70

До Анонимен 68,

преди 5 месеца

""... но баба Изперкел защо ги пусна?!" - защото немците искаха така. Но де неграмотните про'с'таци да го вденете?!" - - - Глупости. Пак си гледал само бг новини. Германците и всички нормални европейци никога не са искали събиране на такава *** в държавите си. Това е евронатовска политика, наложена от САЩ зад океана, с любезното съдействие на местните му гувернатори като бабите Меркел, фон дер нам какво си и продажната им компания, назначени от Вашингтон.

69

Анонимен

преди 5 месеца

До АМА Глупости, БЕ... /66/ Виетнамските неграмотни селяни идват тук, за да работят. Нашенските млади, здрави, прави бхаратци, които са избрали пожизнено да са на соц.помощи и с бой не можеш да ги накараш да работят. В това се състои разликата.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Закъсняха с едно 20 години поне. Сега никой не ги пита. Кого и как ще експулсирате? Те са милиони в Европа и се поддържат. А юроgейци са разединени, оглупели от мързел и живот на помощи, от гледане на тв и изпиване на мозъка с евроатлантическа пропаганда. Свърши тя тая. Въпрос на време е да оглавят официално Европа и да обявят, също официално, окончателния край на ЕС.

67

Анонимен

преди 5 месеца

За съжаление реакцията на коренните жители в Европа е неизбежна. Десетилетия търпяха издевателства, вече им писва. Умишлено водят света към граждански войни.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До 59 "... но баба Изперкел защо ги пусна?!" - защото немците искаха така. Но де неграмотните про'с'таци да го вденете?!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Денков арестуван ни е вече?

64

АМА Глупости, БЕ...

преди 5 месеца

ПЪЛНИ СМЕ СЪС "СОЦИАЛНО СЛАБИ", НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА----А ЩЕ ВНАСЯМЕ ВИЕТНАМСКИ НЕГРАМОТНИ СЕЛЯНИ ЗА РАБОТА....ХАХАХАААА

63

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва бързо да се установят контакти с "Алтернатива за Германия" и да се постигне споразумение относно нашенските роми, нахлули в Германия - да бъдат депортирани направо в някоя екзотична страна. Хем ще са на един акъл с местното население, хем няма да мръзнат, защото на такива георафски ширини няма зима.

62

Анонимен

преди 5 месеца

До 44 "Що за евреите да може, а за германците да не може!?" - щот Израел заплаши ЕС с атомно оръжие, ако му пречат. Факт.

61

добре че не са ги

преди 5 месеца

екстрадирали . българчетата от малцинствата са на соцялна държавна заплата . Говорят турски, немски, полски . Ще си имат приятелчета . Деца ще направят . Те всички гласуват за Шолц . Слава на Шолц .

60

Ван дер Любе

преди 5 месеца

Развейте европейското знаме с кръглата месечина по средата и запалете Райхстага! Слава Месечина!

59

Анонимен

преди 5 месеца

абе немското възраждане нещо гласяло... партенки.... Нямат думата тия, като и Копейкин.

58

нормално

преди 5 месеца

наследниците на Хитлер,нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили

57

силно учудЕна

преди 5 месеца

Хубаво, но баба Изперкел защо ги пусна?!

56

Ай стига де...

преди 5 месеца

До Анонимен Е Русия няма такъв проблем защото никой не иска да ходи там .... Нали. Искаш да кажеш че нито един мърззелив и неграмотен бежанец от Арабския свят и Африка , мечтаещ за безплатна къща и доживотна социална помощ не иска да ходи в Русия ? Ами браво на руснаците . За какво са им. Я виж в Европа какво стана от такива "искащи да ходят там" ..... Толкова прекрасни страни като германия , Франция, Италия, Испания станаха като пълно с кафяво-ччерни престъпници ГЕТО.. Късметлии са в Рашата.

55

Пян_Гъ

преди 5 месеца

"Е Русия няма такъв проблем защото никой не иска да ходи там" - Стига с тези глупости. То и никой не е искал да оглави четата на Ботев, та накрая той поема отговорността, но сега сме горди с него и формира националното ни самочувствие, нали?

54

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 53 Кои протестираха, бе? Организираните от определени политически кръгове. Главно потомци на турци, отишли да работят в Германия преди 60-65 години.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Късно е, чадо, мандалото падна! Германия и цяла Европа ги превзеха вече външните със съдействието на хунтата ЕК, НАТО, САЩ и марионетките Меркен, Лайен и сие. Свърши вече. Дори и с бежанците, което щели да ни "връщат" - как ще ги връщате? Те унищожават документите си, дори не знаете кои са наистина, ка-моли кога, откъде и как са влезли. Само глупости последните 10-15 години в Европа, само най-проSтите хора я управляват. Т.е. изпълняват задокеанските поръчки на собствениците й.

52

Решението е лесно

преди 5 месеца

За онези работни места, за които няма желаещи германци да внасят само източноевропейци-християни от бялата раса.

51

Анонимен

преди 5 месеца

До 46 "Меркел е за пребиване. Тя ги покани в Германия." - про'с'так неграмотен, Меркел ги покани след като стотици хиляди протестираха в големите градове ЗА повече имигранти. Факт.