220

Анонимен

преди 5 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

219

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилистичен бабушкер.

218

до 223 Излезнах отКа

преди 5 месеца

Вярно си за там. Исторически, България никога не е била толкова добре икономически, колкото напоследък. Това ако се сравняваме със себе си. Проблема ни е, че света също не стои на едно място и се развива по-бързо от нас. Това ако за вас разни измислени мастодонти като Кремиковци са мерило за нещо, в голяма грешка сте да плачете за него.

217

Говореше си сам

преди 5 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

216

Анонимен

преди 5 месеца

Когато влезнахме в НАТО, сълзите ми текоха от щастие! Обичам Америка и Западния модел, а Кокорчо и Кирчо са моите идоли. Но сега видях как посрещнаха Путин в Риад и усетих топлина отзад. Проверих. Оказа се че леко съм понапълнил гащите. Но няма страшно, сърцето ми е пълно с евроатлантизъм и любов към Запада!

215

IQ 3.14

преди 5 месеца

таа последно врачка ли е или политически коментатор? само от подредбата на изреченията човек може да се сети чии новини е прегледала набръже преди да почне да врачува

214

До 220

преди 5 месеца

Русия задмина германия и стана петата икономика по БВП в света. А това че ти не знаеш какво те искат, никой не го боли фара.

213

Излезнах отКарлуково

преди 5 месеца

Обяснявах колко много обичам Америка и Запада и как искам да затворим всичко. Всичко да затворим. И Мариците и Козлодуй и кварталната бакалия! Да спрем цялата икономика и да фалираме! И с този акт на икономическо харакири да покажем, че сме истински Евроатлантици и обичаме Брюксел и Вашингтон. Приеха ме обратно в Карлуково. Диагноза шизофрения и мазохистични отклонения. Но днес получих обаждане от централата на ППДБЛГБТ. Казаха ми че имам идеален профил за военен министър!

212

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам кой вкара тази шарлатанка в обществото? За това ти трябва свой човек на високо, за да ходатайства да те приемат в хайлайф средите.Вижте кадри от преди 15-ина години,Алена си беше като слязла от селски автобус! Каквито ни гледачките, такава и държавата!

211

Анонимен

преди 5 месеца

руясия няма как да победи, тъй като след 2 години реална война и почти 10 години от началото на военните действия, все още не е ясно какво искат. Кремлинския дребен 0pк все още не е обявил какво точно иска да направи. Няма нужда тука русофилите да се пънете да интерпретирате - факт е, че СВО почна без определена цел, освен мъглявите денацификация и денаркоманизация.

210

Баба Ванга каза

преди 5 месеца

Русия ке пребъде! ФАЩ фаща! Ама покрай ФАЩ ще фанем и ние май.

209

Анонимен

преди 5 месеца

С ТАЗИ ПРОГНОЗА АЛЕНА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА ФАШИСКАТА ТВ БТВ ЩЕ Я УВОЛНИ

208

Анонимен

преди 5 месеца

Ох, добре че е некадърна като предсказателка!

207

Анонимен

преди 5 месеца

50% познава на празна бутилка! А на две 100%!

206

Анонимен

преди 5 месеца

Бахтиии глупостите. Тая нищо невижда .. това звучи като написана рускааа пропаганда. По нейната логика България е теябаало да седи още 500г под турско робство, за да се избегнат жертви . И някакъв министичен запад ги карал да се бият ? Ако армията не беше съгласна , щеше да има преврат на втория ден . Да не мислите че зеленски определя всичко ? :)) Тръмп щял да носи Мир ? Че той беше президент 5г какъв мир донесе ? Беше пред война с СК , стреля по Сирия ?;) Тая баба не знае , къде се намира....

205

Анонимен

преди 5 месеца

Разчитам на Алена! Досега каквото е предвидила, все не е познала!Пишман врачка, помня я от бабичка! Сега се е подмладила с парите на лековерни балъци..

204

Анонимен

преди 5 месеца

Няма нужда Алена да ни казва тези неща, то е ясно на всеки. Следва взрив от подпалени чревни газове, изпуснати от разнебитените ауспухни семеринги на украинолюбците. Бум! Хахахахахххахахахахах!!!

203

АНГЕЛ

преди 5 месеца

За Русия победа не значи да натирят Укрите там където им е мястото.В небитието.За Русия думата Победа означава край на Американската хегемония и техния световен ред.Това което се случва в Укрия е просто зрънце от цялата верига!

202

Анонимен

преди 5 месеца

Урсула прогнозира победа за Окрайна :)))

201

Анонимен

преди 5 месеца

Да не гледа през гърлото на празна бутилка водка? Аз, какви работи виждам......