-ви охранителен батальон, така наречения Украински легион. В продължение на 9 месеца тази част на SS в Беларус унищожава над 2000 партизани. В материалите на Нюрнбергския процес се отбелязва, че той е признат за един от фашистките колаборационисти по време на Втората световна война. Фашистки режим, възстановява музей на фашист, това е!

279

Анонимен

преди 5 месеца

До 290 Е теб май те хванала някаква заразна глупост от Украйна ще си я довлякъл,ама нещо хората се се имунизирали

278

1

преди 5 месеца

Порошенко ще възстанови музея на военнопрестъпник - съучастник на фашистите. Бившият президент на Украйна Петро Порошенко заяви, че неговата фондация ще финансира реконструкцията на музея на Роман Шухевич. "Нашата фондация ще финансира цялата необходима работа", каза той. Музей, посветен на живота на украинския фашизоид Роман Шухевич, беше разрушен в Лвов в Западна Украйна от бомбардировки. Шухевич беше главнокомандващ на УВА, отговорен за геноцида над поляците по източната граница. През 1942 г.

277

Анонимен

преди 5 месеца

Не се надявайте върху Тръмповия! Току що казаа че го фанала деменцията! Бърка имена на поразия! СЛАВА УКРАИНЕ!

276

Анонимен

преди 5 месеца

Разбраха, че фашагите в Кхуив няма да свършат никаква работа и им спряха парите. Така сториха и с хер Хитлер през 1943г. Няма нова тактика.

275

Анонимен

преди 5 месеца

До 283 Е Украйната чака ,ама дали ще получи пък това дето евентуално ще получи,каква работа ще свърши са много различни неща.Да не говорим,че и украинци ще трябват

274

Анонимен

преди 5 месеца

Отвори и прочети биографията му. Даже в руската уикипедия ако щеш. Аман от руски фейкове.

273

Анонимен

преди 5 месеца

До 279 Е поле що има протести в Германия,е до кога мисли Европа да я кара така за германците да няма щото трябва да има за Украйна

272

Анонимен

преди 5 месеца

Последователите на Бандера използват силата на същата реторика. Това съвсем не е случайно. Да се помни. После да няма учудени и "възмутени".

271

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна чака нова военна помощ! Те затуй са се разбързале руснетата по всички фронтове, оти знают кво ги чека! Удри руснето у главътъ! То нема а следва више! СЛАВА УКРАИНЕ!

270

Деди

преди 5 месеца

Зеленият оракул чакал нова "отбранителна помощ", верно ли е? Къде остана обещанието за "новата офанзива" и връщане на Крим и "териториите"? Както и искането за далекобойни ракети от кравари и дойчовци? Сигурно с тези ракети от територията на Полша и Балтийските пуделии ще "отбраняваш" Осранната държава, границата към там се отмества?

269

Анонимен

преди 5 месеца

Някак все забравяте,че Бандера е лежал в концлагер(от1941-1944г)заедно с поляка,*** и евреина. В същия лагер е бил и сина на Сталин. Убит през 50те години от кгб

268

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна като държава-просяк

267

Анонимен

преди 5 месеца

А относно военната помощ - "Билд" публикуваха, че Мерцедес официално пуска кепенците. И това не е нито лъжа нито пропаганда. Прродават всичките си филиали, включително и централата си в Щутгард. Да им е честита помоща за украината, а също и "антируските" САНКЦИИ! Това е реалноста, всичко друго са на ЦИПСО- то измишльотините.

266

Анонимен

преди 5 месеца

"унищожаването" на руския враг. Тези речи май вече ги преписват от личния архив на хер Гьобелс. "Унищожението" на руския *** е била основна доктрина на германския райх и непобедимият Вермахт е получил специални указания от главното командване и СС (сега ЕСЕС). Най-общо тези основна тема на указанията е идеята, че войната в Русия не е като войните в Европа, а война на "изтребление" и "унищожение" поради второстепенния характер на руския етнос. Той е непълноценен и не заслужава да съществува

265

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 270 И поляк, и унгарец, и евреин, и цuraHuH и банатските българи.

264

Анонимен

преди 5 месеца

*** разбира се. От паРаша все хубави новини. Всичко им е наред. Всичко върви по план,нали ;)

263

Анонимен

преди 5 месеца

А знаете ли какво ще стане в Украйна ако коментирате например, че ако фашистите подпомагани от запада не бяха свалили легитимно избраното правителство сега 500000 семейства щяха да имат едно дете повече? Предполагам, че според вас Украйна не е демократична държава защото допуска изгарянето на живи инакомислещи. Защо тогава ЕС ни харчи парите за една недемократична държава която не е в ЕС? Вижте си сметките за ток и после викаййте слава на някой си.