98

Сът

преди 6 месеца

До Анонимен: Не,не е съД,а си е съТ. Пробвай другаде с елементарния си хумор. :). А ей го Бобито дойде да ни светне. Сутринта с кафето е му е докладвано по радиоточката,какво се е случило 😄

97

Анонимен

преди 6 месеца

До Дедо Сбъркал си мястото да разпространяваш киевските брутални лъжи и пропаганда.

96

Анонимен

преди 6 месеца

До Садо,Добре по дай по сайтовете всякакви фантазии можеш да пишеш

95

Анонимен

преди 6 месеца

До 99 Ами ,ако си сила като Русия може да ги нападнеш макар ,че там няма вече българи то и родното българско село сега е в Гърция,а в Донбас и изобщо в Украйна живеят рускоговорящи украинци и руснаци даже тия дето говорят руски са повече от тия дето говорят тоя измислен украински дето се опитват да им го набутат

94

Дедо

преди 6 месеца

Русия изстреля ракети за милиони и уби 10 украинеца. В същото време изпрати 100 руски войника на фронта срещу една украинска картечница ,която ги елиминира всички . Руска логика.

93

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 99 Това не е САЩ ве мен, да имаш за съседи само Канада и Мексико, Европа е континента с най-много държави, нема шегичка там :)))

92

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да свикнат Украйна..... Така ще е докато режимът на Зеленски управлява!

91

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Защо не отидеш да поздравиш братушките ти на живо, в блатнаята, или да живееш там??? Стига цапа България, путиноиде!

90

Анонимен

преди 6 месеца

77, какво време на коледни празници ти се присъни? Русия празнува Рождество Христово на 7-януари. От католически празници не се интересува.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Храбрата Украинска Империя загуби Кримската война през 1856 г. срещу ордите на Британия, Франция и Турция. Но си запази Крим, превзет от Смелата Окатерина Велика, храбра украинка. Русия тогава е била село в Сибир на има Москалия. Ставам за киевски ***, нали? Даже от Freedom tv може да не наемат :) :) :)

88

Боби

преди 6 месеца

До питанката Пример в Кев е атакувн завод с двойно предназначение както гражданска такаки военна продукция. Атакуван е в 4ч сутринта. Реално на територията на завода се е намирала само охраната. Съответно ако има жертви и ранени това са един двацслучаи. А Жертви сред гражданските... Или руския боеприпас е свален над нечий дом или също толкова вероятно зенитна ракета не е уцелила и се е взривила на земята.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Бой по украинските фашисти

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Сът Защо сът ве мен, не е ли съд... :))) Не искам да те обидя по някакъв начин, ама СЪТ :)))

85

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименРусофила, който мечтае да русняшкий мир защо пие гадно, западно питие? Защо кара западна кола, ползва западен компютър и живее в държава от ЕС, вместо да живее в русняшний мир, да жули тройной одеколон, да бута лада и да ползва външен ***??? Лицемер и лъжец, си ти блатнико!

84

Сът

преди 6 месеца

До Анонимен: Ти там ли беше,че видя къде е украинското ПВО? Бая снимки и клипове изгледах,изгледай и ти. Има ги на доста места. Никъде измежду отломките не видях останки от ПВО Сега ти схвана ли тънката разлика? Чист терор от страна на Русия или просто стреляне на поразия,ти си избери.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Русофилистични мечти...

82

Анонимен

преди 6 месеца

След смъртта на Сталин, украинеца Хрушчов им даде Крим, може и да греша, не съм много запознат със съветската история :)))

81

Анонимен

преди 6 месеца

Тероориста путин скоро ще бъде наказан. няма да дочака изборите си.

80

Бай Дрън

преди 6 месеца

Сигурен съм, че нито една ракета не е свалена пт украинското ПВО :) Зеленски-повечето ракети са свалени. Е като са свалени, защо ревете? Украйна вече няма хора, затова и се говори за намеса на страни от НАТО с хора. Така. Стигнахме до точката, когато или или. Натовската техника се проваля в калта на Украйна и ако си мислят, че някой ще чака пролетта за атака, дълбоко са сгрешили натовските стратези и пишман анализатори.

79

Анонимен

преди 6 месеца

И на мен ми е мъка за тия поне 10 избити бендеро-нацисти. Толкова ми е мъка, че по случая ще си налея 50 мл "Tullamore D.E.W.". Утре повече и в центъра на Киев.